Android na HTC Touch Pro2

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od romčo » pát črc 23, 2010 18:37

Chcel by som skúsiť Android na svojom HTC Touch Pro2, ale mám z toho trocha obavy, hlavne čo sa týka funkčnosti, prípadne návratu k WM 6.5.
Má s tým niekto nejaké praktické skúsenosti? Prípadne nejaké rady a postrehy...

Ďakujem

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od premikkoci » pát črc 23, 2010 19:17

To je tak těžké si přečíst nějaký návod?! (Nechápu proč se ptáš na tu samou věc na jiným fóru) Ne nic nezkázíš. Maximálně ti to nepůjde spustit. Prvně si najdi funkční android pro TP2 a pak to jenom nabootuj.

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od romčo » pát črc 23, 2010 19:31

To, že sa pýtam na tú istú vec na inom fóre je preto, aby som zvýšil šance dostať sa k viacej informáciám...

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od premikkoci » pát črc 23, 2010 19:53

Ono by stačilo použít GOOGLE a měl by si to za dvě minuty najíté. To by si tu pak nemusel zakládat duplicitní témata.

Uživatelský avatar
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: ned lis 04, 2007 19:31
Zařízení: Google Nexus S
Bydliště: Kousek od KV

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od jenda.69 » stř črc 28, 2010 20:27

Je to fakt jen na vyzkoušení, protože tam nic moc nefunguje a řekl bych, že je to docela pomalý (ale zkoušel jsem jen 2.2).
Ale není na tom nic složitý, prostě to rozbalíč na paměťovku, spustíš /Storage Card/andboot/haret.exe a počkáš než to najede...
Když Tě to už omrzí, tak dáš restartovat nebo resetuješ tlačítkem pod krytem a nabootuje zpátky WM.

Uživatelský avatar
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od romčo » stř črc 28, 2010 20:52

Hmmm, tak som to teda skúšal a keď som klikol na haret,exe, nič sa nedialo a celé mi to zmrzlo...to sa opakovalo viackrát, tak som to radšej zabalil a neskúšal... Asi som mal stiahnuté nejaké zlé súbory. Kde by som to mohol nájsť? Overené.
Skúšal som cez google, ale nejako som sa v tom stratil...

Uživatelský avatar
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: ned lis 04, 2007 19:31
Zařízení: Google Nexus S
Bydliště: Kousek od KV

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od jenda.69 » čtv črc 29, 2010 10:29

Dnes jsem zkoušel tenhle a naprosto bez problémů (je tam i cab instalačka):
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=627997" onclick="window.open(this.href);return false;

Před pár dnama jsem zkoušel ještě tenhle a taky bez problémů:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=627997" onclick="window.open(this.href);return false;

Dost jsem se tomu divil, protože u Kaisera jsem musel upravovat nějaký texťáky a tak.

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Radek Hübl » úte říj 12, 2010 12:01

Jak je to nyní? Existuje už nějaká plnohodnotná verze? Nebo stále nefunguje BT, kamera a další věci? Jde mi hlavně o aplikace kterých pro Android přibejvá a pro WM 6.5. zase ubejvá...

Tomáš Kavalek
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv lis 05, 2009 12:33
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Tomáš Kavalek » úte říj 19, 2010 13:58

jenda.69 píše:Dnes jsem zkoušel tenhle a naprosto bez problémů (je tam i cab instalačka):
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=627997" onclick="window.open(this.href);return false;

Před pár dnama jsem zkoušel ještě tenhle a taky bez problémů:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=627997" onclick="window.open(this.href);return false;

Dost jsem se tomu divil, protože u Kaisera jsem musel upravovat nějaký texťáky a tak.
To znamená, že to nabootuje z paměťové karty a k žádné ztrátě ve Windows a v datech na telefonu nedojde? Restart bootne zpět do původních Windows i s daty?

david lane
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob zář 04, 2010 21:06
Zařízení: htc touch pro2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od david lane » pon lis 15, 2010 23:02

premikkoci píše:Ono by stačilo použít GOOGLE a měl by si to za dvě minuty najíté. To by si tu pak nemusel zakládat duplicitní témata.
...keby si dal niec0 zmysluplne,ale ty trepes jak vsevedk0....sa uved0m...

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od premikkoci » pon lis 15, 2010 23:06

Ty se hlavně nauč psát. První se čte a pak se ptá. To tě neučili?

david lane
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob zář 04, 2010 21:06
Zařízení: htc touch pro2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od david lane » pon lis 15, 2010 23:10

MAO píše:Jak je to nyní? Existuje už nějaká plnohodnotná verze? Nebo stále nefunguje BT, kamera a další věci? Jde mi hlavně o aplikace kterých pro Android přibejvá a pro WM 6.5. zase ubejvá...
....veru tak...stale nefunguje....

premikkoci
smartguru
smartguru
Příspěvky: 746
Registrován: stř dub 21, 2010 22:24
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od premikkoci » pon lis 15, 2010 23:20

Tak jediný plnohodnotný android bude jenom na HD2.

Uživatelský avatar
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 299
Registrován: ned lis 04, 2007 19:31
Zařízení: Google Nexus S
Bydliště: Kousek od KV

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od jenda.69 » čtv lis 18, 2010 14:05

Teď někdy nedávno vyšel novej rootfs, se kterým už by měl fungovat v Androidu na TP2 i mikrofon. Zkoušel jsem na hlasovým hledání a fakt funguje, ale po několika hledáních fungovat přestal a musel jsem hledání vypnout a zapnout...
A tuším, že na XDA jsem zahlídl něco ve smyslu, že mikrofon po půl minutě hovoru přestane fungovat, ale to se snad časem doladí...
Ještě by to chtělo rozjet ten bluetooth a pak nějak dát dohromady rychlost (často třeba na 10 vteřin zamrzne a nedá se nic dělat) a bude to dobrý.
Foťák moc nepotřebuju :tlem:

Urby
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte led 25, 2011 18:57
Zařízení: HTC touch pro 2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Urby » úte led 25, 2011 19:03

chtěl bych se zeptat jestli je lepší android nebo windows ?? ;)

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » stř led 26, 2011 21:12

Tady máš mojí ukázku Androida na TP2. :) Rychlost je super. A ještě lepší když CPU popoženete až k 700stům Mhz... :tlem:
http://www.youtube.com/watch?v=f_ivfhF0DIA" onclick="window.open(this.href);return false;

berki1
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: sob led 01, 2011 15:29
Zařízení: HTC Touc Pro2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od berki1 » čtv led 27, 2011 1:13

Je to super. :smt023
Jen malý dotaz. Maká na tom GPS, Bluetooth a vše co má..........? :smt017
Díky za info

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » čtv led 27, 2011 15:59

GPS ano ,ale BT zatím ne. :-)

berki1
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: sob led 01, 2011 15:29
Zařízení: HTC Touc Pro2

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od berki1 » pát led 28, 2011 0:08

Tak BT mě netrápí, hlavně že GPS maká a dá se s tím volat a psát. :smt041
Mohl by jsi mi poradit, kde stáhnout Romku a stručně popsat postup instalace, popřípadě někam romku upnout?
Je možný návrat k WM?
Ještě tě chci poprosit, jakým softem taktuješ procesor.
Vlastiku, děkuju za tvojí odpověď. :smt023

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Android na HTC Touch Pro2

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » pát led 28, 2011 1:01

Na WM taktuji tímto programem: Msm7kCpuSpeed
Jinak ten Android zatím není plnohodnotná ROM tudíž se zatím spouští přímo z SD karty. Návrat k WM je snadný bud si to upravíš na DUAL-BOOT kde vybíráš OS při spuštění MT. Druhá šance je že necháš normálně nabootovat WM a jdeš do SD karty a tam klikneš na ikonu HARET spustí se pak Android. Když už ho nechceš tak jednoduše přidržíš vypínací tlačítko a dáš vypnout telefon a pak jej znova zapneš a vše jede na WM. Jinak na tom Androidu se dá v pohodě psát sms, e-mail vše. GPS zafixuje polohu do 20s průměrně. Nemusíš se bát toto není nic proti záruce telefon nemusíš ani odemykat nic. :)

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti