Android na HTC Touch Pro2

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
Uživatelský avatar
Henatko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 258
Registrován: čtv srp 05, 2010 21:06
Zařízení: BB Q10 , N95
Bydliště: Liberec

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Henatko » pát říj 28, 2011 7:08

No byt tebou uz zvazuji o jinem pristroji ;) a co myslis nefunkcnim prekladaci ? co takhle g translator , kolega frci na WM nadale a zatim jsem neslisel takhle silne slova na stranu WM. Ofiko podpora TP2 prestala kdyz jsem ho měl snad jeste ja (vic jak pred rokem a pul) a Mrkvosoft presel na novou WP platformu a musis se smirit nebo pouzivat poznamkovy blok. Prace u TP2 a Androida uticha protoze ho lidi mají doma v supleti a pracuji na jinich novejsich projektech.

Uživatelský avatar
Libor
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: stř led 23, 2008 16:38
Zařízení: LG G3+SXT+(Evo3D)+Desire Z+Rhodium+Raphael
Bydliště: Mirotice
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Libor » pát říj 28, 2011 7:39

to dregy velice dobrá ROMka já ji používám na svém tilt2 ale ve verzi pro tilt2 stabilní dost volné paměti a jsem velice spokojen i když není v CZ a nejde mi na tom pořádně internet protože je to dělané pro US verze :???: a pokud přeci jen nutně potřebuji net tak spustím FRX-07 a bohatě mi postačí na TP2
a mám dotaz také vám přestal fungovat program na stahování klipů atd. pro WM GetyTV který jsem používal docela často ale asi před pul rokem už přestal fungovat.Klip sice najde aj formát mohu vybrat ale už nic víc :evil:

krehla
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: stř lis 25, 2009 23:10
Zařízení: iP5S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od krehla » pát říj 28, 2011 9:52

to dregy: jelikoz nedavno skoncil portal myphone.com a jine vecy, ktere na WM6.5 byly k nezaplaceni, byl jsem nucen prejit na TP2 k androidu, stahl jsem z xda potrebne veci a beha uz 2 mesice bez problemu jedna se o v 2.2.2 sestaveni FRX07 vse najdes tady: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=980079" onclick="window.open(this.href);return false; v pripade ze s anglictinou nekamaradis stahni toto: bit.ly/v3DDop pak posledni kernel tady http://glemsom.users.anapnea.net/androi ... msm-linux/" onclick="window.open(this.href);return false; a taky rootfs zde: http://files.xdandroid.com/rootfs/" onclick="window.open(this.href);return false; zatim vse beha tak jak ma, snad jen BT, ale ten nepouzivam, kdyby se ti nevedlo upnu ti to co mam na sd karte ja... samozrejme vse v čj

Uživatelský avatar
filwar
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: pát čer 25, 2010 8:35
Zařízení: HTC Evo3d, HTC Touch Pro 2, Nokia 5320, Nokia 5300
Bydliště: Kutná Hora
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od filwar » sob říj 29, 2011 8:34

prosimte co ze mam udelat s tim kernelem? stahnul jsem htc-msm-linux-20111017_080427-package.tar.bz2 mam ho nejak prejmenovat, nebo ho jen takhle nechat a dat do korenove slozky celeho androidu?

krehla
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: stř lis 25, 2009 23:10
Zařízení: iP5S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od krehla » sob říj 29, 2011 8:42

otevres -> zkopirujes zImage a vymazes cisla a datum musi byt pojmenovan pouze "zImage" pak zkopirujes "modules-nejaky cisla a pismena" to nechas tak jak ma byt samozrejme musis vymazat stary .. vse musi byt ve slozce, kde mas android

dregy
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: sob kvě 08, 2010 11:28
Zařízení: HTC-Touch Pro2, Samsung Galaxy S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od dregy » sob říj 29, 2011 15:56

ja jsem tyhle androidy uz zkousel,ale nikdy se mi nepodarilo dojit ay do konce potreboval bych nejaky navod pro normalni lidi co to pochopi,pokud by sis chtel dat s tim tu praci a napsat mi to krok po kroku tady je muj email: dregy@gmail.com diky

dregy
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: sob kvě 08, 2010 11:28
Zařízení: HTC-Touch Pro2, Samsung Galaxy S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od dregy » sob říj 29, 2011 15:58

jo a jak je to s restartem zase jsi na androidu nebo co?

krehla
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: stř lis 25, 2009 23:10
Zařízení: iP5S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od krehla » sob říj 29, 2011 17:16

tady to mas a kopii v mailu: http://www.uloz.to/10805731/xdandroid-navod-docx" onclick="window.open(this.href);return false;

wizardik
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob zář 03, 2011 0:14
Zařízení: HTC Touch Pro 2 RHODIUM 100

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od wizardik » sob říj 29, 2011 18:19

Muzu se zeptat jak je to s baterkou? Vybiji se stejně jako wm nebo furt na nic

krehla
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: stř lis 25, 2009 23:10
Zařízení: iP5S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od krehla » sob říj 29, 2011 18:21

kazdy vecer na nabijecce, ale u WM jsem nabijel kazdy 3h takze pro me oddych, jestli tobe vydrzi baterka dyl jak 3h tak budes zklamanej z androidu

dregy
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: sob kvě 08, 2010 11:28
Zařízení: HTC-Touch Pro2, Samsung Galaxy S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od dregy » ned říj 30, 2011 0:24

aha tak tohle neni android,ale program ktery nabootuje radoby android ,ale stejne diky za ochotu schanim plnohodnotnou rom o ktere je toto forum a asi marne premyslim o novem tel....

krehla
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: stř lis 25, 2009 23:10
Zařízení: iP5S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od krehla » ned říj 30, 2011 8:46

android rom neexistuje a ani nebude!

ja cekam na novej nexus, uz aby bylo 17tyho

Uživatelský avatar
filwar
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: pát čer 25, 2010 8:35
Zařízení: HTC Evo3d, HTC Touch Pro 2, Nokia 5320, Nokia 5300
Bydliště: Kutná Hora
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od filwar » ned říj 30, 2011 17:36

krehlo, nemela by tam byt i soubor ts-calibration

krehla
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: stř lis 25, 2009 23:10
Zařízení: iP5S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od krehla » ned říj 30, 2011 18:15

jj ted koukam do slozky a mam to tam, asi jsem na to nejak v navodu zapomnel, jesi to tam nei uvedene

Uživatelský avatar
filwar
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: pát čer 25, 2010 8:35
Zařízení: HTC Evo3d, HTC Touch Pro 2, Nokia 5320, Nokia 5300
Bydliště: Kutná Hora
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od filwar » pon říj 31, 2011 17:05

jeste prosimte? jak dlouho se to bootuje? me se to bootovalo asi 2,5h a nemel jsem uz na to nervy, tak jsem vyndal baterku a zapnul WM

krehla
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: stř lis 25, 2009 23:10
Zařízení: iP5S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od krehla » pon říj 31, 2011 17:32

asi minutku, prvni boot je delsi, ale tak do 3min to bylo

hapol
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pát bře 26, 2010 21:16
Zařízení: tytn 2 htc

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od hapol » pon říj 31, 2011 23:12

Nevíte zda jde nabootovanej android nataktovat? kdyby to bylo trochu rychlejší byl bych spokojen bluetooth wifi 3G přehrávač GPS vše mi jinak funguje :)

krehla
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: stř lis 25, 2009 23:10
Zařízení: iP5S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od krehla » úte lis 01, 2011 16:09

jde,... do souboru system.txt v radku "set cdmline" napis: "acpuclock.oc_freq_khz=710000" - treba pro 710 MHz vic se nedoporucuje

upozornuju te ze ti baterka nevydrzi dyl jak par hodin

hapol
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pát bře 26, 2010 21:16
Zařízení: tytn 2 htc

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od hapol » úte lis 01, 2011 23:33

Má na rychlost androida vliv jestli mám kartu o rychlosti class 4 nebo class 10?

wizardik
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob zář 03, 2011 0:14
Zařízení: HTC Touch Pro 2 RHODIUM 100

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od wizardik » čtv lis 03, 2011 13:54

neví někdo jak udělat aby šel foťák? Nebo to nejde?

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů