HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
Uživatelský avatar
Kito
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: úte pro 15, 2009 11:02
Zařízení: NOKIA LUMIA 730

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Kito » pon pro 28, 2009 8:04

Rád bych se zeptal, kde se dá v uvedeném přístroji nastavit, aby zelená blikající dioda blikala déle než 5 minut, které jsou pevně nastaveny (šedé okénko) v Settings -> All Settings -> (záložka) Personal -> Sounds & Notifications -> (záložka) Notifications -> Phone: Missed call -> Flash light for [No limit, 5 minutes, 10 minutes...].
Zde mi to nejde přenastavit neboť okénko je šedé a nejde v něm měnit hodnoty. Dá se někde upravit tento čas? Děkuji

krehla
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 74
Registrován: stř lis 25, 2009 23:10
Zařízení: iP5S

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od krehla » pon pro 28, 2009 8:40

Jumper píše:jak hromadně smazat sms ve složce "Deleted Items" ? :roll:
jednoduše: Nabídka -> Vybrat zpávy -> Vše -> Odstranit -> Ano

rein
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 148
Registrován: ned úno 10, 2008 19:33
Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl
Bydliště: Prievidza

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od rein » pon pro 28, 2009 8:46

Kito píše:Rád bych se zeptal, kde se dá v uvedeném přístroji nastavit, aby zelená blikající dioda blikala déle než 5 minut, které jsou pevně nastaveny (šedé okénko) v Settings -> All Settings -> (záložka) Personal -> Sounds & Notifications -> (záložka) Notifications -> Phone: Missed call -> Flash light for [No limit, 5 minutes, 10 minutes...].
Zde mi to nejde přenastavit neboť okénko je šedé a nejde v něm měnit hodnoty. Dá se někde upravit tento čas? Děkuji
Pozri sem http://www.smartmania.cz/forum/viewtopi ... 15#p127342" onclick="window.open(this.href);return false;
a pouzivaj tlacitko "hledat" :!:

Uživatelský avatar
Kito
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: úte pro 15, 2009 11:02
Zařízení: NOKIA LUMIA 730

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Kito » pon pro 28, 2009 8:55

Hledal jsem ale bohužel nenašel :-). Koukám, že jsem hledal na špatném místě. Jinak díky za odpověď a za link, večer to tam instaluji. Ještě jednou Díky.

mgoer
nováček
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: pon dub 20, 2009 21:26
Zařízení: iPhone 5S iPad mini

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od mgoer » čtv úno 18, 2010 23:45

Snazil sa sparovat BT mysku ( genius navigator 900 ) s mobilom, ale stale pyta heslo. 0000 a pod. som skusal a nic, na nete som tiez nic nenasiel, a ani v manuali.

Dalej som si stiahol blueinput, ale ked kliknem na zalozku Status, tak cez nu bluetooth nejde zapnut, a ked ho zapnem v comm manageri tak v programe aj tak ukazuje ze je vypnuty. Skusal som veziu RC3 a RC4. A skusal som aj WM 6.5 a WM6.1. Dakujem za pomoc.

dvsole
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: pon kvě 05, 2008 7:55
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od dvsole » čtv bře 04, 2010 23:50

Ahoj, nemohl byste mi prosím někdo poslat link na výběr nějakých zajímavých task bat ikonek pro TP2? Díky moc

jardin38
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob bře 06, 2010 7:44
Zařízení: HTC TP2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od jardin38 » sob bře 06, 2010 7:47

Podařilo se někomu vyřešit problem s nezobrazovaním SW klavesnice?

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od htcjirka » sob bře 06, 2010 9:27

Nepouzivat intewir od sunnysoftu.

jurcax
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř čer 20, 2007 20:30
Zařízení: HTC Touch Pro 2 WM6.5
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od jurcax » stř bře 10, 2010 22:34

Jde z telefonu nějak zálohovat sms konverzace? Chtěl bych si to zálohovat, tak jak to TP2 zobrazuje, jako chat. Díky.

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od terekyn » stř bře 10, 2010 22:36

Zkoušel jsi?
http://sn1-p2.myphone.microsoft.com/mkw ... ?mkt=cs-CZ" onclick="window.open(this.href);return false;

jurcax
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř čer 20, 2007 20:30
Zařízení: HTC Touch Pro 2 WM6.5
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od jurcax » pát bře 12, 2010 11:11

nezkoušel, mám trochu odpor k MSN, ale asi to vyzkouším, zdá se to jako celkem jednoduchý nástroj na to co potřebuji

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od terekyn » pát bře 12, 2010 11:34

Já jsem se taky dlouho bránil službám od Googlu a nakonec jsem přešel se vším od Microsoftu a Live služeb. Jediný co teď používám je Messenger a Live Mesh. Tím ale chci říct že by si měl člověk najít aplikaci která mu vyhovuje bez ohledu na to kdo tu aplikaci vyrobil. Myphone není špatná aplikace.

jurcax
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř čer 20, 2007 20:30
Zařízení: HTC Touch Pro 2 WM6.5
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od jurcax » sob bře 13, 2010 11:58

Vyzkoušel jsem, a překvapilo mě to, jak to je jednoduché a rychlé. To Microsoftu povedlo...

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Radek Hübl » pát dub 16, 2010 9:38

Tak TP2 jde na reklamaci, šíleně chrčí repruktor pro volání. :-( má teda navoláno dost (cca 2-3 hodiny denně) ale i tak to je vcelku brzo...

matooo
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned dub 18, 2010 21:26
Zařízení: HTC Touch Pro 2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od matooo » ned dub 18, 2010 21:48

chlapi som cerstvo registrovany, vlastnim uz asi rok HTC touch pro 2 a mam par problemov tak sa na Vas obraciam s prospou o pomoc:
zariadenie po kupe obsahovalo WM 6,1 rom verzia 1.19.401.0 wwe v celku som bol spokojny ale potom co som mal moznost si vyskusat WM 6,5 tak ma to chytilo a tak som presiel tiez na WM 6,5 ROM 2.07.401.1 wwe manila 2,5 co sa tyka vzhladu uvodnej obrazovky tak som bol uchvateny ze konecne ikonky pre rychle spustenie... chvilku ma to drzalo ale potom som zacal nachadzat chyby:
nejde BT - nesparuje sa mi s HF sluchadlom...
chyba mi sipka v pravom hornom rohu - task manager
chyba mi na uvodnej obrazovke "call history"
dnes som chcel preflashovat na starsiu rom: 1,86,401,0 ale nepodarilo sa aplikacia hodila faild a tam to skoncilo
bol som odkazany na nejaky problem s driverom USB podla navodu som sa snazil postupovat ale taktiez bezuspesne..

takze aby som to zhrnul potreboval by som vyriesit problem s HF BT aj za cenu prechodu na povodny WM6,1 pripadne dajte typ na nejaku dobru ROM idealne oficialnu
dakujem

jurcax
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř čer 20, 2007 20:30
Zařízení: HTC Touch Pro 2 WM6.5
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od jurcax » čtv dub 22, 2010 11:04

Můžete někdo shrnout novinky, které v upgrade ROM jsou? Jak je to s vytížením přístroje? Co čtení emailů, je stále ve WM prostředí, nebo už je to taky v Sense vzhledu? Ukazuje se počasí na hlavní obrazovce pod časem? a Co u kontaktů, když už to není "flick through", kde pod fotkou byly možnosti volat, psát sms nebo mail, jak je to tam teď řešeno?

Díky za info.

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od terekyn » čtv dub 22, 2010 11:14

Nejlepší asi bude když si zálohuješ stávající sestavení ať se k němu můžeš případně vrátit a vyzkoušet si ROM sám. V Energy ROM jsou nyní cookie home tab 1.7 a tam se dá vše možné nastavit.

jurcax
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř čer 20, 2007 20:30
Zařízení: HTC Touch Pro 2 WM6.5
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od jurcax » čtv dub 22, 2010 14:20

Jak se dá zálohovat stávající ROM? Chtěl bych vyzkoušet jen tu ofiko, do uvařenejch se mi nechce.

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od terekyn » čtv dub 22, 2010 14:57

Uvařenejch se neboj. Líbí se mi to že je to už nadupaný softwarem. Doinstaluji už jen něco málo jako je navigace, core player, spb wallet, pár dalších a je to.

Třeba
http://www.spbsoftwarehouse.com/pocketp ... re/backup/" onclick="window.open(this.href);return false;

jurcax
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř čer 20, 2007 20:30
Zařízení: HTC Touch Pro 2 WM6.5
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od jurcax » čtv dub 22, 2010 17:14

No nejsem tak "zkušenej", bojim se že to po**** a přijdu o záruku a tak. Radši se zatim držim ofiko ROM, těch pár věcí tam doinstaluju. Spíš mi jde o to, abych nepřišel o nějaký věci co se mi líběj na tý původní ROM, ale něco mě zas láká na tý nový. Ale nemůžu moc najít, jak ta nová vypadá :-(

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů