Kvalita zpracování

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Visor33
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: ned dub 05, 2009 18:28
Zařízení: HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy S II

Kvalita zpracování

Příspěvek od Visor33 » čtv srp 06, 2009 18:33

diakritika na hardwarové klávesnici není možná :-) Pokud máš původní nezměněnou verzi. Softwarovou úpravou lze napamovat klávesy a tím pádem diakritiku můžeš použít. Pokud se teda nepletu, tuším že se to tady už rozebíralo....

obchodník
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:29
Zařízení: HTC Touch Pro2

Kvalita zpracování

Příspěvek od obchodník » pát srp 07, 2009 10:02

Mám problém s vysouvacím mechanizmem, respektive s malým gumovým rožkem na spodní straně displejové části.

Tato malá gumová část se pravděpodobně má dotýkat spodní části komunikátoru a aretovat tak při vysouvání a zasouvání horní displejovou část.

Boohužel ve spolupráci s prachem tento malý gumový rožek za 2 měsíce používání komunikátoru vytvořil na klávesové části nepěkné rýhy; na spodní straně více, na horní méně. Před zhruba týdnem se mi při vysunutí klávesnice dokonce odloupl kus lakování na spodní klávesové části komunikátoru. To se mi moc nelíbí, zařízení teď moc nevypadá jako 2 měsíce staré.

Myslíte že je tento problém na reklamaci? Bojím se jak bude TP2 vypadat po půl roce používání. Přece jenom je to komunikátor za 15 tisíc. TP2 nosím v koženkovém pouzdře HTC, které bylo součástí balení a už se dost rozpadá.

Pro představu přikládám fotky.
IMG_1251.JPG
(95.13 KiB) Staženo 2 x
IMG_1252.JPG
(93.62 KiB) Staženo 2 x

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Kvalita zpracování

Příspěvek od Radek Hübl » sob srp 08, 2009 8:20

To že "pouzdro" které výrobce dodává je spíše k smíchu je jasné ale ty rýhy určitě nejsou standartní chování. Zkusil bych servis telefonicky kontaktovat a zeptat se na postup.

jekki
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát kvě 29, 2009 15:33
Zařízení: HD2
Bydliště: Plzeň

Kvalita zpracování

Příspěvek od jekki » sob srp 08, 2009 12:41

Mám uplně to samé a na tom samém místě :) už po měsíci jsem to tam měl .

Carabei
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: sob srp 08, 2009 13:02
Zařízení: iPhone 4, iPad 2

Kvalita zpracování

Příspěvek od Carabei » sob srp 08, 2009 13:09

vypadá to jako konstrukční vada, zatím jsem po stranách klávesnice radši nechal tu folii, je vidět že folie se to dotýká určitě, otázka je jestli se bude dotýkat i po sundání

richard2
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: úte dub 28, 2009 12:46
Zařízení: HTC Touch Pro2

Kvalita zpracování

Příspěvek od richard2 » sob srp 08, 2009 13:37

Ty rýhy tam mám taky. Stejně tak jsem to měl i u jiných zařízení s tímto mechanizmem - TyTN i TyTN2, tak nevím, neřeším to. Ale ta vyloupnutá barva by mi asi vadila.

iasi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: úte lis 04, 2008 11:24
Zařízení: SGN

Kvalita zpracování

Příspěvek od iasi » stř srp 12, 2009 8:46

Dnes som si pozrel zopár unboxing videí T-mobile touch pro 2 (USA) a nemám pocit, že by na ňom displej viklal. Tiež si nemyslím, že je to zrútenie sa sveta, ale k dobrému pocitu mám ďaleko. Stále si myslím, že sa niekde stala chyba, napriek oficiálnym stanoviskám HTC a aj servisu. Len škoda, že chýba odvaha s tým niečo urobiť. Na druhej strane, zrejme by som si ho kúpil tiež znovu.

iasi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: úte lis 04, 2008 11:24
Zařízení: SGN

Kvalita zpracování

Příspěvek od iasi » pát srp 14, 2009 8:09

hmm, mam ryhy, vylupnutu farbu a viklajuci sa displej...., posielat ho nikam nebudem, lebo je to urcite normalna vlastnost a zavada sa neprejavi... :oops:

jekki
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát kvě 29, 2009 15:33
Zařízení: HD2
Bydliště: Plzeň

Kvalita zpracování

Příspěvek od jekki » sob srp 15, 2009 12:35

tak dnes jsem pri otevrenem stavu zmacknul trosku vic na tlacitko back a prask mi displej od spoda (od tlacitka back) az nahoru ... :/

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

Kvalita zpracování

Příspěvek od MINICOOPER » sob srp 15, 2009 12:43

To si děláš......... pr** on to prasknul displej při takovýhle kravině? No to je mazec...... já jsem na 1000% spokojenej a už mě Nokia u symbianu jen tak neuvidí... měl jsem 2 roky E90 ale WM a TP2 je jiná káva

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Kvalita zpracování

Příspěvek od Tomáš Kubec » sob srp 15, 2009 13:01

to MINICOOPER: ale pamatuju dobu kdy jsi s tím hodně bojoval :-D

msv
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 80
Registrován: sob srp 15, 2009 15:33
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Liberec

Kvalita zpracování - reklamace displeje

Příspěvek od msv » sob srp 15, 2009 16:05

Zdravím, koupil jsem si Touch Pro 2 od Sunnysoftu a bohužel také s displejem, který měl velkou vůli při vyklopení. I přesto, že mi bylo řečeno, že to je "normální", tak jsem přístroj po cca. 14 dnech používání odeslal poštou do prodejny k reklamaci. Reklamace sice byla uznána, přístroj odeslán do servisu, ale po asi 30 dnech čekání, když se z prodejny konečně ozvaly, že si mám přijet pro opravený přístroj, mě čekalo po převzetí zklamání. Údajně byl vyměněn celý vyklápěcí mechanizmus a vše by mělo být v pořádku, přesněji řečeno vůle by neměla přesahovat tolerovaných 5 stupňů. Ale opak byl pravdou. Vůle byla stejná jako před reklamací a určitě to není jen 5 stupňů, na zadní straně displeje je několik škrábanců a navíc se mi stává, že pokud displej vysunu, napíšu třeba zprávu a potom ho zase zasunu, tak se přístroj vypne. Stává se to sice po +- odhadem patnáctém zasunutí, ale i tak je to otravné, znovu přístroj zapínat, čekat na naběhnutí, zadávat pin atd. Navíc, když se toto před reklamací nestávalo. Takže reklamací se nic nevyřešilo a navíc jsem si díky tomu spíše ještě více uškodil. Nechci vynášet soudy, ale každopádně si další odeslání do servisu budu hodně rozmýšlet.

vikino
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: pon úno 16, 2009 17:26
Zařízení: HD2 Droid, BlackBerry Torch

Kvalita zpracování

Příspěvek od vikino » sob srp 15, 2009 21:31

No tak kdybych nečetl tuhle diskuzi tak si toho ani nevšimnu :-))) ale rejpance tam mám taky od vysouvání, barva naštěstí zatím drží...

jarous.f
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát srp 14, 2009 21:19
Zařízení: HTC Touch HD, Samsug Galaxy tab

Kvalita zpracování

Příspěvek od jarous.f » ned srp 16, 2009 0:39

Když to tady čtu, tak se stále více utvrzuji ve svém dlouholetém názoru, že pohyblivé díly na mobil či PDA nepatří. Všechna véčka, výsuvné a výklopné mechanismy. Jsou s nimy jen problémy. Opotřebovávají se, v horším případě zlobí už nové. A což teprve když otevřená zařízení těchto typů řachnou o zem. To je teprve mazec. Osobně nechápu k čemu je nutný tento typ klávesnice (obzvlášzě bez diakritiky), ale prosím. Sám jsem měl dávno, dávno Ericsson T28 s "vystřelovacím flipem" a za rok co jsem ho užíval mi byl 2x měněn. Never more!!!

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

Kvalita zpracování

Příspěvek od MINICOOPER » ned srp 16, 2009 9:40

Ospen píše:to MINICOOPER: ale pamatuju dobu kdy jsi s tím hodně bojoval :-D
Hele to je fakt pravda ze začátku to byl boj jako prase, myslel jsem že to nezkousnu - myšleno přechod že symbianu, kterej jsem měl namakanej ke "složitým" win a dnešní realita je opačná, win jsou super a hlavně mam v kapse opravdu počítač :-D. Každemu dneska říkám, překousni prvních 14 dnu a uvidíš.........

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Kvalita zpracování

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » čtv srp 20, 2009 17:33

Tak ted sem zaskočen poslední dobou uvažuju dost silně o tom že svojí nokii e90 vyměním za HTC Touch Pro2 protože mám E90 od 02 ta 18tis tak bych to tam vyměnil hned za to HTC tp2 protože už bych jí dával po 6na reklamku. Ale když čtu co dělá to HTC tak nevím a to už sem měl tolik HTC a všechny byly v klidu. Nevím jestli někdo měl E90 ,ale chtěl bych se zeptat je to dobré vyměnit E90 za HTC TP2 ??? dík moc u E90 se mi viklá též konstrukce jako vám u HTC. Ještě jednou dík za radu.

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

Kvalita zpracování

Příspěvek od MINICOOPER » čtv srp 20, 2009 22:09

Buď naprosto v klidu, já jsem pravě po dvou letech přecházel z E90 a musím říct že do té doby jsem byl spokojeným uživatelem symbianu a redaktorem pro Nokii, ale TP2 je perfektní stroj a rozhodně bych už za E90 neměnil - ani náhodou. Budeš s WM tak 14 zápasit ale pak ta nadhera - doporucuji výrazně SPB shell 3.0.1 dá se šikovně :-) sehnat.

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Kvalita zpracování

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » čtv srp 20, 2009 22:51

Oka dík. Na WM si zviknu hned už sem měl HTC: herald,tytn,tytn II a voxe párkrát sem měl i E-Teny ,ale jen chvilkově pamatuju kdy HTC neumělo přijímaný soubor přes bluetooh ukládat přímo na kartu. :-( ,ale TP2 to prý zvládá.

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

Kvalita zpracování

Příspěvek od MINICOOPER » čtv srp 20, 2009 22:56

Zvládá naprosto všechno, proste bezva

Carabei
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: sob srp 08, 2009 13:02
Zařízení: iPhone 4, iPad 2

Kvalita zpracování

Příspěvek od Carabei » čtv srp 20, 2009 23:14

až na jednu věc si na zpracování nemůžu stežovat

horní výsuvný kloub či kolejnice je asi jaksi volnější, při pohledu zhora od power buttonu to vypadá jako by chromový rámeček přesahoval spodní část zařízení tak o 0,5 až 1mm.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti