Android na HTC Touch Pro2

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » úte dub 19, 2011 12:19

Tak stou baterii nesouhlasím. Když jsem testoval Androida z XDA tak baterie v pohodě při GSM v 3G vydržela 3dny v poho. Jak testuji svojí ROM Android tak baterie vydrží také v pohodě.

mrfederer
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát úno 25, 2011 11:35
Zařízení: HTC TOUCH PRO 2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od mrfederer » úte dub 19, 2011 12:24

A jak to vypada s testovanim, kdy by to asi mohlo byti? jsem velmi nedockavy jako asi kazdy uzivatel TP2 :)

wladik
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pát čer 12, 2009 13:34
Zařízení: NOKIA Lumia 925

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od wladik » úte dub 19, 2011 14:46

Vlastimil Bartošák píše:Tak stou baterii nesouhlasím. Když jsem testoval Androida z XDA tak baterie v pohodě při GSM v 3G vydržela 3dny v poho. Jak testuji svojí ROM Android tak baterie vydrží také v pohodě.
A můžu se zeptat jakou verzi jsi zkoušel?

já zkoušel FroYo z http://xdandroid.com" onclick="window.open(this.href);return false;, přesněji FRX04 a aktualni FRX06 a mel jsem prave podobnou vydrz maximalne jeden den.


Jo a muzu otazku k tve verzi Androida? Budou se chovat LED spravne, nebo taky bude porad jen hnusne oranzove svitit? :-)

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » pát dub 22, 2011 9:44

Led se bude chovat normálně. Ted nevím která to byla verze z XDA ,ale zkusím se podívat. :)

wladik
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pát čer 12, 2009 13:34
Zařízení: NOKIA Lumia 925

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od wladik » pát dub 22, 2011 9:57

V pohode, to nemusis hledat ;) prisel jsem na ten hlavni figl co branil uspani tp2. Pokud je povolene gps, tak i kdyz se nepouziva a nema fix na zadny satelit, tak zarizeni stale jede na plno. Az uplne vypnuti gps pimohlo. Konecne chapu proc ted vyvojari maji tu led takhle ;)

Jinak zatim nejlip se mi v tp2 chova verze cherry pie v3, ktera je naportovana z huawei mobilu co ma stejny procik jako rp2, kdyvy nekdo chtel zkusit. Je fakt svizna ;)
Akorat tedy kdyz je tp2 uspane, tak nezobrazuje na displeji kdo vola..

Uživatelský avatar
Libor
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: stř led 23, 2008 16:38
Zařízení: LG G3+SXT+(Evo3D)+Desire Z+Rhodium+Raphael
Bydliště: Mirotice
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Libor » pát dub 22, 2011 12:28

towladik můžeš poslat link ke stažení té cherry pie v3?Také ted používám pro zábavu FRX06 ale výdrž baterie je maximálně tak 8 hodin a ta LED mě také docela štve docela oslnuje.
Děkuji

Uživatelský avatar
Tomáš Kápl
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: úte srp 11, 2009 13:40
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Praha

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Tomáš Kápl » pát dub 22, 2011 17:00

Nemáte někdo problém u FRX06 s daty? Síť normálně chytím, sms taky fungujou, ale data ne a ne rozběhnout. V seznamu nejsou žádná APN a když se je pokusím vytvořit, tak se stejně neuloží. Když jsem stáhl nějaký APN manager, tak se taky nic nezměnilo - APNka se prostě v systému neuloží. Nevíte, kde by mohl být zakopaný pes?

dregy
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: sob kvě 08, 2010 11:28
Zařízení: HTC-Touch Pro2, Samsung Galaxy S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od dregy » sob dub 23, 2011 13:23

To:Vlastimil
Chtel jsem se zeptat je skoro konec dubna tak jak to vypada s tou rom androida na tp2. Diky

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » sob dub 23, 2011 19:27

Pořád na ní pracuji ,ale ted dělám i na ROM na Desire HD se Sense 3.0. No snad to do 30.Dubna stihnu.

Pavel74
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon zář 17, 2007 21:12
Zařízení: HTC Desire 600

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Pavel74 » ned dub 24, 2011 20:11

Rád bych vyzkoušel implementaci Androidu FRX06, ale nevím jak zjistit který TXT soubor použít pro start (přes haret.exe). Mám TouchPro2, zakoupeno v ČR a nevím jak zjistit HW verzi. Ve zmíněném Androidu "FRX06" je na výběr "rhod100", "rhod210", "rhod300_tilt2", "rhod400" a "rhod500".

Uživatelský avatar
Libor
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: stř led 23, 2008 16:38
Zařízení: LG G3+SXT+(Evo3D)+Desire Z+Rhodium+Raphael
Bydliště: Mirotice
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Libor » pon dub 25, 2011 20:16

tak Pavel74
když sundáš baterku je to napsané na tom štítku na telefonu :-)

wladik
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pát čer 12, 2009 13:34
Zařízení: NOKIA Lumia 925

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od wladik » stř dub 27, 2011 8:52

Libor píše:towladik můžeš poslat link ke stažení té cherry pie v3?Také ted používám pro zábavu FRX06 ale výdrž baterie je maximálně tak 8 hodin a ta LED mě také docela štve docela oslnuje.
Děkuji
Ahoj,
link je na http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1007748" onclick="window.open(this.href);return false; resp. přímo http://www.multiupload.com/QSB82R0AMO" onclick="window.open(this.href);return false;

a výdrž baterie je fakt okolo 8 hodin, pokud pořád svítí oranžově = něco brání usnutí (většinou zaplý GPS modul, ač se nepoužívá nebo běžící synchronizace) ale pokud se rozsvítí při uspání zeleně, tak (bez připojeného wifi a 3G) vydrží i 2 dny.

Uživatelský avatar
Libor
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: stř led 23, 2008 16:38
Zařízení: LG G3+SXT+(Evo3D)+Desire Z+Rhodium+Raphael
Bydliště: Mirotice
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Libor » čtv dub 28, 2011 12:35

Zdravím tak nevím čím by to mohlo bejt dnes jsem chtěl spustit FRX06 a telefon zavibruje začne bootovat ale už neskončí :-( a ani po hodině se android nespustí?.Mohu nahrát na kartu tu cherry pie v3 aniž bych odstranil FRX06?nebudou nějaké problémy se shodnými soubory. děkuji za rady

wladik
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pát čer 12, 2009 13:34
Zařízení: NOKIA Lumia 925

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od wladik » čtv dub 28, 2011 12:41

Ahoj,
pokud se mi tohle stane (že nechce dlouho bootovat) tak většinou stačí jen resetovat TP2 a znovu zapnout haret..

A co se týče jiné verze, tak nejsnazší je vzít soubory stávajícího, přesunout je do nové složky a pak na kartu nahrát tu jinou.

Takhle mám na SD složku Builds a v ní mám aktuálně 4 různé verze androidu a jen podle toho co chce spustit, tak to přesouvám do rootu SD karty :-)

ale teoreticky nějaké soubory můžou zůstat, např. ts-calibration, který nastavuje kalibraci dotyku..

Uživatelský avatar
Tomáš Kápl
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: úte srp 11, 2009 13:40
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Praha

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Tomáš Kápl » čtv dub 28, 2011 12:44

Android může být umístěn na SD kartě i ve složce, takže tak lze jednotlivé verze úplně oddělit a pak si jen vybrat složku (verzi), kterou chci spustit...

Uživatelský avatar
filwar
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: pát čer 25, 2010 8:35
Zařízení: HTC Evo3d, HTC Touch Pro 2, Nokia 5320, Nokia 5300
Bydliště: Kutná Hora
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od filwar » ned kvě 01, 2011 20:17

ahoj, testuju tu cherry pie v3, docela to jde, ale mam problem s wifi, nedokaze se mi to pripojit na wifinu. Jinak koukam, ze Vlada nestacil udelat tu ROM Androida do konce dubna, docela se na ti tesim, tak bych chtel poprosit, na kdy to asi vidis, vim, ze to neni nic lehkyho a zalezi na tvem volnem case, ale tak cca kdy?

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » pon kvě 02, 2011 23:36

Ano nestihl jsem omlouvám se. Čekal jsem že už jsem skoro v cíli ,ale snad do poloviny Května už to dám na 100%.
Chyba byla možná stavět na jádrech z XDA kvůli rychlému vybíjení baterie. Kde jsem zjistil že se nevypíná GPS ani když jí manuálně vypnete tak se stejně zapne a nebo se nevypne vůbec to samé Wi-Fi. Takže jsem musel stvořit jádro úplně nové a to právě ještě nemám dokončené.

dregy
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: sob kvě 08, 2010 11:28
Zařízení: HTC-Touch Pro2, Samsung Galaxy S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od dregy » úte kvě 03, 2011 2:05

Všichni už netrpělivě čekáme na plnohodnotný android,ja mam plný zuby prolízáním netu všude je samej xdandroid, project android, ale vsechno je pres haret a to je na nic...chtěl bych prostě flashnout androida a zapomenout konečně na wm.Už se hrozně moc těším.

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » úte kvě 03, 2011 14:05

Ano to byl můj cíl navíc Android na TP2 je hodně rychlí než WM. :)

mrfederer
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát úno 25, 2011 11:35
Zařízení: HTC TOUCH PRO 2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od mrfederer » pát kvě 13, 2011 11:51

Jak pokracuje vyvoj? uz mi WM tezce pije krev a nerad bych menil TP2 za jiny mobil :(

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů