Klávesnice

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
boletus
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř čer 03, 2009 16:48
Zařízení: TP2

Klávesnice

Příspěvek od boletus » stř čer 03, 2009 16:59

Oproti TP nanestastie ubudli klavesy. Aku mam pouzit klavesovu skratku namiesto "zmiznuteho" tabulatora TAB (presun medzi moznostami a pod.).
Pouziva niekto mys alebo externu klavesnicu ? Poradte typ.

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Klávesnice

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » ned čer 07, 2009 0:38

Doporucuju pouzit program AEB Plus na premapovani klaves a vyuzit tak nejake mene pouzivane klavesy pro funkci TAB,
nebo muzes zkusit jeste PQZII pro vytvareni klavesovych kombinací.

Ludek Trejbal
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte dub 15, 2008 17:14
Zařízení: HTC HD2,SGS3
Bydliště: Beroun

Klávesnice

Příspěvek od Ludek Trejbal » úte čer 09, 2009 14:50

Je možné psát z klávesnice české znaky? A jak?
To by jsem paK musel nalepit nějaké přelepky s českou diakritikou?
Díky

japao
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř srp 06, 2008 21:16

Klávesnice

Příspěvek od japao » čtv čer 11, 2009 13:41

Staci nainstalovat prilozeny soubor a mate ceske znaky pres FN+prislusne pismeno , tabelator je pres FN+q viz. pouzity zdroj, akorat jsem zmenil qwertz na qwerty. http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=33460 ,restart neni nutny.
Přílohy
Rhodium czech hw keyboard qwerty.cab
(5.96 KiB) Staženo 85 x

Ludek Trejbal
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: úte dub 15, 2008 17:14
Zařízení: HTC HD2,SGS3
Bydliště: Beroun

Klávesnice

Příspěvek od Ludek Trejbal » čtv čer 11, 2009 17:16

Děkuji za pomoc a radu.

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

VELKÝ problém s klávesnicí..

Příspěvek od 1echeck » stř srp 05, 2009 20:54

V defaultních programech (TF, icq, ..) je vše ok, ale např. v Core Playeru, emulátorech konzolových her a některých prohlížečích- nefunguje většina kláves na hardw. klávesnici :cry: Prostě to bere všechny tlačítka vyjma směrových šipek jako jedno.. Př.- chci mít v Core Playeru "O" na otevřít soubor, "E" na on/off ekvalizér, "space" na vypnutí displeje atd., a v reálu nastavím jen první funkci (která potom funguje) a ostatní tlačítka už nelze. Nevíte někdo co s tím? Na Kaiserovi žádný takový problém nebyl :evil: Díky

Leopold Bloom
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte srp 04, 2009 13:13
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Klávesnice

Příspěvek od Leopold Bloom » stř srp 05, 2009 22:04

Jak resite u HW klavesnice s nainstalovanou diakritikou problem Fn/u - ú vs. ů?? Pise to jen "ů"

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

Klávesnice

Příspěvek od 1echeck » pát srp 07, 2009 18:51

Fn+G (podobně jako é je Fn+w atp.)

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti