Zamrzá PDA,Opera,atd

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
darkoberstlt
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř lis 24, 2010 22:17
Zařízení: HTC PRO 2

Zamrzá PDA,Opera,atd

Příspěvek od darkoberstlt » stř lis 24, 2010 22:26

cau mam par dotazu..
mam ofi rom z leta 2010(v lete jsem ji nahraval)..s cestinou od sunnysoftu
prvne jsem si rikal jake to neni genialni (ta prvni 6.1 celkem sla,ta 6.5 tam mi padaly magy od Googlu)
no a na teto mi mapy jdou a pada vse ostatni..
strasne pomaly..nekdy jako retardovany..nekdy nedokazu napsat ani SMS..
a hlavne zamrza.../za celou dobu co byl na 6.1 jsem dal tolik resetu jako ted za 2-3dny..
dam jej nabijet zamrzne,,,neco na nem delam pak jen vypnu displey a zamrzne uz nezapnu..
no a dneska uz ani nepustim operu.. strasne dlouho nacita..a pak to sleti a nic...IE jde..ale ten je fakt uchylny:-)
diky pripadne za pomoc

Upraven nadpis,koumes

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2100
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

mrzne,Opera,atd

Příspěvek od koumes » stř lis 24, 2010 22:37

Na http://www.sunnysoft.cz/htc" onclick="window.open(this.href);return false; jsou posledni oficialni ROM,tak si ji stahni "2.07...",nahrej do PDA a testuj.Predtim zaloha dat.A take doporucim poradne procist forum!

darkoberstlt
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř lis 24, 2010 22:17
Zařízení: HTC PRO 2

Zamrzá PDA,Opera,atd

Příspěvek od darkoberstlt » čtv lis 25, 2010 8:19

njn ale prave tu mam to jsem se dival hned ...

Uživatelský avatar
Jiří Hálek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 223
Registrován: stř lis 30, 2005 18:01
Zařízení: Od Nokie přes HTC, Eten, Motorolu, Samsung po BB
Bydliště: Strakonice

Zamrzá PDA,Opera,atd

Příspěvek od Jiří Hálek » čtv lis 25, 2010 21:16

Zkus ROM nahrat znova a treba chvili bez lokalizace ji otestuj. Popr. ti nezbyde nez si zvolit jinou verzi ROM. Taky si prekontroluj, jestli ti to zpomalovani nedela nejaky soft, ktery si si nahral, muze se ti tam neco prat...

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2100
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Zamrzá PDA,Opera,atd

Příspěvek od koumes » čtv lis 25, 2010 21:29

Jestli si flashoval vickrat a bez Task29,tak v rom mohlo neco malo zustat a to dela problemy.Jestli ale nemas zkusenosti s flashovanim,tak doporucim cist temata zde,na ce4you a i na XDA.Protoze po task29 je z PDA cihla bez niceho,ale kompletne naformatovana pamet.Pak se ROM(system) nahrava pres Bootloader a postup tady je taky popsan.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů