HTC Touch Pro 2 WM 6.1 CZ

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
Luky522
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: úte črc 20, 2010 20:35
Zařízení: HTC Touch Pro2

HTC Touch Pro 2 WM 6.1 CZ

Příspěvek od Luky522 » sob črc 09, 2011 11:55

Ahoj všichni, sháním češtinu pro HTC Touch Pro 2 s Windows Mobile 6.1 (verze ROM: 1.19.401.1)
Jediná funkční čeština kterou jsem našel je Sunnysoft Interwrite 10, bohužel ale expiruje po 14ti dnech.

pleswi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: čtv srp 03, 2006 13:40
Zařízení: HTC Sensation XE with Beats audio
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro 2 WM 6.1 CZ

Příspěvek od pleswi » sob črc 09, 2011 12:50

Zadna cestina zdarma oficialne neexistuje... A doporuceni...neshanej cestinu je to zlo!

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12218
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC Touch Pro 2 WM 6.1 CZ

Příspěvek od htcjirka » sob črc 09, 2011 12:55

Luky522 píše:Ahoj všichni, sháním češtinu pro HTC Touch Pro 2 s Windows Mobile 6.1 (verze ROM: 1.19.401.1)
Jediná funkční čeština kterou jsem našel je Sunnysoft Interwrite 10, bohužel ale expiruje po 14ti dnech.
Pokud mas zarizeni odemcene pomoci Hard SPL mohu ti vlozit vyextrahovanou originalni rom, ktera cestinu obsahuje.Pro zarizeni urcena pro cesky trh je cestina zdarma a neni to nijak proti licenci.Je licencovana na nazev vseobecny zarizeni,nikoliv emei.

Luky522
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: úte črc 20, 2010 20:35
Zařízení: HTC Touch Pro2

HTC Touch Pro 2 WM 6.1 CZ

Příspěvek od Luky522 » sob črc 09, 2011 13:18

htcjirka píše:
Luky522 píše:Ahoj všichni, sháním češtinu pro HTC Touch Pro 2 s Windows Mobile 6.1 (verze ROM: 1.19.401.1)
Jediná funkční čeština kterou jsem našel je Sunnysoft Interwrite 10, bohužel ale expiruje po 14ti dnech.
Pokud mas zarizeni odemcene pomoci Hard SPL mohu ti vlozit vyextrahovanou originalni rom, ktera cestinu obsahuje.Pro zarizeni urcena pro cesky trh je cestina zdarma a neni to nijak proti licenci.Je licencovana na nazev vseobecny zarizeni,nikoliv emei.
Hard SPL mám a tu ROMku bych velice ocenil :)

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12218
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC Touch Pro 2 WM 6.1 CZ

Příspěvek od htcjirka » sob črc 09, 2011 13:22

Nahral jsem ji na rapidshare,uz jsem to sem jednou vkladal,takze jen zkopiruji

http://rapidshare.com/files/457088399/R ... 6.1_CZ.rar" onclick="window.open(this.href);return false;

Luky522
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: úte črc 20, 2010 20:35
Zařízení: HTC Touch Pro2

HTC Touch Pro 2 WM 6.1 CZ

Příspěvek od Luky522 » sob črc 09, 2011 13:28

htcjirka píše:Nahral jsem ji na rapidshare,uz jsem to sem jednou vkladal,takze jen zkopiruji

http://rapidshare.com/files/457088399/R ... 6.1_CZ.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
Super, dík moc

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů