displej

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
balon
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát srp 24, 2012 2:30
Zařízení: htc tp2

displej

Příspěvek od balon » pát srp 24, 2012 2:41

Čus lidi, stala se mi taková věc, že mi normálně displej funguje, všechno paráda, ale když vysunu klávesnici, tak displej zhasne, ale všechna tlačítka fungujou, když klávesnici zasunu, tak vše jde, akorát pořád nesvítí displej. Tak ho tlačítkem zhasnu, pak rozsvítím a funguje. Prostě jakmile vysouvám, nebo zasouvám klávesnici, tak zhasne displej, musim ho jak kdyby zhasnout, znova rozsvítít a pak jde. Snad sem to popsal srozumitelně :tlem: jen mě zajímá, jestli je to věc se kterou doma něco udělám, nebo s tim musím někam dojít. Děkuju

Deaktivovaný účet (01.2013)

Re: displej

Příspěvek od Deaktivovaný účet (01.2013) » pon srp 27, 2012 12:12

Pokud to dela i po hardresetu a s oficialni ROM, pujde nejspis o hardwarovy problem a pomuze servis.

balon
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát srp 24, 2012 2:30
Zařízení: htc tp2

displej

Příspěvek od balon » úte srp 28, 2012 23:20

Dělá to i po hard resetu s ofiko ROM, skusím ten servis a uvidím co mi řeknou.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti