HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
Uživatelský avatar
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 406
Registrován: čtv kvě 28, 2009 15:11
Zařízení: Samsung Galaxy S II

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od AtoM. » čtv čer 25, 2009 21:46

2 pleswi: zkoušel jsi skyfire?

pleswi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: čtv srp 03, 2006 13:40
Zařízení: HTC Sensation XE with Beats audio
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od pleswi » čtv čer 25, 2009 22:17

nezkousel muzu bejt tak linej a pozadat o link ?

Uživatelský avatar
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 406
Registrován: čtv kvě 28, 2009 15:11
Zařízení: Samsung Galaxy S II

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od AtoM. » čtv čer 25, 2009 22:39

Můžeš, ale příště se zeptej strejdy gůgla :wink:
http://get.skyfire.com/m/

pleswi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: čtv srp 03, 2006 13:40
Zařízení: HTC Sensation XE with Beats audio
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od pleswi » pát čer 26, 2009 7:25

to jsem nakonec stejne udelal pac sem byl zas pro zmenu netrpelivej cekat na odkaz :D ale i tak ti diky :)

Uživatelský avatar
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 406
Registrován: čtv kvě 28, 2009 15:11
Zařízení: Samsung Galaxy S II

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od AtoM. » pát čer 26, 2009 11:03

A můžu se teda ještě zeptat, jestli na skyfire jde přehrávání videí ze stream.cz po úplném naloadování videa plynule?

pleswi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: čtv srp 03, 2006 13:40
Zařízení: HTC Sensation XE with Beats audio
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od pleswi » sob čer 27, 2009 1:33

po vikendu vyzkousim delam ted celej vikend a vazne nemam cas pak dam urco vedet :)

lamator
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob čer 20, 2009 9:23
Zařízení: Nokia

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od lamator » pon čer 29, 2009 18:25

Takže jak to tak vidím, tak se mi Pro2 libi asi nejvic. CHtel bych se zeptat, zda tady nema nekdo moznost sehnat jej nekde mimo oficialni obchody za cenu ponekud vice friendly nez nejakych 15 k. Nema někdo např. ověřený nějaký shop nekde v zahranicí? třeba přímo v Thajwanu? :-) díky

Robocop
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte čer 30, 2009 13:26
Zařízení: HTC Touch Pro 2 cz

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Robocop » úte čer 30, 2009 15:21

Tak jsem se stal novým majitelem HTC PRO 2 a zařízení má opravdu nějaké ty mouchy, ale to asi každé zařízení :wink: Je pravda, jak již tady bylo řečeno, že displej se při naklonění kýve - je tam nějaká vůle. Vše ještě čas ukáže :roll: V případě hovoru je druhá strana opravdu špatně slyšet - snad to půjde napravit novým softíkem. Další poznatky Vám pak ještě přidám - mám ho 2 hodiny :???: Dále mám problém s kalendářem, spíš dotaz, jak provedu kopírování jedné celé události a přeřazení na jiný den - děkuji za popis. Zapisuji hodně události do kalendáře a některé potřebuji kopírovat na další dny a nějak jsem na to nepřišel :oops: Jinak celý PRO2 je docela kvalitně zpracované zařízení (až na ten displej), nikde mi na zadním krytu nic nevrže a vše pěkně sedí - zatím první postřehy :) - vypadá opravdu luxusně :wink:

jekki
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát kvě 29, 2009 15:33
Zařízení: HD2
Bydliště: Plzeň

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od jekki » úte čer 30, 2009 19:05

to ja zase nemam skoro zadnou vuli u displeje ale zadni kryt mne vrze snad pri kazdym zmacknuti :(

Uživatelský avatar
-pekr-
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 116
Registrován: stř dub 01, 2009 22:00
Zařízení: HTC Sensation

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od -pekr- » stř črc 01, 2009 12:16

Mam dva dotazy:

- Nahravani - koupil jsem si Resco Audio Recorder. Chci se zeptat - ktery mikrofon nahrava? Nejak to nedokazu odpozorovat - skoro mi ale prijde, ze jen ten jeden vepredu u usb konektoru. Kdyz otocim nejak mobil opacne, zapne se ten druhy mikrofon, nebo to otoceni ma pouze vyznam pro StraightTalk vlastnost?

- Datove spojeni - chystam se v lete do Tater a uz jsem jednou proficel docela slusnou sumicku na roamingu na datech :-) Mam definovane 3 schranky- jednu Outlook pracovni, 2x pop3. Obcas vidim, ze se datove spojeni na chvili zapne, kdyz se kontroluje dosla posta. Da se nejak nastavit, aby se to spojeni provadelo pouze na wi-fi siti, nebo mimo roaming? Umi to telefon nejak rozpoznat?

Diky moc,
-pekr-

Uživatelský avatar
locomachine
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: stř pro 05, 2007 15:50
Zařízení: Sams. Gal. Note
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od locomachine » stř črc 01, 2009 17:42

Zdravím,
mám dotaz k operační paměti, uvádí se kolem 90MB se zapnutým TFlo a výše jsem s dočetl že běžně je to mezi 50 a 70MB. Prý za to může permanentně běžící Opera, je možné ji nějak vypnout? Oblíbil jsem si Iris a ten mi při volných 20MB (Vox) operační paměti co chvíli nahlásí nedostatek paměti a vypne se. Znamená to že na TP2 se tato chvíle prodlouží 3x? :o) Díky
P.S.: Víte jak na tom pracuje MiniOpera? Na rychlé pročtení novinek při pomalém připojení ji preferuji. Jde mi o to zda pracuje přes celý display, a zda v defaultním manageru stahuje i uploaduje.
P.P.S.: Dle jakési recenze na YT je display ve dne venku takřka nečitelný, jaká je vaše zkušenost?
Ď.

rein
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 148
Registrován: ned úno 10, 2008 19:33
Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl
Bydliště: Prievidza

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od rein » ned črc 05, 2009 12:33

Zdravim Vas a tymto by som chcel poprosit, majitelov HTC Touch PRO2cz ,keby boli taky ochotny a vytiahli cestinu a uploadovali ju niekam, bol by som velmi vdacny, nakolko som pisal do Sunnysoftu ohladom cestiny na TP2 a mi napisali, ze lokalizacia nebude volne dostupna:(.
Dakujem.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od htcjirka » ned črc 05, 2009 12:36

Takoveto sdileni cestiny je ale bohuzel nelegalni.Navic neni divu,kdyz cestinu k Touch Pro 2 nelze samostatne legalne zakoupit.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Jiří Hrma » pon črc 06, 2009 22:23

Jen doplním htcjirku - odkazy na nelegální (vytažené) češtiny budeme mazat. Už několikrát jsme tak činili na žádost Sunnysoftu, který za vývojem lokalizace stojí a rozhodně nestojíme o případné problémy.

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od 1echeck » pon črc 06, 2009 22:43

Zdravím všechny lidi dobré vůle k odpovědi :) Mám Kaisera rok a půl a teď hodlám přesedlat na TP2. Mám jediný problém-chybějící D-Pad. Posledních pár dní ho schválně naprosto vynechávám a používám pouze displej-jako jde to, ale.. Takže mám pár praktických dotazů:
- jdou všechna (čtyři +2 :/) tlačítka u TP2 libovolně přeprogramovat? Jako u mého TyTNA II? Na OK mám např. přepnutí běžících aplikací, na dalším tlačítku otočení displeje:
- lze nastavit g-senzor aby fungoval u všech aplikací? Jmenovitě Haali reader (čtení knih), ICQ (Slick), browser (NetFront), Tomtom?
- lze nějak jednoduše vypnout displej? Zatím používám krátce on/off tlačítko např. když pouštím hudbu před spaním a nechci být oslňován.
Díky

Uživatelský avatar
-pekr-
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 116
Registrován: stř dub 01, 2009 22:00
Zařízení: HTC Sensation

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od -pekr- » úte črc 07, 2009 9:58

- tlačítka nějak "přeprogramovat" jde. Je na to ikona v nastavení Windows. Moc jsem to nezkoušel, pouze jsem si na "zelené" tlačítko na delší stisknutí udělal scroll-down, protože soudruzi nějak občas nedomysleli, že na touch displayi chceš případně scrollovat a nechceš, aby se udělal rovnou key-down, tedy vyvolalo zmáčknutí. Na pár místech to bohužel nejde, ale je to spíše vyjímečně ...

- g-senzor - jsou na to myslím prográmky jako gyrator nebo change-screen, ve kterých to jde nastavit dle libosti pro jednotlivé aplikace ...

- vypnutí displaye - krátké zmáčknutí on/off tlačítka. Dost to používám, jinak se ale také dá nastavit, za jakou dobu se display vypíná sám, já si tam nechal default 30s.

Uživatelský avatar
locomachine
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: stř pro 05, 2007 15:50
Zařízení: Sams. Gal. Note
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od locomachine » pát črc 10, 2009 2:25

Zdravím, mám dotaz k operační paměti, uvádí se kolem 90MB se zapnutým TFlo a výše jsem s dočetl že běžně je to mezi 50 a 70 MB. Prý za to může permanentně běžící Opera, je možné ji nějak vypnout? Oblíbil jsem si Iris a ten mi při volných 20MB (Vox) operační paměti co chvíli nahlásí nedostatek paměti a vypne se. Znamená to že na TP2 se tato chvíle prodlouží 3x? :o) Díky P.S.: Víte jak na tom pracuje MiniOpera? Na rychlé pročtení novinek při pomalém připojení ji preferuji. Jde mi o to zda pracuje přes celý display, a zda v defaultním manageru stahuje i uploaduje. P.P.S.: Dle jakési recenze na YT je display ve dne venku takřka nečitelný, jaká je vaše zkušenost? Ď.

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od MINICOOPER » pát črc 10, 2009 9:27

Ahoj zajímá mě jedna věc, mám TP2 ale v případě že zapnu wifi a připojím se k domácí síti a spustím Operu, tak se připojuje stejně před GPRS. Nevíte čím to je? U "blbé" Nokie jde nastavit priorita připojování např:
1 Wifi
2 GPRS
3....

Díky

Tomáš

HADES
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 295
Registrován: ned lis 16, 2008 21:06
Zařízení: Samsung Omnia Pro
Bydliště: Uherské Hradiště
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od HADES » pon črc 13, 2009 7:26

Mrkni jestli nemáš špatně nastavenou bránu nebo DNS servery

lamator
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob čer 20, 2009 9:23
Zařízení: Nokia

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od lamator » pon črc 13, 2009 19:53

Zdravím Vás všechny. POtřeboval bych trošku větší help. Mam problem, koupil jsem HTC touch PRo2 z druhé ruky a zjistil jsem, že k němu nebylo žadne CD. Nicméně když chci provést synchronizace s PC, tak mi to pise, abych vyuzil SW na Getting Started Disc. Mohli byste mi prosim s timto pomoct a v pripade, ze jej mate k dispozici mi jej nekde nasdilet nebo poslat? moc by mi to pomohlo. Dekuji. Moje ICQ 93162480.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů