Jak vratit zpet TouchFlo3D

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
Lu82
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob úno 20, 2010 18:57
Zařízení: HTC Touch Pro2

Jak vratit zpet TouchFlo3D

Příspěvek od Lu82 » sob úno 20, 2010 18:59

jak vratim Zpet? nainstaloval sem SPB a to se mi nelibi tak bych se chtel vratit zpet na touchflo3d ale bez ztraty kontaktu atd.

pleswi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: čtv srp 03, 2006 13:40
Zařízení: HTC Sensation XE with Beats audio
Kontaktovat uživatele:

Jak vratit zpet TouchFlo3D

Příspěvek od pleswi » sob úno 20, 2010 19:59

stačí spb mobile shell zase odinstalovat a v nastaveni today spustit touchflo pak restart telefonu pro jistotu a melo by vše chodit tak jak ma. o kontakty neprijdes akorat si je možná budeš muset znovu naházet do oblibenych tot vše

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

Jak vratit zpet TouchFlo3D

Příspěvek od terekyn » ned úno 21, 2010 16:31

Jednou jsem zkusil SPB Mobile Shell a taky jsem ho asi po hodine odinstaloval. Zhruba po mesici jsem to zkusil znovu a uz jsem na SPB zustal. Mit na Today vse co chci mi proste vyhovuje.

pleswi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: čtv srp 03, 2006 13:40
Zařízení: HTC Sensation XE with Beats audio
Kontaktovat uživatele:

Jak vratit zpet TouchFlo3D

Příspěvek od pleswi » ned úno 21, 2010 17:00

já jsem ho taky zkusil chvili jsem jel stridave na SPB MS a chvili na TF3D, nakonec jsem zustal jen u MS. hlavne ta moznost si vše přizpusobit :)

Uživatelský avatar
locomachine
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: stř pro 05, 2007 15:50
Zařízení: Sams. Gal. Note
Kontaktovat uživatele:

Jak vratit zpet TouchFlo3D

Příspěvek od locomachine » pon úno 22, 2010 12:10

Jo jo, taky jsem na SPB M.S., ale co budeme dělat až umře poslední mašinka s wm 6.X ?

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

Jak vratit zpet TouchFlo3D

Příspěvek od terekyn » pon úno 22, 2010 14:33

Osobně první dojmy z WinMobile7 mam dost negativny. Uz to proste jenom telefon.

Lublon
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: pon říj 12, 2009 19:14
Zařízení: HTC Desire Z

Jak vratit zpet TouchFlo3D

Příspěvek od Lublon » stř srp 18, 2010 20:32

Po odinstalaci SPB MS mi zůstaly obě lišty modré a nevím, jak je nastavit zpátky na černou. Může někdo poradit?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Jak vratit zpet TouchFlo3D

Příspěvek od Jiří Hrma » stř srp 18, 2010 20:58

Změn v nabídce Start - Nastavení - Dnes motiv (schéma) třeba na defaultní HTC.

Lublon
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: pon říj 12, 2009 19:14
Zařízení: HTC Desire Z

Jak vratit zpet TouchFlo3D

Příspěvek od Lublon » stř srp 18, 2010 21:45

Tady jsem to právě vždy měnil, ale po záruční opravě, kdy mi měnili základní desku a nevím co ještě, jsem místo původních WM 6.1 TF3 dostal 6.5 Sense a tady je nastavení úplně jinak. Tapety měním v Start - Nastavení - Přizpůsobit, ale měním pouze úvodní tapetu a tapetu při zamčeném telefonu. Ale nemůžu už nikde měnit motiv tak, jak to bylo u 6.1. Lišty jsem měl pořád černé, po odinstalaci SPB MS jsou modré, taková dost svítivá modrá a vypadá to vcelku děsně. Prošel jsem všechno možné, ale nikde nemůžu najít, čím to vrátit zpět.

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1027
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Jak vratit zpet TouchFlo3D

Příspěvek od p.a.Ť.o » pát zář 03, 2010 18:16

stejne, jak psal jiri, akorat v posledni zalozce sense kliknes na pravy softkey a da vsechna nastaveni, nebo jak to je presne. dostanes se na nastaveni, tam kliknes na today (dnes) a vybiras motiv.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů