Android na HTC Touch Pro2

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » čtv úno 24, 2011 17:59

Ano půjde to vrátit zpět na ofiko ROM. Také mám TP2 ještě 10.měsíců v záruce. :)

romaneek
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon led 12, 2009 8:41
Zařízení: Htc touch HD

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od romaneek » pát úno 25, 2011 8:21

Zdravím,
vůbec se mi nedaří rozběhout APN na touch pro 2.. Nenajde mi to ani síť operátora O2..
Na HD2 jsem se nikdy tolik nezapekl, ať už běžel android z SD nebo z NAND..
Můžete mi pleas poradit??
Pokud postupuji podle návodu, tak i po konfiguraci startup.txt žádná změna..

Díky moc Roman
____________________________________________________
Tak hotovo... omlouvám se za zbytečný "spam" :P

spintrava
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát úno 18, 2011 15:31
Zařízení: LG Optimus 2x, HTC Touch Pro 2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od spintrava » pát úno 25, 2011 16:53

To romaneek: Ja používám ve startup.txt u FROYO x RED:
set cmdline "lcd.density=240 msmts_calib=0x9f.0x39a.0x35c.0x78 clock_7x00.grp=0xa99 hw3d.force=1 msmvkeyb_toggle=off pmem.extra=1 force_cdma=0 gsensor_axis=2,1,3 pm.sleep_mode=1 rel_path=andboot board-htcrhodium.is_gsm=0 physkeyboard=rhod100_uk"
pokud je tam board-htcrhodium.is_cdma=1 nebo board-htcrhodium.is_cdma=0 tak mi také nenajde operátora. Mě stačilo tuto volbu vymazat.

Verze předělaná od BLAZN http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=958929" onclick="window.open(this.href);return false; - FROYO 2.2.1 BLAZN IMPROVED 3d PERFORMANCE:
Momentálně mi nejde wifi (to píše více uživatelů).
Vše se zdá velice stabilní. Aktualizace proběhly normálně, ale při instalaci Android Agenda Widget došlo k restartu přístroje. Tím jsem skončil.

-- doplnění předchozího příspěvku (pát úno 25, 2011 17:03) --
Vlastimil Bartošák píše:Ano zatím ano spouští se z SD karty zatím. Verzi froyo už mám ve verzi ROM ,ale musím jí ještě otimalizovat a doladit stabilitu. Zatím mi totiž padá ,ale počítám stým že během toho Dubna budu hotov. :)
Já jsem něvěděl, že to je vlastní ROM. To velice gratuluji a již se těším.

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » pát úno 25, 2011 18:02

Děkuji. Já jsem na XDA chtěl spojit spolupráci s uživatelem NRGZ28 možná znáte. Dělá na ROM energi ,ale bohužel spolupráci odmítl tak jako spolupráci o mojí ROM 6.5.5 v designu WP7. Ale už jsem sehnal jiného kuchaře tak proto bych měl stihnout tu Android ROM do Dubna. :)

spintrava
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát úno 18, 2011 15:31
Zařízení: LG Optimus 2x, HTC Touch Pro 2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od spintrava » sob bře 05, 2011 15:08

Zdravím,
včera jsem si všimnul, že se objevila další verze pro TP2: **Complete Froyo Bundle!!** FRX05 - "Stable" - Camera! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=951962" onclick="window.open(this.href);return false; . Zkusil jsem a musím uznat, že konečně mi funguje fotoaparát i sluchátka s jedním jádrem. Stále nejde BT, ale já ho nepoužívám. WEP na wifi nefunguje, ale WPA ano. Zlobí mi však GPS. Telefon se restartuje, nebo zasekne.

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » ned bře 06, 2011 19:22

Tak tu jsem nezkoušel já dělám na svojí a už mi funguje skoro vše. Nejde mi BT, MMS (zatím) a taky mi odčas nezhasnou klávesi pod display ,ale to ještě doladím a do vydání jak jsem řekl v Dubnu bych to měl stihnout. :)

spintrava
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát úno 18, 2011 15:31
Zařízení: LG Optimus 2x, HTC Touch Pro 2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od spintrava » ned bře 06, 2011 20:30

Ještě musím dodat, že jsem vzal jádro 1276 do mého oblíbeného FROYO x RED SYSTEM.EXT2 UPDATED 2011.02.23 a fotoaparát funguje (trošku zlobí), ale funguje tam ostatní. Stále platí, že nejde BT a MMS. Píšu jen proto, že jsem na videu viděl starší verzi jádra a podsvícení kláves opravdu od verze 1253 funguje skvěle. Sluchátka také (pro mě nutnost k poslechu knih). Od verze 1276 snad již bude v pořádku i foťák. Těším se na duben.

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » ned bře 06, 2011 23:10

Jak říkám já si ten Android vyvíjím sám z XDA nemá nic společného pomalu. :)

spintrava
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: pát úno 18, 2011 15:31
Zařízení: LG Optimus 2x, HTC Touch Pro 2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od spintrava » ned bře 20, 2011 19:02

Zdravím,
jak pokračuje vývoj? Je tu nějak mrtvo.

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » pon bře 21, 2011 19:15

Jo celkem to jde. Pořád optimalizuji.

dregy
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: sob kvě 08, 2010 11:28
Zařízení: HTC-Touch Pro2, Samsung Galaxy S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od dregy » čtv bře 24, 2011 17:10

Mohl bys uploadnout nekam wp7 na tp2?Sledoval jsem tvoje videa na youtube a chtel bych ho nez se ti podari ten android.Dik moc a respect borcum jak ses ty.

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » sob bře 26, 2011 20:36

Zatím není nikde nahraná. Pořád na ní pracuji měl bych jí vydat o něco později než ROM s Androidem.
Už mi dokonce funguje i android market na ROM verzi Android 2.2.1
Ale co můžu říct do předu kdo počítá s MMS tak bude mít asi smůlu MMS bohužel nepůjdou a nebudou do ROM implementovány možná v opravném balíčku je dodám. Přijímat půjdou ,ale odesílat ne. Já už mám skoro hotové pořád jen ladím at je to co nejrychlejší. Takt CPU bude 600MHz základní. Inspiroval jsem se u ASUSU a když pak zmáčknete tlačítko START tak dojde k automatickému přetaktování CPU nastavil jsem 630MHz. :)

Uživatelský avatar
Libor
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: stř led 23, 2008 16:38
Zařízení: LG G3+SXT+(Evo3D)+Desire Z+Rhodium+Raphael
Bydliště: Mirotice
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Libor » pát dub 01, 2011 22:50

Ahoj :-) jak to vypadá s Androidem?
Půjde duallboot,nebo samostatně Android bo WM?
smekám před vaší prací
s úctou Libor

dregy
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: sob kvě 08, 2010 11:28
Zařízení: HTC-Touch Pro2, Samsung Galaxy S

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od dregy » ned dub 03, 2011 17:36

ahoj a vyhledove bude ten android hotovej v radu dni tydne nebo mesicu?ja uz mam na wm 6.5 celkem nervy,uz se moc tesim az ho dam pryc.

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » úte dub 05, 2011 9:27

Mo měl bych to stihnou dokončit a vydat během dubna. Ted jsem i trochu zapracoval na WM 6.5 v designu WP7. :)
http://www.youtube.com/watch?v=WRBYvvKRKG0" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Tomáš Kápl
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: úte srp 11, 2009 13:40
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Praha

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Tomáš Kápl » pon dub 11, 2011 13:59

Mohu se zeptat, jestli někdo zkoušel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=951962" onclick="window.open(this.href);return false;, zda doporučí? Dá se používat delší dobu? Tedy jsou funkční hovory, sms, a podobně?

Já sám zkoušel poslední verzi odsud - http://sites.google.com/site/androidport/home" onclick="window.open(this.href);return false; - a měl jsem problém, že nebylo možné provést geolokaci pomocí BTS, což mě dost štvalo.

Používáte někdo Andŕoid na TP2 jako hlavní systém (i když třeba z SDéčka)?

acter
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř led 20, 2010 6:34
Zařízení: HTC TP2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od acter » úte dub 12, 2011 14:11

Zdravim...

Neni v mych silach procitat vsechno o Androidu na XDAForu, tak se zkusim zeptat tady... :)

Myslite si nekdo, ze nekdy v budoucnu bude Android pouzitelny pro HTC TP2... myslim ve smyslu kompletni ROMky se 100% funkcnosti (treba i za penize)...

Zkousel jsem si s tim hrat chvili a do te doby jsem ani netusil, jak Rhodium umi byt svizne, kdyz v nem nejsou WinMobile :(

Ale rad bych to mel v lepsim reseni, nez jen "aplikace do Windows"...

Diky za nazory

Uživatelský avatar
stehno89
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned říj 10, 2010 18:38
Zařízení: HTC Evo 3D

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od stehno89 » úte dub 12, 2011 15:10

CHtěl jsem se zeptat jak to vypadá s tím Androidem :-) jsem ochoten pomoci, nebo i jen finančně podpořit :-)

Uživatelský avatar
Tomáš Kápl
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: úte srp 11, 2009 13:40
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Praha

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Tomáš Kápl » sob dub 16, 2011 22:59

Zrovna jsem našel nějaký NAND test pro Touch Pro2. Takže pokud někdo má dostatek odvahy, tak může zkusit alespoň to. Já to zatím zkoušet nebudu...

http://forum.ppcgeeks.com/android-tp2-d ... 6-now.html" onclick="window.open(this.href);return false;

wladik
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pát čer 12, 2009 13:34
Zařízení: NOKIA Lumia 925

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od wladik » ned dub 17, 2011 16:48

Ono největší problém není v tom, že se to spouští z WinMo (pomocí Haretu se nabootuje plnohodnotný Android), ale že stávající verze Androidu co jsem pro TP2 zkoušel, tak strašně vybíjí.. Když mám TP2 s nabootovaným Androidem, bez SIMky, tedy bez GSM a bez WIFI, tak se stejně za půl dne vybije.. (totéž s WinMo vydrží přes 3 dny)

Takže ve výdrži vidím zatím největší problém a proto zatím stále používám Wildfire a TP2 leží na stole :-(

A bojím se, že s tou baterkou to moc lepší už nebude..

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti