Seká se SPB Mobile Shell

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
Nerv_one
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: sob lis 24, 2007 16:10
Zařízení: THL 5000

Seká se SPB Mobile Shell

Příspěvek od Nerv_one » pát led 15, 2010 10:13

Nainstaloval jsem si SPB Mobile Shell v.3.5.3 a po soft restartu v okamžiku kdy najíždí (objeví výzva na zadání PINu) se celé PDA sekne a nejde nahodit telefon. část. TF3D funguje OK. Jediné co mám po hard resetu nainstalováno je WisbarAdvance. V čem by mohl být problém?

Používám original ROMku WM 6.5 s CZ lokalizací.

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Seká se SPB Mobile Shell

Příspěvek od barberry.pha » pát led 15, 2010 10:18

no to obcas blne pokud se musi zadavat pin ...
myslim si ze 3.5. uz automaticky vypne tf3D ... jinak se podivej jestli je vypnute a zkus vypnout zadavani pinu ...

Nerv_one
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: sob lis 24, 2007 16:10
Zařízení: THL 5000

Seká se SPB Mobile Shell

Příspěvek od Nerv_one » pát led 15, 2010 10:48

TF3D se po instalaci SPB Mobile Shell vyplnulo samo, což jsem nečekal a tak i hned kontroloval.
Zkus vypnout zadavani pinu ... jak a kde/v čem?

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

Seká se SPB Mobile Shell

Příspěvek od barberry.pha » pát led 15, 2010 10:59

melo by to byt v nastaveni/zabezpeceni
mam tedka omnii II a tam je to nastavani od samsungu cely prekopany takze neni jako treba u HDecka takze ti bohuzel neposlu celou cestu
ale budete to nekde v nestaveni, nastaveni telefonu a zabezpeceni .. urco to najdes :wink:

Nerv_one
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: sob lis 24, 2007 16:10
Zařízení: THL 5000

Seká se SPB Mobile Shell

Příspěvek od Nerv_one » pát led 15, 2010 11:15

Jestli to dobře chápu, tak jde o zrušení požadavku na zadávání PINu na SIMce? Jestli ano, tak to pro mě není řešení - mám služební.

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

Seká se SPB Mobile Shell

Příspěvek od MINICOOPER » ned led 17, 2010 12:00

To že je služební neznamená že tam musíš dávat PIN, taky mám služební bez PIN jinak se to fakt seká

Uživatelský avatar
l.hrudka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: ned říj 04, 2009 12:11
Zařízení: Htc Touch Pro 2,Samsung Omnia B7610 Pro

Seká se SPB Mobile Shell

Příspěvek od l.hrudka » ned led 17, 2010 18:27

ahoj ja sem to tam nainstaloval taky a nic se mi neseka aspon zatim akorat skoda ze to vypne to tf 3d a pin mam zaplej na zadani ,u samsungu me to funguje tak ze se da prepnout do toho original

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

Seká se SPB Mobile Shell

Příspěvek od Nolf » pon led 18, 2010 23:51

Taky mam MS 3.5.3 s pinem a zadnej problem. Pokud chcete zaroven pouzivat TF3D atd tak je na to program, nekde na XDA jsem o nej zavadil. Zkuste pohledat.

Nerv_one
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: sob lis 24, 2007 16:10
Zařízení: THL 5000

Seká se SPB Mobile Shell

Příspěvek od Nerv_one » úte led 19, 2010 8:45

Zaroven s TF3D ho pouzivat nechci - chci mit jen MS. Je divne, ze se to seka i pri vypnutem TF3D a instalovan byl po hard resetu. Jedine co bylo jeste doinstalovano je WisBar Advenace.
Vypnuti PINu na SIMse mi neprijde jako dobre = bezpecne reseni.

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

Seká se SPB Mobile Shell

Příspěvek od Nolf » úte led 19, 2010 15:50

Tak mě už jen napadá že bude problém v WisBar Adv. Pokud máš MS na co je třeba ten WisBar ?

Nerv_one
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: sob lis 24, 2007 16:10
Zařízení: THL 5000

Seká se SPB Mobile Shell

Příspěvek od Nerv_one » ned led 24, 2010 18:53

Takže po týdnu zkoušení je výsledek takový, že se to seká tím WisBarem Adv.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host