Android na HTC Touch Pro2

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » pát led 06, 2012 19:43

Dnes nejsem doma ,ale zítra to hodím na rapid :) Ale jinak mě se tam ukázalo že soubor byl nahrán a odkaz fungoval tak nevím proč to zas nejde.

knesldavid
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob led 07, 2012 19:13
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od knesldavid » sob led 07, 2012 19:15

tak jakpak to vypadá?

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Radek Hübl » pon led 09, 2012 20:06

pavliicek píše:Pokud se nekdy dockame funkcniho linku, tak si snad jeste TP2 koupim, pac pouzitelny PPC s Androidem a HW klavesnici snad neni:-).
Co Ti vadí na HTC Desire Z? To je podle mě hodnotný nástupce HTC TP2, Zetko má sice nějaké ústupky oproti TP2 ale je plně použitelný.

Začínám mít podezření že si z nás/Vás uživatel Vlastimil Bartošák pouze utahuje, nejvíce je mi divné že hoši na xda to nesvedli, a divil bych se tomu že kdyby Vlastimil Bartošák měl funkční verzi tak by se s ní "chlubil" pouze zde... Mno čas (jak to tak vidím tak dlouhý čas) nám ukáže, ale já bych si nedělal naděje...

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od htcjirka » pon led 09, 2012 20:33

Vlastimil svede jedinecnou rom,ale upload nesvede..neco me tu nehraje a nekdo uz tady ty lidicky pekne dlouho vodi za nos..

Uživatelský avatar
pavliicek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 215
Registrován: ned kvě 11, 2008 22:49
Zařízení: Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy S3 i9300
Bydliště: Česká republika

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od pavliicek » úte led 10, 2012 8:49

MAO: Treba ten otviraci mechanismus ala Karosa?

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Radek Hübl » úte led 10, 2012 8:55

po vice nez roce pouzivani (klavesnici otviram cca 20x denne) vse slape jako po vybaleni. v tom nevidim zadny problem. ano TP2 na tom bylo lepe ale neni to nic na skode jedne se pouze o ustupek ne o problem ;-)

Uživatelský avatar
pavliicek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 215
Registrován: ned kvě 11, 2008 22:49
Zařízení: Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy S3 i9300
Bydliště: Česká republika

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od pavliicek » úte led 10, 2012 10:01

Nejde o to ze by neslapalo, jde o to, ze mi tenhle zpusob otvirani proste nevyhovuje/nelibi se.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od htcjirka » stř led 11, 2012 21:34

MAO píše:Začínám mít podezření že si z nás/Vás uživatel Vlastimil Bartošák pouze utahuje, nejvíce je mi divné že hoši na xda to nesvedli, a divil bych se tomu že kdyby Vlastimil Bartošák měl funkční verzi tak by se s ní "chlubil" pouze zde... Mno čas (jak to tak vidím tak dlouhý čas) nám ukáže, ale já bych si nedělal naděje...
Vlastimil vesele komunikuje v diskuzich a tady na to prdi,tak jsem mu napsal,zde
http://smartmania.cz/bleskovky/podivejt ... ntar-19289" onclick="window.open(this.href);return false;
kdyz tady dela neviditelneho.

VLASTIMIL BARTOŠÁK DNES V 21:29 htcjirkovi: Nedělám si z nikoho blázny. Já už to 2x nahrál na uloz.to a nevím proč to nejde. Já ten soubor normálně vidím.
Dám to ještě na ten rapid pak hodím odkaz.


HTCJIRKA DNES V 21:32 Vlastimilu Bartošákovi: Ja po te rom neprahnu,ale tech lidi je me lito, ze je rok vodis za nos..pokud jsi tak dobry, ze jsi zvadnul rom ,kterou na xda nikdo nezvladl,ale neumis uploadnout soubor a vlozit odkaz pak je nekde neco spatne.Delas si z lidi blazny,nastval jsi tam uz peknou vetsinu lidi.Pokud se tam jeste dnes neobjevi odkaz na soubor je vice nez zrejme ,ze jsi do ted lhal.

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Radek Hübl » stř led 11, 2012 21:41

Ja bych byl v klidu, tohle dobre stejne dobre dopadnou nemuze, a kdyz to pujde stahnout, tak to nepujde nahodit, a kdyz to pujde nahodit tak to bude nepouzitelne... jde to natahovat docela dost dlouho ale donekonecne urcite ne-e.

Jsem na tom stejne jaky ty Jirko, jsem v klidu TP2 uz nemam (docela skoda) a jen sleduju jak si tu nekde z lidi strili...

Uživatelský avatar
Bobanovicz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 633
Registrován: čtv říj 22, 2009 21:12
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Praha

Re: Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Bobanovicz » stř led 11, 2012 23:33

Já se spíš divím, ze se najdou tací co pořád věří. To mi přijde až neuvěřitelné. A jak jsem už v této diskuzi jednou psal, Vlastimil se v jiných threadech ptá na úplné triviálnosti v Androidu, ale na druhou stranu je podle sebe schopen postavit ROM jakou nezvládli ani na XDA.
Mělo by se to tady locknout, tohle je vážně na palici.

Butters
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát led 20, 2012 18:38
Zařízení: HTC TP2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Butters » pát led 20, 2012 18:43

Krehla prosimte na strance 12 jsi dal odkaz na adroind kterej ti funguje bezvadne muzu se zeptat? Uz v androidu brouzdim celej den a nemuzu najit SDkartu muzes mi prosim poslat na email co mas presne ty na SDkarte od toho androida? byl bych ti moc vdecnej za poslani a radu kde najdu tu SD kartu v mobilu diky...P.S:muj e-mail:Butters.Z@seznam.cz

mikhales
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv říj 27, 2011 17:15
Zařízení: HTC TP2, Samsung GS2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od mikhales » pát led 20, 2012 19:43

Na XDA byla k 16.1. vydána nová verze NAND OMGB od uživatele ACL, která je již funkční na Rhodium 100. Stále se jedná o testovací verzi a ladí se neostatky. http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1347321" onclick="window.open(this.href);return false;
Pokud byste chtěli otestovat, uvádím návod, jak postupovat při instalaci. Není to můj návod, ale dostal jsem ho od uživatele milda25.

1) Mějte nabitou baterii alespoň na 70% (doporučeno).
2) Mějte funkční ADB (v zásadě stačí stáhnout Droid Explorer a nechat ho nainstalovat Android SDK).
3) Mejte funkční fastboot (je potřeba pouze USB driver pro Android telefon).
4) Stáhněte potřebné soubory - rhodimg.nbh, Recovery.img, Android ROM, kernel update (vše na uvedeném fóru).
5) Nahrajte vše do rootu SD karty.
5) Doporučeno provést Task29.
6) Z SD karty proveďte flash souboru RHODIMG.nbh.
7) Z příkazového řádku proveďte nahrání souboru Recovery.img (po spuštění "dosovského okna" napište "Fastboot flash recovery recovery.img").
8) Proveďte reset tlačítkem nebo příkazem "Fastboot reboot" z příkazového řádku.
9) Odpojte telefon z USB a jakmile uvidíte modrou obrazovku zmáčkněte a držte tlačítko na zapnutí telefonu, dokud 2x nezavibruje.
10) Tím se dostanete do Recovery modu. V jeho menu se pohybujete tlacitky hlasitosti a potvrzujete tlačítkem proukončení hovoru.
11) Vyberte položku "apply update from sdcard".
12) Nalistujge a nainstalujge soubor OMGB_rhodium-1.2.3....zip, následně pak stejným způsobem kernel update.
13) Zvolte "reboot system now" a pokud vše proběhlo dobře, po prvotním delším bootu by vše mělo šlapat.
14) Pokud se tak stalo, ještě nainstalujte pomocí Recovery modu (viz. bod 9) gapps.zip (Google aplikace - Android Market, kalendar, GMail atd.)

Uživatelský avatar
radd
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: pon črc 23, 2007 11:06
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od radd » ned dub 01, 2012 13:20

můžu se zeptat? zasekl jsem se u bodu 7 po flashnutí mi najede modre dosovské okno ale nemuzu v nem psát neví někdo v čem je problem ? díky

Evillek
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát črc 13, 2012 13:08
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Evillek » pát črc 13, 2012 13:09

Jak to vypada s androidem od pana Vlastimila?

Uživatelský avatar
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 406
Registrován: čtv kvě 28, 2009 15:11
Zařízení: Samsung Galaxy S II

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od AtoM. » pát črc 13, 2012 13:12

Hádám, že během víkendu to určitě bude :grin:

preclik
nováček
nováček
Příspěvky: 32
Registrován: čtv črc 29, 2010 9:56
Zařízení: Galaxy Note

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od preclik » pon črc 16, 2012 12:51

NAND flash na TP2 jsem zkousel (dle navodu na XDA) a funguje (vzhledem k HW a relativne vysokemu rozliseni) pomerne pouzitelne. Jedna se o verzi zalozenou tusim na ROM z HTC Hero. Velmi brzy jsem ale presel zpet k WM, TP2 se se soucasnymi Android ROM neumi poradne uspat, diky extremne spatne vydrzi baterky je tak na bezne pouzivani hodne spatne pouzitelny. Na vyzkouseni kazdopadne zajimave, flash zpet na WM byl taktez bez problemu. Link snad ani davat nebudu, na XDA v TP2 sekci Android Developement je to hned nahore.

Uživatelský avatar
filwar
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: pát čer 25, 2010 8:35
Zařízení: HTC Evo3d, HTC Touch Pro 2, Nokia 5320, Nokia 5300
Bydliště: Kutná Hora
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od filwar » pát črc 20, 2012 12:11

musim souhlasit, ted testuji omgb na svem pristoroji. mel jsem problem s kamerou, gps a porad svitila dioda. vse jsem vyresil, ale vydrz je velmi mala. budu muset zpet na wm.

Salvador
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř kvě 12, 2010 16:27
Zařízení: THC Touch Pro II (Rhodium)

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Salvador » pon srp 06, 2012 15:39

Zdravím,

vím že čtením se dá najít hodně ale není na to tolik času a co jsem našel a zkoušel tak ve výsledku bylo jen neúspěný pokus.

Chci se zeptat jestli je nějáký emulátor androida? WM mi vyhovuje ale potřeboval bych na telefonu rozběhat asi 2-3 aplikace co jsou pro android nebo iphone. A kvůli tomu se mi neopaltí tam házet celý Android. Ale bohužel dnešní vývojáři aplikací asi už ani netuší co WM je:)

Děkuji za případné info a linky a návody:)

hotovyrado

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od hotovyrado » pon zář 01, 2014 15:45

Uběhly dva roky, ve kterých jsem prodal TP2, prošel si trojicí Androidů, abych se dnes vrátil k WP v Lumii 620. Kouknu se, jak se soudruh Bartošák popral s portací Androida na TP2 :-)

On na tom snad ještě pořád dělá, ne? :-)

hotovyrado

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od hotovyrado » ned zář 06, 2015 9:01

bezmála 4 roky.... ROM nikde.... ne že bych TP2 ještě měl, ale musím se pousmát :-)

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti