Android na HTC Touch Pro2

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
krehla
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: stř lis 25, 2009 23:10
Zařízení: iP5S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od krehla » čtv lis 03, 2011 16:08

dyt fotak jde... je pravda ze mu to obcas trva ale funguje

wizardik
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob zář 03, 2011 0:14
Zařízení: HTC Touch Pro 2 RHODIUM 100

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od wizardik » ned lis 13, 2011 20:40

Me nefunguje vzdycky je to cele cerne a nespusti se to

Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 237
Registrován: čtv úno 12, 2009 16:28
Zařízení: Honor 8

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Bartyx » čtv lis 17, 2011 20:20

Nechápu proč, ale nemůžu to nabootovat. Dřív mi to šlo, ale teď s novou verzí nějak nefunguje.
A když dám do startup.txt ten řádek pro OC, tak mi to vyhodí Unknown keyword nebo tak něco. Je to divný. I bez OC mi to prostě nenaběhne.

dregy
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: sob kvě 08, 2010 11:28
Zařízení: HTC-Touch Pro2, Samsung Galaxy S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od dregy » úte lis 22, 2011 5:14

vyřešeno!!!!!!koupil jsem novej tel. s orig. androidem a to stejné doporučuji všem ostatním...i tak ale budu sledovat forum, jak pokračuje ,,tahání za nos" aneb android na htc tp2

mrfederer
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát úno 25, 2011 11:35
Zařízení: HTC TOUCH PRO 2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od mrfederer » čtv pro 08, 2011 9:32

Tak jsem tady asi 2 mesice nebyl a neprekvapuje me, ze zadna zmena ve vyvoji nenastala, takze jsem mel pravdu, myslim, ze je to zrale na LOCK.

Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 237
Registrován: čtv úno 12, 2009 16:28
Zařízení: Honor 8

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Bartyx » čtv pro 08, 2011 10:12

Nechápu, proč by se to mělo lockovat. Nejde tady jen o Vlastimilovo ROMku, ale o diskuzi o Androidu na Rhodium obecně.

Uživatelský avatar
Libor
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: stř led 23, 2008 16:38
Zařízení: LG G3+SXT+(Evo3D)+Desire Z+Rhodium+Raphael
Bydliště: Mirotice
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Libor » čtv pro 08, 2011 20:32

jj souhlasím s tebou Bartyx to to tu nejni jen kvuli Vlastimilovi ;-) a divím se kolik lidí jsou líní použít Hledat popř.se podívat na XDA a zkoušet a neé jen buzerovat a čekat že za nich udělá vše někdo jinej :tlem:
Já jsem spokojen s FRX07.1 tiltII mi vydrží asi o půl dne déle než s wm.
Zatím jsem neobjevil lepší přístroj s HWqwerty tak jsem rád za to co je :wink:

mikhales
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv říj 27, 2011 17:15
Zařízení: HTC TP2, Samsung GS2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od mikhales » pát pro 09, 2011 18:13

Nemyslím si, že by se ještě Vlastimil o něco pokusil. TP2 byla na XDA zařazena do low activity zařízení, nicméně i tak se ještě pár nadšenců zabývá vývojem NAND androidu. Sledujte vlákno http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1347321" onclick="window.open(this.href);return false; a třeba se dočkáme pozitivních výsledků. V současné době jede plnohodnotný android ve verzi 2.3.7 na zámořských verzích pro CDMA sítě. Pro naše Rhodium 100 obsahuje NAND verze ještě příliš mnoho bugů, takže bych nedoporučoval flashování. Odhaduji, že by se tak do měsíce mohlo pokročit a vychytat ony mouchy. Pokud to nedopadne, pak už asi NAND nikdy nebude.

wizardik
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob zář 03, 2011 0:14
Zařízení: HTC Touch Pro 2 RHODIUM 100

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od wizardik » pát pro 23, 2011 18:40

Ahoj prosím tě mikhales..můžeš sem postnout jak to dostat do našeho htc touch pro 2? (http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1347321" onclick="window.open(this.href);return false;)S angličtinou si moc nerozumím...

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » stř led 04, 2012 22:08

Tady to máme. Android 2.3.3 pro TP2 vše jsem dodělal a mělo by to jet bez problémů. Dnes jsem to celí den používal a vše v pohodě a bez záseků. Baterie ještě zbyla 54%. Jinak mám i ROM ze Sense prostředím ,ale to asi vzdám protože je to náročné a je to stejně rychlé jak WM 6.5.5. No ještě uvidím ,ale už této ROM ze Sense moc nedávám spíš ted dodělám tu ROM WM 6.5.5 v designu WP7 :)
Odkaz: http://www.uloz.to/8920916/htc-touch-pr ... -2-3-3-zip" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 406
Registrován: čtv kvě 28, 2009 15:11
Zařízení: Samsung Galaxy S II

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od AtoM. » stř led 04, 2012 22:44

Jestli to bude fungovat, tak to bude paráda. Ale odkaz nefunguje :)

Uživatelský avatar
georgie6
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: pon bře 02, 2009 20:17
Zařízení: HTC Touch Pro2, Asus Transformer TF101
Bydliště: Prostějov
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od georgie6 » čtv led 05, 2012 2:21

já už chtěl testovat :-D snad to sem brzo vlastimil nahodí. jinak velkej respekt, že už to má hotové :-)

Uživatelský avatar
filwar
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: pát čer 25, 2010 8:35
Zařízení: HTC Evo3d, HTC Touch Pro 2, Nokia 5320, Nokia 5300
Bydliště: Kutná Hora
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od filwar » čtv led 05, 2012 17:16

v to taky pevne doufam, zatim napina celej den :D :D

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » pát led 06, 2012 2:06

Tak už by to mělo být v pohodě :)

Uživatelský avatar
georgie6
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: pon bře 02, 2009 20:17
Zařízení: HTC Touch Pro2, Asus Transformer TF101
Bydliště: Prostějov
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od georgie6 » pát led 06, 2012 2:28

odkaz je stále nefunkční :-(

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » pát led 06, 2012 11:07

Tak tady jsem to nahrál znova. Už to jede zkoušel jsem to a funguje.
http://www.uloz.to/9125926/htc-touch-pr ... -2-3-3-zip" onclick="window.open(this.href);return false;

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Jiří Hrma » pát led 06, 2012 11:16

Mám pocit, že ten link je opět nefunkční :)

Uživatelský avatar
Tomáš Kápl
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: úte srp 11, 2009 13:40
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Praha

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Tomáš Kápl » pát led 06, 2012 11:35

Já mám zase pocit, že když dám na uloz.to hledat HTC Touch Pro2 (což by mělo být v názvu souboru podle linku), tak to nenajde nic - http://www.uloz.to/hledej/?q=htc+touch+pro2" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
georgie6
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: pon bře 02, 2009 20:17
Zařízení: HTC Touch Pro2, Asus Transformer TF101
Bydliště: Prostějov
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od georgie6 » pát led 06, 2012 12:23

asi se nedočkáme :-D nechceš to vlastimile hodit někam jinam, třeba leteckaposta, czshare, rapidshare apod.?

Uživatelský avatar
pavliicek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 204
Registrován: ned kvě 11, 2008 22:49
Zařízení: Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy S3 i9300
Bydliště: Česká republika

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od pavliicek » pát led 06, 2012 12:34

Pokud se nekdy dockame funkcniho linku, tak si snad jeste TP2 koupim, pac pouzitelny PPC s Androidem a HW klavesnici snad neni:-).

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti