activesync nefunguje

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
hapol
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pát bře 26, 2010 21:16
Zařízení: tytn 2 htc

activesync nefunguje

Příspěvek od hapol » ned zář 25, 2011 18:28

Ahoj, mam touch pro 2 a nefunguje mi activesync zkoušel jsem 4,5 a 4,2 i 4,0 po připojení mobilu k pc se začne vyhledá ale nakonec počítač napíše ze nic nenašle nemá někdo podobný problém?

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

activesync nefunguje

Příspěvek od Tomáš Kubec » ned zář 25, 2011 20:05

A co máš za OS v PC?

hapol
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pát bře 26, 2010 21:16
Zařízení: tytn 2 htc

activesync nefunguje

Příspěvek od hapol » pon zář 26, 2011 9:28

Windows xp profesional po připojení telefonu to vyhledává a pok to napíše ActiveSync cannot connect to fhe Windows Mobile powered device. To troubleshoot the problem a pak to píše Error Code Scan.

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

activesync nefunguje

Příspěvek od Tomáš Kubec » pon zář 26, 2011 13:52

Jukni do nastavení USB v telefonu (už si ale nepamatuju název položky, už jsem dlouho neměl WM v ruce :-) mělo by tam bejt jedno zaškrtávátko k přenosu dat, tak to skus přepnout. Případně by mohl vadit nějaký firewall.

pleswi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: čtv srp 03, 2006 13:40
Zařízení: HTC Sensation XE with Beats audio
Kontaktovat uživatele:

activesync nefunguje

Příspěvek od pleswi » pon zář 26, 2011 14:36

tim zaskrtavatkem kolega asi mysli moznost faster data synchronization - tuhle volbu musis mit odskrtnutou (nevybranou) pak by to melo chodit

ps: melo by to byt v settings - conections - usb to pc

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

activesync nefunguje

Příspěvek od Tomáš Kubec » pon zář 26, 2011 14:48

JJ přesně, díky za doplnění.

hapol
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pát bře 26, 2010 21:16
Zařízení: tytn 2 htc

activesync nefunguje

Příspěvek od hapol » pon zář 26, 2011 20:20

Byl to firewall používám ted F-Secure Profi Antivirus a ten mi to blokuje . Dík

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti