WM 6.5 = trhání videa

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
Visor33
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: ned dub 05, 2009 18:28
Zařízení: HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy S II

WM 6.5 = trhání videa

Příspěvek od Visor33 » pon lis 09, 2009 21:23

Flashnul jsem úspěšně originální WM 6.5. Videa v přehrávači Core player jsou ovšem trhaná. Co mělo ve starším Win 6.1 hodnoceni 110% tak ma teďkom cca 60%. Zkoušel jsem různé verze a výsledek stejný.

Programy tam nemám prakticky žádné a pokud ano, tak pouze ty, které jsem používal předtím. Nevíte, čím to může být? Popřípadě zkusit Hard reset? díky za rady

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

WM 6.5 = trhání videa

Příspěvek od Nolf » pon lis 09, 2009 22:13

Máš verzi 1.3.6 ? Poslední možnou ? Tam by to mělo být v pohodě.

Visor33
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: ned dub 05, 2009 18:28
Zařízení: HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy S II

WM 6.5 = trhání videa

Příspěvek od Visor33 » úte lis 10, 2009 6:57

mám nejnovější. 1.3.6. Zkoušel jsem i různé video módy a vše stejné. To video se špatně překresluje, řekl bych že řádkuje - laguje .... Není to takový trahaný jako kdybych dal vysoký bitrate....ikdyž, nejsem si tým určitě jist.

Uživatelský avatar
pavliicek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 215
Registrován: ned kvě 11, 2008 22:49
Zařízení: Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy S3 i9300
Bydliště: Česká republika

WM 6.5 = trhání videa

Příspěvek od pavliicek » úte lis 10, 2009 7:08

Mel jsem podobnou zkusenost na Aceru F900. Na WM 6.1 mi videa slapou v benchmarku kolem 150%, v 6.5 jsem byl asi na 80ti procentech a je to nekoukatelny.

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

WM 6.5 = trhání videa

Příspěvek od Radek Hübl » úte lis 10, 2009 12:35

Problem neni ve Wm 6.5 ale v nejakym softu. Jel jsem cca 12 dni na stejne romce (6.5) a po teto dobe se mne zacalo opravdu silene sekat video v CP a ani nahrani nove verze 1.3.6 nepomohlo, udelal jsem HR a na tej samej ROmce se to videjko zas rozebehlo... Pokud si ji tam ted nahodil (ofiko ROMku) udelej si HR a prvni co nahrajes do PDA tak at je CorePlayer a zkus to ;-)

Visor33
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: ned dub 05, 2009 18:28
Zařízení: HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy S II

WM 6.5 = trhání videa

Příspěvek od Visor33 » úte lis 10, 2009 20:47

právě jsem udělal HR. Jediné, co jsem udělal bylo nastavení svítivosti display na MAX a posléze následovala instalace Core playeru 1.3.6. Pustil jsem první videoklip a ten neškubal ! Pak jsem pustil film...a ten už začal škubat, pak jsem znovu pustil ten samý videoklip jak na začátku a obraz je opět trhaný jak předtím.....

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

WM 6.5 = trhání videa

Příspěvek od Radek Hübl » úte lis 10, 2009 21:55

a nezměnil se ti název MC na PK?

Visor33
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: ned dub 05, 2009 18:28
Zařízení: HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy S II

WM 6.5 = trhání videa

Příspěvek od Visor33 » úte lis 10, 2009 22:06

prosím o vysvětlení zkratek, díky

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

WM 6.5 = trhání videa

Příspěvek od Radek Hübl » stř lis 11, 2009 6:53

Memory card na paměťová karta. vidíš přes file explorera pořád název memory card nebo se změnil na paměťová karta? to zapříčiňuje spostu problému a mezi nimi je i šílené trhání videa...

Visor33
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: ned dub 05, 2009 18:28
Zařízení: HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy S II

WM 6.5 = trhání videa

Příspěvek od Visor33 » stř lis 11, 2009 7:01

používám anglickou ROM, takže mi to píše "storage card". Jediná zmínka slovního spojení "card memory" je v záložce storage card ve složce memory (v systému).

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

WM 6.5 = trhání videa

Příspěvek od Radek Hübl » stř lis 11, 2009 12:41

no jasne spatne jsem to napsal... pokud jsi mel i pred nahranim wm 6.5 nazev storage card tak v tom problem neni, zajimave... v mym pripade bych jeste zkusil nahodil zpet ofiko wm 6.1 a nebo neofiko wm 6.5 na kterych neni problem s videama ;-)

Visor33
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: ned dub 05, 2009 18:28
Zařízení: HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy S II

WM 6.5 = trhání videa

Příspěvek od Visor33 » stř lis 11, 2009 13:01

jenže proč to většině uživatelů neseká :o) ... Nebo tam zkusit nahrát oficialni českou jazykovou mutaci ? Třebas se nějaký soubor přepíše....sice já vím že ne nějaký důležitý...ale co kdyby :o) Já se v neoficiálních ROM nevyznám. Je jich spousta....každý doporučuje nějakou jinou..... Chci hlavně aby vše fungovalo, o nějaký tuning nemám zájem :o) Win 6,5 se mi jinak líbí - chci u něho zůstat.

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

WM 6.5 = trhání videa

Příspěvek od Radek Hübl » stř lis 11, 2009 21:35

češtinou si 100% nepomůžeš, ba naopak, přístroj se ti lehce zpomalý... hlavně mi nejde do hlavy proč se ti to na čisté ofiko romce seká... není to náhodou nějaký šílený hd videjko s tokem přes 2 mega že né? :-)

Visor33
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: ned dub 05, 2009 18:28
Zařízení: HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy S II

WM 6.5 = trhání videa

Příspěvek od Visor33 » stř lis 11, 2009 22:32

...to teda vážně není :o) Parametry si přesně nepamatuji, nejsou ale momentálně důležité. Já jen vím že video na WM 6,1 fungovalo krásně plynule :o) Vytvořil jsem dobrý konvert. Kdyžtak zkusím zítra provést přeflashovani tou samou ROM... Též mne to neleze do hlavy... Jinak systém jede krásně, nic neškube....gps, wifi no problem :o) Video skoro vůbec nesleduji...takže mne to tak netíží....ale semtam bych se na něco podíval...chci aby to chodilo. No jak řikam, zkusim to přeflashovat a dám znovu vědět.

-------

Tak jsem provedl znovu kompletní flash této ROM. Problém je pořád stejný.....škube to...já už vážně nevím co s tým. Oficiální ROMka vážně na dvě věci... :x Tak tam asi hodím nějakou neoficiální? Pomůžete s výběrem? Chci WM 6,5 a pokud to lze tak s nejnovějším Sense. Díky moc.... nejenom že jsem měl (a stále mám) problémy s kvalitou zprácování tak už aj Winy se kazí.....co bude následovat? zhoří to? :-))

MarBess
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pon čer 14, 2010 19:09
Zařízení: HTC Touch Pro 2

WM 6.5 = trhání videa

Příspěvek od MarBess » pon čer 14, 2010 19:11

Vyřešilo se to nějak s tím flashnutím ROMky? Na mém HTC v CorePlayeru z oficiální ROMkou 6.5 je rychlost videa 60-70 procent.
Uvažuji, že taky přejdu na neoficiální romku... Jak jste na tom vy ???

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv čer 17, 2010 6:41) --

Zajímavé ovšem je, že video ve formátu MP4 jede v mobile media playeru bez problémů a pokud se spustí v CorePlayeru, tak je prakticky nepřehratelné...

jardin40
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř črc 20, 2011 17:38
Zařízení: HTC Tytn II

WM 6.5 = trhání videa

Příspěvek od jardin40 » stř črc 20, 2011 17:47

Právě se mi vrátil tel. se záruční opravy (výměna flexi kabelu) a s nahraným WM 6,5, ROM 2.07.401.1 a samozřejmě se mi seká video, které jsem v původní 6,1 a ROM, přehrával naprosto plynule. Používam Coreplayer a TCPMP. Můžete mi někdo prosím poradit? Děkuji

-- doplnění předchozího příspěvku (pon srp 08, 2011 17:21) --

Takže nikdo neporadí? :(

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti