Android na HTC Touch Pro2

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
Uživatelský avatar
Bobanovicz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 633
Registrován: čtv říj 22, 2009 21:12
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Praha

Re: Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Bobanovicz » stř zář 07, 2011 10:08

Sleduji to tady uz hodne dlouho a krotil bych vasi euforii. Tech ruznych slibu a vymluvek bylo opravdu hodne. Kazdy vyvojar pusti do sveta nejakou betu aby mu s testovanim pomohli i jini. Takze jsem docela skepticky. Pokud se to podari, rad priznam, ze jsem se mylil :)

Presne tak. Uz jsem tento nazor vyjadril tady pred nejakou dobou. Spoustu rozstresenych videi, ktere neukazuji nic konkretniho a vzdy jednou za cas slib "ze uz to bude".
Ale nikde zadna beta na ktere by testovalo vic lidi a bez toho to proste nejde.
Velmi pochybuju, ze Vlastimil zazracne vyresil to co se doposud nepodarilo na XDA.
Dle me je toto tema zrale na lock uz hodne dlouho.
Muzu se samozrejme mylit.

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » stř zář 07, 2011 23:07

Nebojte verzi vydám do neděle. Na XDA je Android verzí plno ,ale nikdy to nefungovalo korektně. Já se dal do práce trávil jsem na tom času spousta protože nic jiného mi nezbylo.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv zář 08, 2011 14:26) --

Právě včera večer jsem z aktualizoval a urychlil načítání Google maps. Ted už najíždí a načítají za pouhé 3-5s :)

bystryi
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: čtv úno 18, 2010 16:10
Zařízení: HTC HD2 Android 2.3.4

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od bystryi » čtv zář 08, 2011 18:38

No tak honem,už se nemohu dočkat.Ale jsem taky pořád na pochybách....

Afroditas
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř úno 23, 2011 19:13
Zařízení: Nokia 3310, SE K700i, SE K750i, HTC Polaris, TP2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Afroditas » pát zář 09, 2011 7:35

Dokud neuvidím někde odkaz na stahování taky neuvěřím.... :(

Uživatelský avatar
Tomáš Kápl
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: úte srp 11, 2009 13:40
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Praha

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Tomáš Kápl » pát zář 09, 2011 9:55

Vlastimile, funguje ve "vašem" Androidu přehrávání ČT24 nebo ČT4 v jejich aplikacích (zdarma ke stažení z Marketu)?

Prodluzovak144
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pát črc 22, 2011 13:23
Zařízení: Htc touch pro 2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Prodluzovak144 » sob zář 10, 2011 15:10

Ahoj, tak co kde je ten android? Už přestávám doufat, že to nebude vydáno.

bystryi
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: čtv úno 18, 2010 16:10
Zařízení: HTC HD2 Android 2.3.4

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od bystryi » sob zář 10, 2011 17:10

No zítra už je neděle,takže uvidíme......

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » sob zář 10, 2011 22:23

kapl.tom píše:Vlastimile, funguje ve "vašem" Androidu přehrávání ČT24 nebo ČT4 v jejich aplikacích (zdarma ke stažení z Marketu)?
Bohužel toto jsem netestoval. Ale nevidím problém proč by to nemělo jít :)

wizardik
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob zář 03, 2011 0:14
Zařízení: HTC Touch Pro 2 RHODIUM 100

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od wizardik » sob zář 10, 2011 22:36

¨Jseš si jistý že to vydáš do zítra?

Prodluzovak144
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pát črc 22, 2011 13:23
Zařízení: Htc touch pro 2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Prodluzovak144 » ned zář 11, 2011 10:43

TAk co stále nikde nevidím odkaz na stahování. Bude to dnes vůbec vydáno?

krehla
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: stř lis 25, 2009 23:10
Zařízení: iP5S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od krehla » ned zář 11, 2011 15:28

jezis na co cekate, jdete na xda, stahnete xdandroid a mate vystarano... ja na nem bezim uz pres mesic a bez jedineho problemu.. samozrejme ze v cj!! http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=589" onclick="window.open(this.href);return false;

wizardik
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob zář 03, 2011 0:14
Zařízení: HTC Touch Pro 2 RHODIUM 100

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od wizardik » ned zář 11, 2011 15:47

Jo jenomže na htc touch pro 2 mi nefacha wifi,fotak a aplikace myslim si ze takovyto telefon je mi k nicemu to uz raci zustanu u windows mobile 6.5

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od htcjirka » ned zář 11, 2011 15:53

Panove tyhle portace jsou stejne spis starosti nez opravdu 100% funkcnost.Pokud chcete 100% funkcni Android bude to chtit investovat a zakoupit nove zarizeni.

bystryi
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: čtv úno 18, 2010 16:10
Zařízení: HTC HD2 Android 2.3.4

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od bystryi » ned zář 11, 2011 20:48

pokud tu do dnešní 24h nebude od vlastimila nějaký post,který informuje ohledně vydání,tak to tady prosim zamkněte

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od tslany » ned zář 11, 2011 20:52

Dejte tomu čas, sám mám v rodině Touch Pro2 CDMA/GSM na kterém bych chtěl zkusit Android, ale prostě z vlastních zkušeností vím, že dělat ROMku není nic, co by se dalo stihnout v termínu, člověk občas prostě musí přetáhnout o pár dnů/týdnů pokud to chce mít odladěné :wink:

wizardik
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob zář 03, 2011 0:14
Zařízení: HTC Touch Pro 2 RHODIUM 100

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od wizardik » ned zář 11, 2011 21:55

ano jenze problem je v tom ze Vladimir ti uz sliboval do dubna pokud to nevida jeste dnes nebo zitra pochybuji ze mu jeste nekdo bude berit

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od premikkoci » ned zář 11, 2011 22:01

Tak si kupte telefon s Androidem, když po něm tak toužíte. Vladimír to dělá zadarmo a ve svém volném čase. Můžete být rádi, že se aspoň něco děje...

bystryi
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: čtv úno 18, 2010 16:10
Zařízení: HTC HD2 Android 2.3.4

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od bystryi » ned zář 11, 2011 22:07

Samozdřejmě jsem rád,že na tom pracuje,ale kdyby sem hodil alespoň info,jak to vypadá,jestli to dnes stihne,atd.......

wizardik
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob zář 03, 2011 0:14
Zařízení: HTC Touch Pro 2 RHODIUM 100

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od wizardik » ned zář 11, 2011 22:44

Opravdu ocenuji Vlastimila v jeho praci ale presne jak tu uz nekdo zminoval:Mohl by vydat testovaci verzi na odzkouseni. a navic to ze na tom pracuje je nam asi platne tak jako kdyby nedelal nic jako kdyby udelal priklad a nenapsal vysledek

hotovyrado

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od hotovyrado » pon zář 12, 2011 11:28

Já na nic nečekám.... Telefon s kvalitní odladěnou ROMkou na Win 6.5 (Energy) mi z telefonu vytáhne mnohem více, než nějaký Android....

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů