HTC TOUCH PRO2 - mizení SF klávesnice

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
Uživatelský avatar
Kito
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: úte pro 15, 2009 11:02
Zařízení: NOKIA LUMIA 730

HTC TOUCH PRO2 - mizení SF klávesnice

Příspěvek od Kito » ned led 03, 2010 21:32

Sice jsem se tady na to již ptal i jsem si jednou odpověděl, ale řešit mizení SF klávesnice děláním soft.resetu MT mi nepřijde zrovna ideální. Proto jsem se chtěl zeptat, jestli někdo neporadí jak si v telefonu nastavit, aby nedocházelo k vypínání SF klávesnice? Klávesnice se prostě přestane zobrazovat, ale prostor po ní se vždy zobrazí. Nebo jestli se to tu někde řešilo tak prosím o link. Děkuji.

mulder
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: čtv pro 31, 2009 15:35
Zařízení: Apple iPhone 4S

HTC TOUCH PRO2 - mizení SF klávesnice

Příspěvek od mulder » ned led 03, 2010 21:56

Mám stejný problém a řeším to vypnutím telefonu nebo resetem. :(

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12254
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC TOUCH PRO2 - mizení SF klávesnice

Příspěvek od htcjirka » úte led 05, 2010 7:58

Jeste by bylo dobre napsat u jake rom WM6.1 ci WM6.5??A s lokalizaci(tedy v csetine) ci ne.

Uživatelský avatar
Kito
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: úte pro 15, 2009 11:02
Zařízení: NOKIA LUMIA 730

HTC TOUCH PRO2 - mizení SF klávesnice

Příspěvek od Kito » úte led 05, 2010 8:16

Doplnění - WM6,5, čeština.
Jinak jsem si včera nastavil - settings>další>osobní>zadávání>jsem si nastavil TouchInput. Potom pomocí toho malého tlačítka ve spodní části obrazovky jsem si vyvolal menu a zde si potom nastavil >Úplná QWERTY a zatím, musím pořádně zaklepat, vše běží a klávesnice se zatím neztratila. I ta klávesnice - Úplná QWERTY je pro mě lepší, výraznější a praktičtější na psaní a používání. Tak nevím, snad je problém vyřešen. Případně jaký typ klávesnice používáte Vy? Podotýkám, že jsme laik a začátečník s tímto typem telefonu a softem.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12254
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC TOUCH PRO2 - mizení SF klávesnice

Příspěvek od htcjirka » úte led 05, 2010 8:24

Urcite ne sunnysofti,s tou jsou obcas problemy i na jinych zarizenich.Stejne tak i s cestinou jakou takovou.
Ja pouzivam uplna Qwerty,original HTC.

Uživatelský avatar
Kito
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: úte pro 15, 2009 11:02
Zařízení: NOKIA LUMIA 730

HTC TOUCH PRO2 - mizení SF klávesnice

Příspěvek od Kito » úte led 05, 2010 8:33

A v tom byl asi ten zakopanej pes, že jsem nevěděl, jakou tam mám vlastně klávesnici a jak si tam tu správnou klávesnici mám nastavit, což se mi asi teď povedlo. No tak snad to už bude v pořádku. :)

nOOb_
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon pro 21, 2009 17:52
Zařízení: HTC TouchPro 2

HTC TOUCH PRO2 - mizení SF klávesnice

Příspěvek od nOOb_ » úte led 05, 2010 18:02

taky jsem měl problém s klávesnicí.

WM6.1 čeština od sunnysoftu

1. sekal se mi tel
2. mizela klávesnice
3. přestávala fungovat čeština na HW klávesnici
4. malá ikonko [cs] klávesnice se zobrazovala nesmyslně po displeji

po odinstalování všeho od sunnysoftu a nastavení orig. klávesnice FullQwerty už nemám tyto problémy :)

Problém byl pokaždé, když byla puštěná klávesnice od sunnysoftu [malá ikonka cs] - teď tam mám orig. ikonku malé klávesnice.


PS: jenom drobnost.. někdy se úmyslně při vysunutí hw klávesnice nezobrazuje sw klávesnice.

Uživatelský avatar
Kito
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: úte pro 15, 2009 11:02
Zařízení: NOKIA LUMIA 730

HTC TOUCH PRO2 - mizení SF klávesnice

Příspěvek od Kito » úte led 05, 2010 20:05

Tak koukám, že stačilo nastavit jinou klávesnici a problém vyřešen. Jen se ještě zeptám, kdybych odinstaloval SUNNYSOFT, tak asi přijdu o českou lokalizaci, co? A to by se mi asi nechtělo.

Damnian
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: úte říj 20, 2009 14:57
Zařízení: HTC Touch Pro 2

HTC TOUCH PRO2 - mizení SF klávesnice

Příspěvek od Damnian » pon kvě 17, 2010 13:41

Ahoj, prosím vás..., je to měsíc, co jsem tu našel příspěvek ohledně úplné qwerty klávesnice. Mám za to, že se to týkalo mého problému, ale já ten problém ještě nevypozoroval :))) Tedy tehdy.

Takže: Kdykoliv restaruju. Mám při psaní nastavenou tu sunnysofťáckou klávesnici a tu já nechci. Malá, nešpudrná. Věřím, že lze nastavit tu úplnou querty jako default. Alespoň takhle bych si to přál :)))) Mít ji permanentně i po resetu PDA nastavenou a nemusel se furt na ni přepínat. Díky za radu

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti