Android na HTC Touch Pro2

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
Uživatelský avatar
Henatko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 257
Registrován: čtv srp 05, 2010 21:06
Zařízení: BB Q10 , N95
Bydliště: Liberec

Re: Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Henatko » pát kvě 13, 2011 12:10

Kamarad to hleda taky TP2 chce taky "aktualizovat" musime asi prohledat xda

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » sob kvě 14, 2011 19:30

Pořád na tom pracuji :-) Chci to udělat co nejlepší ,ale občas se mi stane někde chyba a musím předělávat.

rytirimelnicti
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon kvě 16, 2011 8:49
Zařízení: HTC Touch Pro 2 Rhodium

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od rytirimelnicti » pon kvě 16, 2011 8:53

Dovolím si rozšířit zástup čekajících nedočkavců na ROM s Android pro HTC TP2.

Pročítal jsem si toto vlákno od úvodního příspěvku ... a bylo to jako detektivka, kdy už se chcete dozvědět rozuzlení zápletky a dočkat se kýženého konce.

Těším se až WM6.5 pošlu do křemíkového nebe a budu moci využívat Android.


Petr

dregy
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: sob kvě 08, 2010 11:28
Zařízení: HTC-Touch Pro2, Samsung Galaxy S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od dregy » pon kvě 16, 2011 22:48

Jsem už dost nedočkavej, nedala by se vypustit do světa nějaka verze android rom?třeba i s nějakýmy bugs :?: Já myslím že je na tobě dost velkej tlak ye strany cz uživatelů tp2.xda a jdou někam vždyt jim stačí haret...

Afroditas
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř úno 23, 2011 19:13
Zařízení: Nokia 3310, SE K700i, SE K750i, HTC Polaris, TP2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Afroditas » úte kvě 17, 2011 9:48

Zdravím a pozdravuji!

Jak tak koukám, už se začíná Android rýsovat. Už se moc těšíííím :wink: Přeju co nejméně problémů ať už je tu co nejdříve :) Zatím jsem si tam švihla SPB SHELL, ale to taky nemá vše co bych požadovala. Tak hodně štěstí a pak šup šup s tím na net :grin: A pokud by k tomu byl i nějaký menší návod jak na instalaci tak by to bylo uplně nejvíc super, ale pokud ne, tak se tím taky prokoušu metodou pokus omyl :tlem:

Tak zatímky Jane

Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 237
Registrován: čtv úno 12, 2009 16:28
Zařízení: Honor 8

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Bartyx » stř kvě 18, 2011 15:33

No tak pokud to bude plnohodnotná ROM, tak to prostě flashneš jako WM rom. Jen aby vůbec někdy byla. Pořád ještě nikdo nerozchodil bluetooth a některý věci, takže nevim, zda to má cenu.

Afroditas
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř úno 23, 2011 19:13
Zařízení: Nokia 3310, SE K700i, SE K750i, HTC Polaris, TP2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Afroditas » čtv kvě 19, 2011 21:05

Takže to vypadá, že to prostě nebude mít všechno jo? Jak sem tak četla, tak nepůjdou ty MMS. Ale to pro rychlost a spolehlivost klidně obětuju.... ale teda bluetooth dosti využívám, to už bych asi pouvažovala nad jiným řešením. Zatím jsem si tam hodila spb shell 3.5.5, taky sem si k tomu přidala DROID+ 2.2, ale jde jenom o vzhled a neřeší to pro mě docela otravné věci ze spb. Ale to může být mou neznalostí, ale prošla jsem si jejich manuál a dané věci tam popsány nebyly. Ale tak to je spíše problém pro jiné forum ;-) Asi ještě vyzkouším ten typ Androida co se spouští asi tak jak spb... ;-) Uvidíme, snad to bude fakčit. Zatím páčko a doufám, že to bude šlapat alespoň na 99% :D :D :D

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » sob kvě 21, 2011 22:23

Já pořád na mé ROM Android pracuji.
Funguje zatím spolehlivě: Bluetooth, W-Fi, GPS ,proximity senzor (ještě ladím), zvuk 100%, podsvícení kláves které ladím někdy totiž zapomenou zhasnout, SMS ,Volání. MMS bohužel ne a na nich zatím ani moc nedělám, e-mail. Musím už jen dodělat pořádně to jádro aby bylo dokonale stabilní. CPU pojede na 610MHz :)

Uživatelský avatar
georgie6
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: pon bře 02, 2009 20:17
Zařízení: HTC Touch Pro2, Asus Transformer TF101
Bydliště: Prostějov
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od georgie6 » ned kvě 22, 2011 13:38

jak to myslis s tim e-mailem? ze zatim nejede a nepracujes na tom? jinak chci se te zeptat na jak dlouho to vidis do vydani treba i bety, radove tydny nebo mesice? mas muj obdiv, ze jsi se do toho pustil:-)

Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 237
Registrován: čtv úno 12, 2009 16:28
Zařízení: Honor 8

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Bartyx » ned kvě 22, 2011 16:53

Já co měl ten xdandroid nebo jak se to jmenuje, tak tam email normálně chodil (myslím gmail od googlu).

Afroditas
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř úno 23, 2011 19:13
Zařízení: Nokia 3310, SE K700i, SE K750i, HTC Polaris, TP2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Afroditas » ned kvě 22, 2011 20:35

A klidně ty MMS tam nemusijou byt, hlavně, že všechno bude šlapat tak jak má ;-) A taky sem se chtěla zeptat, ono dokonce bude možné si přidávat prográmky atd. z android marketu? Prostě 100% android ja? No už abych si sháněla i navigačku atd do founu :D Tak držím pěsti.

Jane konec... ;-)

Uživatelský avatar
Tomáš Kápl
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: úte srp 11, 2009 13:40
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Praha

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Tomáš Kápl » sob kvě 28, 2011 8:57

Dobrá zpráva pro uživatele XDANDROID. Další verze, FRX07, bude významným updatem a vypadá to i na funkční bluetooth pro naše zařízení! Pokud vás zajímá více a umíte anglicky, mrkněte na tento zápisek - http://southcape.org/2011/05/27/what-about-frx07/" onclick="window.open(this.href);return false;

riddle
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát kvě 13, 2011 21:02
Zařízení: HTC Desire

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od riddle » úte kvě 31, 2011 18:59

nějaký pokrok?

děkuji

L0ner
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv čer 02, 2011 19:51
Zařízení: Touch Pro2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od L0ner » pát čer 03, 2011 14:15

Ahoj, nevite nekdo kde je ke stazeni posledni verze androidu na HTC Touch Pro2?

pleswi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: čtv srp 03, 2006 13:40
Zařízení: HTC Sensation XE with Beats audio
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od pleswi » pát čer 03, 2011 18:48

posledni verze opravdoveho androidu na tp2 jeste nevysla, takze ke stazeni neni, mozna by to vlakno chtelo nejdriv procist, zjistil bys ze jsou "androidy" ale ne plnohodnotne (neni to nejvhodnejsi vyraz ale budiz) na jednom plnohodnotnem tu jeden clovicek pracuje. vsichni mu drzime palce a jsme v napeti a v ocekavani jak to dopadne. radi bycho to uz meli na svych strojich a zacali hlasit prvni a snad i posledni mouchy a prispivat na dalsi vyvoj. Rarad se mezi nas do fronty a vyckavej :)

dregy
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: sob kvě 08, 2010 11:28
Zařízení: HTC-Touch Pro2, Samsung Galaxy S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od dregy » stř čer 08, 2011 1:58

Vlastimile, dlouho ses neozval, jak to vypadá s vývojem androidu?Děláš na to ještě?Máš nějaké výhledové datum?Stála ti fandím a už jsem jak na trní...THX

gappa25
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon bře 22, 2010 11:58
Zařízení: nokia3110

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od gappa25 » stř čer 15, 2011 9:44

Taky se připojuji s očekáváním něčeho funkčního než WM 6.5 :)

Afroditas
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: stř úno 23, 2011 19:13
Zařízení: Nokia 3310, SE K700i, SE K750i, HTC Polaris, TP2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Afroditas » pon čer 20, 2011 19:23

Ahojky, tak jak to vypadá s tím Androidem? Asi to nejde, když je ticho po pěšině, což?

dregy
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: sob kvě 08, 2010 11:28
Zařízení: HTC-Touch Pro2, Samsung Galaxy S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od dregy » úte čer 21, 2011 15:34

Tak to vypadá že už se někomu podařilo něco podobné jako na HD2,jen nerozumím návodu jak postupovat instalací.
http://tiad8.com/cs/htc-touch-pro-2/62- ... 011-a.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zkuste se na to mrknout a pak sem napište poznatky,

Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 237
Registrován: čtv úno 12, 2009 16:28
Zařízení: Honor 8

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Bartyx » úte čer 21, 2011 15:38

To je zase přes haret. To je asi stejný, jako všechno ostatní. Tzn není to plnohodnotná ROM.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti