Budík, BUG TF3D, E-Mail ne/odejde, Skin TF3Dlišty, tlač. Foť

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
nOOb_
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon pro 21, 2009 17:52
Zařízení: HTC TouchPro 2

Budík, BUG TF3D, E-Mail ne/odejde, Skin TF3Dlišty, tlač. Foť

Příspěvek od nOOb_ » sob led 09, 2010 19:34

Zdravím :( Pořád řeším tyto problémy a nedaří se mi najít odpověď :( anglicky moc neumím, takže Xda mi moc nepomůže :(

1. Budík se občas nespustí.

- pomůže HR restart a neinstalovaní překladu od sunnysoft?
- udělal bych HR restart a zvolil EN verzi.. pak by se teoreticky nemělo instalovat nic od Sunnysoftu?
- někde jsem četl.. nefunkčnost budíku způsobuje TotalCommander a Skype v telefonu - oba sw mám v telefonu :)


2. TF3D Bug

Občas se mi po vytažení telefonu z pouzdra nespustí po zadání hesla (ne PIN! ale heslo na zamknutí tel) do telefonu TouchFlo3D :( Přes celý displej místo HOME obrazovky TF3D je šedá obrazovka :( pomůže až zmáčknutí např. tlačítka pro položení hovoru a TF3D se hned zobrazí - vypozoroval jsem, že se to děje hlavně, když je telefon delší dobu v klidu - např. cca. půl dne nebo přes noc.

- četl jsem "je to bug TF3D" co je na tom pravdy.. dá se to nějak řešit? Pomáhá prý vypnutí zadávání PINu/Hesla = ale to by byla pro mě sebevražda, kdybych telefon ztratil :(


3. Email odejde/neodejde

Telefon mi občas neodešle některé E-Maily - přitom jsou ve složce odeslané! Dá se nastavit nějak doručenka, jak tomu je na PC? Nikde jsem tuto možnost nenašel :(


4. Skin lišty TF3D

Chtěl bych si změnit v telefonu spodní palcovou TF3D lištu. Chtěl bych nějak odstranit to šedé pozadí za ikonkama v palcové liště. Kdybych se dopracoval k výsledku viz obrázek, byl bych moc rád :)


5. Spoušť focení foťákem na HW tlačítkoy

Dá se nějak nastavit spoušť foťáku na HW klávesu? Např. volume UP?
Přílohy
01.jpg
(75.73 KiB) Staženo 491 x

Uživatelský avatar
georgie6
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: pon bře 02, 2009 20:17
Zařízení: HTC Touch Pro2, Asus Transformer TF101
Bydliště: Prostějov
Kontaktovat uživatele:

Budík, BUG TF3D, E-Mail ne/odejde, Skin TF3Dlišty, tlač. Foť

Příspěvek od georgie6 » ned led 10, 2010 1:02

1) budík mi taky někdy nebudil, tak sem nainstaloval g-alarm, ten je o 100% lepší, než ten co je v pda a zatím vzbudil pokaždý:)

2)měl jsem taky své TP2 chráněno, sice pinem ale to jsem vypnul, protože jakmile jsem nainstaloval více aplikací tak se mi nechtělo spouštět TF3D. po vypnutí jakékoliv ochrany už v pohodě vždy naběhne

5)zkus tohle tohle, v tom ti to určitě půjde,

P.S. postupuj ale podle návodu 8-)

nOOb_
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon pro 21, 2009 17:52
Zařízení: HTC TouchPro 2

Budík, BUG TF3D, E-Mail ne/odejde, Skin TF3Dlišty, tlač. Foť

Příspěvek od nOOb_ » ned led 10, 2010 17:56

georgie6 píše:2)měl jsem taky své TP2 chráněno, sice pinem ale to jsem vypnul, protože jakmile jsem nainstaloval více aplikací tak se mi nechtělo spouštět TF3D. po vypnutí jakékoliv ochrany už v pohodě vždy naběhne
Pomůže vypnout jenom zadávání PINu? Zamknutí HTC na číselný kód bych si chtěl nechat zapnuté :)

dík moc :wink:

Uživatelský avatar
georgie6
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: pon bře 02, 2009 20:17
Zařízení: HTC Touch Pro2, Asus Transformer TF101
Bydliště: Prostějov
Kontaktovat uživatele:

Budík, BUG TF3D, E-Mail ne/odejde, Skin TF3Dlišty, tlač. Foť

Příspěvek od georgie6 » pon led 11, 2010 0:05

tak jsem si zkusil nastavil heslo: Nastavení-Osobní-Zámek; zatrhnul jsem "Dotázat se, není-li zařízení použito po" a typ hesla jsem zadal "Bezpečné alfanumerické," pak sem provedl SW reset a TF3D naběhlo v pohodě, nicméně jestli ti nenaběhne, tak si zkus vytvořit zástupce od "\windows\manila.exe" a nakopíruj (zástupce) do složky "\Windows\Startup\", poté by ti to mělo určitě fungovat... to jsem četl někde na nějákém na fóru, ale nevím už na kterém :roll:

nOOb_
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon pro 21, 2009 17:52
Zařízení: HTC TouchPro 2

Budík, BUG TF3D, E-Mail ne/odejde, Skin TF3Dlišty, tlač. Foť

Příspěvek od nOOb_ » pon led 11, 2010 18:53

Ok, dík moc :) Hned zkusím tu možnost se zástupcem.

Nedělá mi to při každém vytažení telefonu z pouzdra, ale jenom občas.

Např. dneska ráno :( Telefon byl zapnutý přes noc.. ráno před odchodem do práce mi normálně najelo TF3D, když jsem si chtěl hrát s telefonem.. A po vytažení telefonu před prací už TF3D nenajelo :(

PS: Ať nedojde k nedorozumnění - nedělá mi to při zapnutí telefonu, když je úplně vypnutý.
TF3D mi nenajíždí jenom občas, při zadání hesla pro odemčení telefonu - telefon je zapnutý a jenom zamknutý.




Den předtím jsem vypnul zadávání PINu + udělal SWrestart... a mám jenom zámek obyč. numerický. - vypnutí zadávání PINu nepomohlo :(

Používáš pls Total Commander? Taky se ti zobrazuje malá ikonka klávesnice při spuštění TotalCommanderu nesmyslně např. při procházení fotek atd... ???

Uživatelský avatar
georgie6
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: pon bře 02, 2009 20:17
Zařízení: HTC Touch Pro2, Asus Transformer TF101
Bydliště: Prostějov
Kontaktovat uživatele:

Budík, BUG TF3D, E-Mail ne/odejde, Skin TF3Dlišty, tlač. Foť

Příspěvek od georgie6 » pon led 11, 2010 23:25

Tak s tímhle sem se ještě nesetkal, aby mi TF3D někdy jelo a někdy ne. Já být tebou vypni nesmyslný zámek telefonu a chvíli používej svoje TP2 (den, týden) a uvidíš, jestli se ti to bude dít i nadále. Kdyžtak sem pak napiš i zkušenost s tím zástupcem, protože jsem to nezkoušel. Co se týče toho TC tak mám verzi 2.51 s češtinou a klávesnice mi nevyskakuje, jen když na ni kliknu (CS) nebo přejmenovávám soubor.
Jen tak mimochodem, já mám verzi ROM 6.1, takže jestli máš 6.5, tak nevím jestli ti radím úplně dobře.

nOOb_
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon pro 21, 2009 17:52
Zařízení: HTC TouchPro 2

Budík, BUG TF3D, E-Mail ne/odejde, Skin TF3Dlišty, tlač. Foť

Příspěvek od nOOb_ » úte led 12, 2010 17:55

Tak, zkoušel jsem fígl se zástupcem :(

Bohužel při přesném vytvoření zástupce se mi šedá obrazovka místo TF3D zobrazí pokáždé :( Zástupce jsem musel odstranit a vše je při starém :(



Verzi TC mám úplně stejnou 2.51 s češtinou.
Verzi ROM mám 6.1, ale telefon je od O2 - mám jiné logo při zapínání telefonu a bůhví co ještě :)

ROM 1.19.401.1 (51489) WWE
ROM Date 06/22/09
Radio 3.44.25.27


Češtinu a interwriter od sunnysoftu jsem vyhodil hned druhý den po zakoupení telefonu, páč se sekal při každé kravině.


PS: klávesnice mi nevyskakuje, jak píšeš.

Např. zapnu TotalCommander.. minimalizuji TC.. jdu přes TF3D do záložky s obrázky.. 2x kliknu na nějaký obrázek.. a když jsou maximalizované přes celý displej a posouvám jednotlivé obrázky palcem, tak se mi nesmyslně zobrazí taková ta malá ikonka klávesnice na obrazovce s obrázkem... ale to je jedno - Zjistil jsem, že problém způsobuje TC běžící na pozadí - ale můžeš zkusit, PLS?

Stejně budu muset udělat časem HR - a zvolím EN verzi.. pak by se nemělo instalovat nic od sunnysoftu, nevíš?

Uživatelský avatar
georgie6
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: pon bře 02, 2009 20:17
Zařízení: HTC Touch Pro2, Asus Transformer TF101
Bydliště: Prostějov
Kontaktovat uživatele:

Budík, BUG TF3D, E-Mail ne/odejde, Skin TF3Dlišty, tlač. Foť

Příspěvek od georgie6 » úte led 12, 2010 22:48

Tak jsem odzkoušel to, co ríkáš a máš pravdu. Když mám spuštěný TC a pak jdu do záložek s obrázky a prohlížím je, tak se mi zobrazuje i ikonka pro sw klávesnici. Já bych si toho snad ani nevšimnul, protože na obrázky používám resco photo managera, který mi příjde lepší. A jak říkáš, když nebudeš instalovat po HR češtinu, tak by se to nic od sunnysoftu instalovat nemělo. Kdyžtak na zálohu můžeš použít spb backup:)

nOOb_
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon pro 21, 2009 17:52
Zařízení: HTC TouchPro 2

Budík, BUG TF3D, E-Mail ne/odejde, Skin TF3Dlišty, tlač. Foť

Příspěvek od nOOb_ » čtv led 14, 2010 17:37

Ok :)

S tou ikonkou klávesnice mi dělají problém i jiné aplikace.. ale to je drobnost.. nová verze TC snad už nebude zlobit.

Včera jsem vypnul zadávání PINu a hesla... už mám jenom obyč. zámek a TF3D mi zatím naběhlo pokáždé, takže testuji a uvidím. Zatím to je na dobré cestě.

Stalo se ti někdy, že by se ti HTC odemklo s obyč. zámkem v pouzdře?

Ještě bych chtěl nějak vyřešit skin spodní lišty v TF3D.. anglicky moc neumím, takže na XDA toho moc nenajdu :(

Uživatelský avatar
georgie6
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: pon bře 02, 2009 20:17
Zařízení: HTC Touch Pro2, Asus Transformer TF101
Bydliště: Prostějov
Kontaktovat uživatele:

Budík, BUG TF3D, E-Mail ne/odejde, Skin TF3Dlišty, tlač. Foť

Příspěvek od georgie6 » ned led 17, 2010 23:38

Nikdy se mi telefon neodemknul v pouzdře, jen se mi občás stává, že se mi příjíme "sám" hovor, když mi někdo volá. To se mi stává jen, pokud je telefon v pouzdře (např.když mám mobil v kapse).

Tu spodní lištu nevím jak vyřešit, to mi nikdy srdce netrhalo :lol: Na xda to snad někde bude. Pokud neumíš anglicky tak zkus třeba google překladač, stačí do toho pole zkopírovat odkaz na stránku a pak už se v ní prohrabuješ jako by byla přeložena do češtiny. :) Jen podotknu, není to sice moc efektivní, protože to někdy přeloží nesmysly, ale pro orientaci a lehký návod myslím, že postačí. Mě takovej hrubej překlad stačí, abych si z toho odvodil, o co vlastně jde.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů