HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Radek Hübl » čtv kvě 28, 2009 21:05

toto je vcelku zbytecna otazka vetsina uzivatelu si tam stejne hodi svuj oblibeny prohlizec ;-)

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od ziminix » čtv kvě 28, 2009 21:25

2MAO: Někdo má třeba jako oblíbený prohlížeč právě IE nebo zejména Operu. Každý není příznivcem NetFrontu nebo Irisu.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od IkE Blaster » čtv kvě 28, 2009 21:51

Tady šlo o to, že ikdyž tam bude Opera, tak každý z tohoto fóra by si asi natáhnul novější build z XDA ;) U IE nedokážu říct.

Daro
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned říj 19, 2008 21:30
Zařízení: HTC Touch Pro2
Bydliště: Bratislava

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Daro » čtv kvě 28, 2009 22:16

lepšiu klávesnicu som nemal ani na jednom prístroji a vystriedal som ich dosť! tato je prefekt a odporučam :) a mal som obavu o to rozloženie ale zdá sa mi ešte lepšie ako qwertz

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od MINICOOPER » pát kvě 29, 2009 8:27

Možná tohle bude trochu offtopic ale jak smažu na HTC Touch pro 2 veškěrý seznam hovorů (přijaté, volené atd...) Nevím zda je to způsobeno SPB Shell 3.0 nebo touch pro 2 ale nemůžu to nikde najít. Predtím jsem měl HD čko a bylo to v pohodě, zda se mi to nějaký pokurvený....... máte někdo podobný zkušenosti?
Taky mi při nainstalovaném Shell 3.0 už nejde nijak aktivovat touch flo, což dríve na HD se Shell 2.0 šlo. jde mi o to že pak už nemůžu přes Touch flo nastavit tapetu tak aby byla normální a ne "mléčná" když jí tam dám před položku today.

Díky

T.

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od radospol » pát kvě 29, 2009 9:25

Tak si daj tapetu cez "pictures a videos" a transparenty daj "0".

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Jiří Hrma » pát kvě 29, 2009 11:06

HTC Touch Pro2 a volná paměť RAM
Po startu s TouchFLO 3D: 96 MB volné RAM
Po startu bez TouchFLO 3D: 113 MB volné RAM
Volná vnitřní paměť po HR: 252 MB

Telefon je opravdu příjemně rychlý, porovnávám jej s Diamondem2, který je na tom podobně. Hardwarová klávesnice se mi opravdu líbí,píše se mi na ni skvěle. Opět nechápu, proč je tlačítko pro soft reset schované pod zadním krytem baterie, který je nutný pro provedení sundat (navíc doporučuji vyjmout stylus, jinak můžete zadní kryt nedopatřením poškodit).

Další informace budu průběžně doplňovat, případně sledujte Twitter SmartManie, kam také budu přidávat další dojmy z testování.

Uživatelský avatar
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 406
Registrován: čtv kvě 28, 2009 15:11
Zařízení: Samsung Galaxy S II

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od AtoM. » pát kvě 29, 2009 16:48

Má pro2 senzor detekující vysunutí/zasunutí stylusu? Pokud ano, jaká je jeho funkce? Co se po vyjmutí/navrácení stylusu stane?

Uživatelský avatar
carnero
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 333
Registrován: pon čer 09, 2008 14:03
Zařízení: Galaxy Nexus, Incredible S
Bydliště: Praha

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od carnero » pát kvě 29, 2009 16:50

Detekci stylusu má. A funguje to stejně jako u Touch Pro. Vysunutí zapne přístroj nebo zapne poznámky při hovoru. Zasunutí neudělá nic.

tomar
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát kvě 29, 2009 17:01
Zařízení: HTC Touch Pro 2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od tomar » pát kvě 29, 2009 17:16

Dobrý den,
také jsem si přinesl nový HTC TP2 od Sunnysoftu. Vše zatím funguje skvěle, jen jsem narazil na následující problém. Když mě přijdou sms, tak je mohu přečíst a prolistovat na základní obrazovce. Když, ale zvolím dole možnost všechny sms, tak se objeví starý známý stromeček z Win5 se strukturou přijaté, odeslané,smazané atd. Ale když nakouknu do podsložky přijaté uvidím třeba z přijatých 20ti zpráv jen 3 a to je tam třeba ještě jedna moje odeslaná. Tu také vidím ve složce mezi odeslanými sms. Když sms odstraním jsou ve složce odstraněná pošta. Když v této složce provedu finální odstranění těchto sms (označím ve výběru vše a dám smazat), tak se najednou v této složce obejví všechny tzv. chybějící zprávy, které jsem před tím viděl pouze na základní obrazovce zpráv. Nevíte kde je problém či jak řešit. Ve Win5 na starém HP6915 to fungovalo bez jediného problému.
Další poznatek je, že když odpovím na přišlou sms, tak v seznamu odeslaných zpráv vidím ne jméno na které jsem posílal, ale jen tel.č., Když zvolím napsat novou pro téhož příjemce, tak už se v této sms objeví jméno příjemce. Také se ptám jak tento problém řešit.

Děkuji

radospol
smartstar
smartstar
Příspěvky: 896
Registrován: pát pro 26, 2008 18:30
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od radospol » pát kvě 29, 2009 17:51

Nahlad na celu prijatu sms by sa mal zobrazit po tapnuti priamo na tu spravu,nie na "vsetky sms" a to ze sa ti zobrazuju jak pises,je sposobene tym,ze su zapnute Thread sms. To ide vypnut,aby sa ti ukazovali tradicnym sposobom. Len si teraz nespominam ci sa to nastavuje v systeme,alebo v touch flo. Ale urcite ide nastavit v programe Advanced configuration tools.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Jiří Hrma » pát kvě 29, 2009 20:03

threadovany styl sms nejde vypnout ani v systemu ani v touchFlo, na to je potreba jit pres registry nebo zmineny advanced configuration tool (pripadne v sekci tweaky a navody tady na foru je cab, ktery to take vypne). ja take radeji pouzivam ten klasicky styl sms, ten novy ala iphone chat mi nevyhovuje. jinak tenhle post pisu z touch pro2, ta klavesnice je opravdu dokonala.

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Tomáš Kubec » pát kvě 29, 2009 20:07

řek bych že klávesnice je dobrá (opravdu jedna z těch lepších), ale k dokonalosti má pořád kus cesty :tlem:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Jiří Hrma » pát kvě 29, 2009 21:18

No, pokud si srovnám klávesnici Touch Pro2 s tou u Universalu, kterou považuji za vůbec nejlepší u mobilních komunikátorů, tak TP2 je kvalitou klávesnice hodně blízko té, co má Universal, konečně!

Uživatelský avatar
_Ja
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 114
Registrován: stř led 07, 2009 2:22
Zařízení: Samsung Omnia PRO

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od _Ja » sob kvě 30, 2009 3:43

Prosím nevíte kdy bude v prodeji Pro 2 s CZ lokalizací? Přeci jenom pro mě čeština je čeština :smile: . A ještě jedna otázka-má rádio nebo ne? Děkuji za odpověď.

Andr3Wcz
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: sob kvě 30, 2009 5:32
Zařízení: HTC Touch pro2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Andr3Wcz » sob kvě 30, 2009 9:37

Radio jsem nikde neobjevil.. stejne tak i magneticky senzor pro vytazeni stylusu zde neni! a to je naprosto vse co me vadi na HW, jinak je to naprsto uzasne zarizeni..

Na SW me zas vadi 2 drobnosti. Tou prvni je ze jakakoliv tapeta na Touch flo3D je hnusna.. neostra, a jako by pres ni byl nejaky vzorek.. nikde jsem na to nenasel reseni.. (a myslim ze s tim uz se tu i nekdo trapil na foru) - stejne tak jako fotky ke kontaktu se po synchronizaci s facebookem stahnou v desne kvalite a na rychle volbe to pak nevypada moc dobre..
2. me nefunguje preklapeni fotek podle G-senzoru.. Opera funguje dobre s Gsenzorem ale v albu to proste nefunguje u jednotlivych fotek..

Pokud nekdo zna reseni na nektery z techto problemu budu rad za radu :)

EDIT: vlastne jeste jedna vec me trapi.. nejde nekde nastavit aby se na hlavni strance ukazovaly blizici se udalosti z kalendare ktere jsou treba az pristi tyden?? ukazuje mi to pouze udalosti na dnesni den..

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Radek Hübl » sob kvě 30, 2009 11:02

Magneticky senzor u stylusu neni potrba. je tam uplne jiny senzor ktery take pozna ze jsi stylus vytahl... nevyha je v tom ze stylus nedrzi magnet ale je ulozen v plastovem domku, duvod je jednoduchy, magnet si bral neco malo z baterky a uzivatele chteji stale vetsi vydrz...

Uživatelský avatar
Chrono Leggionaire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 167
Registrován: pát srp 25, 2006 11:53
Zařízení: Samsung Galaxy Note 10
Bydliště: Slovácko
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Chrono Leggionaire » sob kvě 30, 2009 11:19

Tak proto také v HTC upustili od LEDky a FM rádia..v aktivním využívání si to z akumulátoru něco vezme :) . Každopádně je to škoda, třeba se dočkáme u TouchPro3


Edit: Já rádio právě využívám celkem často, hlavně tedy mluvené slovo. Nyní, když se navíc podařilo rozchodit RDS-TMC, tak je to vcelku užitečná věc a to jej člověk ani nemusí využívat k tomu, nač je primárně určeno.

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Radek Hübl » sob kvě 30, 2009 11:30

každopádně magnetický senzor a FM radio bylo v prvnim popisu zarizeni takze vyrobce od toho zrejmne nakonec upustil...


zrejmne i tento model ktery mel Jiri sanci chvili testovat tak ho mel protoze v popisu je uvedeno...

http://smartmania.cz/index.php?ind=news ... e&ide=1150

na druhou stranu mam dva roky kaisera a radio jsem v zivote nepotreboval :o)

Uživatelský avatar
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 406
Registrován: čtv kvě 28, 2009 15:11
Zařízení: Samsung Galaxy S II

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od AtoM. » sob kvě 30, 2009 12:03

Není možné, že FM rádio TP2 obsahuje, ale je pouze softwarově vypnuté? Rozhodně by to nebylo poprvé ani naposled, co by výrobci nějakou funkci softwarově vypnuli.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti