Android na HTC Touch Pro2

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
dregy
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: sob kvě 08, 2010 11:28
Zařízení: HTC-Touch Pro2, Samsung Galaxy S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od dregy » úte čer 21, 2011 16:17

Myslel jsem ze ten program ClockworkMod zavede android z sd do paměti telefonu ještě jeden odkaz na toto téma http://www.htcmania.com/showthread.php?t=219874" onclick="window.open(this.href);return false;
tam to tak nějak vypadá.BTW nevíte co je s Vlastimilem???

Uživatelský avatar
Henatko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 257
Registrován: čtv srp 05, 2010 21:06
Zařízení: BB Q10 , N95
Bydliště: Liberec

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Henatko » čtv čer 23, 2011 21:48

Tak co jsem koukal ANDROIDU na TP2 se asi nikdo nedočká :-(
Co si budeme povídat TP2 už není nový stroj a kuchaři ho asi i prodávají a jedou na jiném ...

Uživatelský avatar
Tomáš Kápl
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: úte srp 11, 2009 13:40
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Praha

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Tomáš Kápl » pát čer 24, 2011 9:46

Neviděl bych to tak černě. XDA na Androidu pro TP2 pořád pracuje a já používám verzi FRX06 a je to bez problémové. Ano, trochu více to žere, ale mám větší baterii, takže s tím ten den v pohodě vydržím. A verze FRX07 bude ještě lepší a už by mělo fungovat i BT...

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » pon čer 27, 2011 1:33

Tak vás po dlouhé době zdravím. Bohužel teď jsem na tom nemohl pracovat musel jsem dát TP2 na reklamaci. Odešel nečekaně display z ničeho nic nechápu když ho mám pořád doma. Ale zítra už práci znova rozjedu a doladím ty moucha a konečně to vydám (pár dnů) :)

mrfederer
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát úno 25, 2011 11:35
Zařízení: HTC TOUCH PRO 2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od mrfederer » pon čer 27, 2011 7:11

Tyden zacina dobre, hned poranu pozitivni zprava :D myslis, ze se to do tydne podari?

Uživatelský avatar
filwar
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: pát čer 25, 2010 8:35
Zařízení: HTC Evo3d, HTC Touch Pro 2, Nokia 5320, Nokia 5300
Bydliště: Kutná Hora
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od filwar » pon čer 27, 2011 20:07

ahoj, uz se nemuzu dockat toho Androidu, ted testuju FRX06 a fakt supr, mel jsem problem s wi-fi, nechtela se mi pripojit, protoze jsem doma pouzival WEP. Zkousel jsem podle navodu to nastavit i s nakou aplikaci a neslo to, tak jsem presel na WPA :D ted to funguje bezvadne.

Afroditas
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř úno 23, 2011 19:13
Zařízení: Nokia 3310, SE K700i, SE K750i, HTC Polaris, TP2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Afroditas » úte čer 28, 2011 8:31

Supeeer ;-) Už se těším!

dregy
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: sob kvě 08, 2010 11:28
Zařízení: HTC-Touch Pro2, Samsung Galaxy S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od dregy » pon črc 04, 2011 15:01

Tak jak pokracuje vyvoj?

Dejv92
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř črc 06, 2011 12:26
Zařízení: Asus Mypal A716, HTC Rhodium (T-Mobile)

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Dejv92 » stř črc 06, 2011 12:27

nedávno sem se ho ptal na twitteru a mělo by to být během tohoto měsíce tak snad se brzo dočkáme

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » čtv črc 07, 2011 22:48

Ahoj,
Ano během tohoto měsíce to bude. Chystám uvést teď ještě nějaké video. Tak se můžete těšit. Omlouvám se za ty odklady ,ale jsem na to sám. :)

dregy
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: sob kvě 08, 2010 11:28
Zařízení: HTC-Touch Pro2, Samsung Galaxy S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od dregy » pon črc 18, 2011 13:48

Je uz nejake to video aspon?Jak pokracuje vyvoj?

Uživatelský avatar
stehno89
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned říj 10, 2010 18:38
Zařízení: HTC Evo 3D

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od stehno89 » pon črc 25, 2011 23:05

Taky bych se rád dozvěděl jak to vypadá s vývojem:-D

dregy
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: sob kvě 08, 2010 11:28
Zařízení: HTC-Touch Pro2, Samsung Galaxy S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od dregy » stř črc 27, 2011 13:30

No, mam takove obavy, ze do konce mesice nebude zadnej android, vlastimil se nehlasi zase dlouho.Tak uvidime,treba se ted aspon pochlubi s novinkama,na video jsem taky nikde nenarazil...

Uživatelský avatar
Bobanovicz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 627
Registrován: čtv říj 22, 2009 21:12
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Praha

Re: Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Bobanovicz » stř črc 27, 2011 15:39

Divim se, ze jeste porad verite ;-)

Uživatelský avatar
Henatko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 257
Registrován: čtv srp 05, 2010 21:06
Zařízení: BB Q10 , N95
Bydliště: Liberec

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Henatko » stř črc 27, 2011 19:06

Hel jsou lidi co veri i na androida na starouskeho TyTnII(Kaiser) ja ho taky testnul ale na tom to byla hruza ale byl jsem prvni :D a pokud se na tom pracuje tak jen drzim palce. Kolega taky stale ceka a ceka :)

mrfederer
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát úno 25, 2011 11:35
Zařízení: HTC TOUCH PRO 2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od mrfederer » stř črc 27, 2011 19:21

ja uz pomalu prestavam verit a poohlizim se po nahrade za me Rhodium :(

Uživatelský avatar
Bobanovicz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 627
Registrován: čtv říj 22, 2009 21:12
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Praha

Re: Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Bobanovicz » stř črc 27, 2011 19:30

Ja uz sleduju Vlastimila docela dlouho a nic proti nemu, ale jeho Android ROM i WP style ROM nejspis budou jen velka bublina.
Uz jen proto, ze clovek, ktery kuchti ROMky se nebude v jinem vlakne ptat na trivialni veci v nastaveni Androida.
Ale budu jen rad,kdyz me presvedci o opaku, je to jen muj nazor.
Neni mi jasne proc neuverejni aspon nejakou betu, za tu dobu co na tom dela uz musi byt vic nez pouzitelna.

Uživatelský avatar
Henatko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 257
Registrován: čtv srp 05, 2010 21:06
Zařízení: BB Q10 , N95
Bydliště: Liberec

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Henatko » stř črc 27, 2011 21:15

No jestli ma vice pristrolu jak pise tak snad na to ani nemuze mit cas ja jsem rad ze najdu na nejake to stourani do jedneho ;) jo twitter ma plnej vseho mozneho ale stale doufame ale otravovat dotazama ho nebudu.

pleswi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: čtv srp 03, 2006 13:40
Zařízení: HTC Sensation XE with Beats audio
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od pleswi » čtv črc 28, 2011 6:49

ja taky stale doufam, ale uz vyhlizim nahradu za telefon s androidem. Desire Z me moc neoslovil a dalsi klavesnicovy htc zatim asi chvili nebude takze vyber pada na sensation tak uvidime co bude driv jestli novej telefon nebo romka na tpcko :)

hotovyrado

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od hotovyrado » čtv črc 28, 2011 9:28

Já si zase nemyslím, že je Android pro cílovou skupinu (která chce mít mobil pro práci) majitelů TP2 nějaký extra přínos. S Energy ROM a aplikacemi třetích stran (SPB Mobile Shell, Inesoft Phone atd) nemám vůčí TP2 na Woknech jediný problém, či výtku. Samozřejmě i já čekám na Android a vyzkoučím si jej, pokud však jak Vlastimil avizoval nepojedou MMS, je to pro mě zásadní problém. Držím mu palce a pokud bude Android polně funkční i s těmi MMS, klidně mu na pivko nějaké drobné pošlu...

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů