HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
rein
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 148
Registrován: ned úno 10, 2008 19:33
Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl
Bydliště: Prievidza

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od rein » sob čer 13, 2009 17:17

Zdravim vsetkych stastnych majitelov noveho HTC Touch Pro2 a samozrejme nielen ich, ale vsetkych nadsencov WM Mobile.
Nedavno som sa stal majitelom noveho HTC pro2 a musim uznat ze HTC urobilo velky pokrok od predchadzajuceho modelu ktorym som bol majitelom 9mes.a mozem len tento upgrade len odporucit proste fantazia :grin:
ale aby som sa dostal k meritu veci:
podarilo sa niekomu v Opere nastavit viac okien ako je defaultne nastavene 2, predtym na TOUCH PRO1 som s tym nemal ziadny problem do adresneho riadku som zadal "opera:config" a nasiel som pozadovanu zmenu dal som SAVE restartol Operu a bolo vsetko OK, ale na TP2 sa mi to nedari ani ked resetnem zariadenie, pravdepodobne to je sposobene ze opera stale bezi na pozadi, pokial niekdo vie ako na to dajte vediet budem rad za kazdu radu lebo dve okna je velmi malo. :???:

Uživatelský avatar
Chrono Leggionaire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 167
Registrován: pát srp 25, 2006 11:53
Zařízení: Samsung Galaxy Note 10
Bydliště: Slovácko
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Chrono Leggionaire » sob čer 13, 2009 17:31

Mrkni sem:
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... ra#p104457

Jinak také jsem měl Raphaela od loňského srpna až do nedávna, ale upgrade rozhodně nelituji. Už jen kvůli skvěle vyladěnému systému a GPS, kterou jsem dnes důkladně testoval a musím říct, že mě opravdu překvapila. Nejen silničním navigováním, ale i off-road, takže jsem si při té příležitostli odlovil dvě schránky, které se mi dosud bránily. První fix do několika sekund (bez quickGPS), bezchybná přesnost a absolutně bez odchylek či výpadků. O skvělé klávesnici (byť i ta u předchůdce mi naprosto dostačovala) a návykovém displeji ani nemluvě. :-)

rein
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 148
Registrován: ned úno 10, 2008 19:33
Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl
Bydliště: Prievidza

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od rein » sob čer 13, 2009 19:09

Wow super funguje to tak a teraz som uz uplne spokojny.
Dakujem za rychlu odpoved.
Presne co si pisal ROMka je urobena skvele ani by som neveril ze je tam ten isty chipset aj vydrz baterky je ohodne dlhsia a urcite to neni len tymy 160mAh navyse.
Jednoducho PARADA.
Este raz dik za link.

albrvacl
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned lis 04, 2007 20:12

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od albrvacl » ned čer 14, 2009 15:36

Zdravím a dovoluji si následující dotazy :
lze na přístroji s Aj lokalizací zadávat znaky s diakritikou /různé texty/zdroje uvádějí různé informace/ ?
nějaká další zkušenost týkající se kapacity/výdrže baterie ?
nějaká další zkušenost týkající se kvality obrázků ?
Předem velmi děkuji
AV

rein
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 148
Registrován: ned úno 10, 2008 19:33
Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl
Bydliště: Prievidza

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od rein » ned čer 14, 2009 16:30

Ahoj, znaky na HW klávesnici s Aj lokalizáciou sa písať dajú (teraz píšem s HTC PRO2 opravil som si to pre slovenské potreby)po úprave: www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=33460
Baterka to je veľmi subjektívne, mne vydrží tak deň a pol(exchange server non stop, net min.tak dve hodky dene, RSS,hovory 20min.,maily...mám ho nový tak sním furt niečo robím;) )
Foťák asi bieda TP1 fotil lepšie, ale zasa tento je veľmi svižný.

Uživatelský avatar
cpt.Plesard
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: úte zář 11, 2007 10:13
Zařízení: HTC TP 2, 16GB SDHC, WM 6.5 v 2.07.401.1
Bydliště: Praha

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od cpt.Plesard » stř čer 17, 2009 18:24

Zdravim.
Jsem v pokuseni si koupit TP2. A protoze by to bylo moje prvni WM zarizeni, chtel bych se o necem ubezpecit.
- TP2 se momentalne prodava s anglickymi WM. Ale se spravnou verzi firmwaru by mela jit nahrat originalni ceska ROM. Bez ztraty zaruky. Nebo ne?
Diky predem za odpovedi.

Uživatelský avatar
Putcha
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 139
Registrován: stř pro 31, 2008 15:22
Zařízení: Omnia7
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Putcha » stř čer 17, 2009 18:30

@cpt.Plesard
Hocikedy si mozes nahrat CZ lokalizaciu od SunnySoftu. Je to len program, neni potreba prehrat ROM.

Uživatelský avatar
-pekr-
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 116
Registrován: stř dub 01, 2009 22:00
Zařízení: HTC Sensation

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od -pekr- » stř čer 17, 2009 19:25

Nenašel jsem v systému žádnou default možnost na počítání GPRS dat, to snad není možné - takovou trapárnu uměla i stará Nokia. Máte nějaký tip na GPRS counter? Koukám po netu, je vícero aplikací, ale preferoval bych něco, s čem je třeba dobrá zkušenost.

Taky jsem si stáhl Advanced config, ale že by tam šlo nastavit něco užitečného, to se mi nezdá. Uvítal bych nějaký soft, kde si lépe můžu vybrat, kdy se mi blokuje screen a kdy ne, nebo kdy se mi otáčí obrazovka a kdy ne. Také nikde nevidím možnost nastavení délky/stylu vibrace.

... díky moc ...
-pekr-

Uživatelský avatar
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 406
Registrován: čtv kvě 28, 2009 15:11
Zařízení: Samsung Galaxy S II

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od AtoM. » stř čer 17, 2009 19:42

Ještě dotaz ohledně proximity senzoru. Jak vlastně funguje? Vyhodnocuje jenom množství světla, nebo dokáže určit vzdálenosti?

Uživatelský avatar
elcrys
smartguru
smartguru
Příspěvky: 541
Registrován: pát bře 14, 2008 13:05
Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od elcrys » čtv čer 18, 2009 12:08

Pokud to je klasický kapacitní senzor, tak na světle nezáleží. Reaguje v podstatě na každý materiál s hustotou větší než vzduch, který se přiblíží na odpovídající vzdálenost.

lamator
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob čer 20, 2009 9:23
Zařízení: Nokia

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od lamator » sob čer 20, 2009 9:27

Zdravím všechny příznivce HTC. Vážení přátelé, potřebuji poradit. Uvažuji konečně nad nějakým hodněl lepším mobilem než mám v součastnosti (Nokia nejaka obyc ze mi tam sotva jde net). Mel jsem vyhlidnutou nokiu N97, ale byl jsem od tohoto zámeru zrazen díky Symbianu. HTC maji vsechny WM. Moje dilema ted ovsem nastava, jestli koupit HTC s HW klavesnici, nebo jenom touch... Rozhoduju se mezi HTC touch Pro(1,2), HTC touch HD, a HTC diamond 2. Mohl by mi tady nekdo lehce popsat sve zkusenosti s jednotlivymi klavesnicemi? tedy pokud nekdo vyzkousel vice modelu. Ja jsem mel moznost vyzkouset psani na HTC diamond (3700 pvni verze) a musim rict, ze to byl nehorazny shit. Nutno podotknout, ze se to asi neda srovnat s HD, protoze ten ma dislplej o parnik vetsi, takze i ta SW klavesnice tam bude vetsi. Uvitam jakekoliv nazory... diky moc :-)

Uživatelský avatar
-pekr-
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 116
Registrován: stř dub 01, 2009 22:00
Zařízení: HTC Sensation

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od -pekr- » sob čer 20, 2009 10:06

Myslím že bys měl svůj výběr zúžit mezi THD a TP2 (do jedniček nemá cenu jít, max. kvůli ceně). Co se klávesnice týče, trochu jsem měl strach, jestli ji budu používat, zatím ji používám celkem s oblibou. Pokud hodně textuješ, tak doporučuju. Na TP2 používám občas ještě běžnou phone klévesnici, nicméně míra překlepů je doslova enormní. Nejde tak ani o to se trefit na pozici, ale když potřebuješ opakovat zmáčknutí klávesy v intervalu, aby ses dostal na jiná písmena - musím si někde odchytit iPhone, jestli ty kapacitní displaye jsou v tomto lepší. Ani klávesnice TP2 ale pro mě nemá úplně dobrou metriku, zatím mám největší problém si zvyknout na úzký mezerník a také je dost roztažena do šířky, takže vykrát písmena na kraji chce trochu cviku. Chybovost psaní oproti touch verzi je ale o dost menší. Více v mé mini recenzi:

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=94&t=13608

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od MINICOOPER » sob čer 20, 2009 11:20

Pokud můžu poradit tak doporučuju vřele TP2. Jak zde někdo psal, tak dokud nebudeš mít zařízení s hardwarovou klávesnicí, tak nepoznáš zda ti bude scházet. Já bych osobně WM bez hardwarové klavesnice už nechtěl.

Uživatelský avatar
Chrono Leggionaire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 167
Registrován: pát srp 25, 2006 11:53
Zařízení: Samsung Galaxy Note 10
Bydliště: Slovácko
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Chrono Leggionaire » sob čer 20, 2009 12:39

Může někdo odzkoušet tento malý prográmek na Today, jestli mu jde korektě zapínat Bluetooth? Na předchůdci Raphaeli (a ještě předchozích MDA) mi to pracovalo korektně, nyní přes něj BT nespustím. Díky za ochotu

http://www.paulbdesign.com/effcomm/

lamator
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob čer 20, 2009 9:23
Zařízení: Nokia

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od lamator » sob čer 20, 2009 14:34

Panove diky za reakci v tom, jaky mobil si vybrat. Btw... jsem lehce zmaten ve specifikaci fotaku v HTC TP2. Na oficialnich strankach se uvadi 5 mpix., ale netove obchody i jedna videorencenze uvadi 3 mpix fotak. Jak to tedy je? Jaka je kvalita fotek? mate to nekdo vyzkousene?

No a jeste jedna vec... zkousel si nekdo tento mobili (TP2) objednat pres net napr. z Anglie? Ma s tim nekdo zkusenosti? thnx a lot

Uživatelský avatar
-pekr-
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 116
Registrován: stř dub 01, 2009 22:00
Zařízení: HTC Sensation

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od -pekr- » čtv čer 25, 2009 8:42

Nestalo se vam nekomu, ze prestoze mate nastaveny budik, tento se nespusti v planovanou dobu? Ja mam proste prvni budik nastaven na rano 5:50, a ta cisla jsou cerne, ne bile - nevi nekdo co to znamena? At zkousim jak zkousim, tento se mi nespusti, takze si davam jeste zalozni o neco pozdeji. Taktez u svetoveho casu je obcas cas u nekterych mest v cerne (inverzni) barve. Nevi neco o co jde? diky ....

kupco
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: čtv kvě 28, 2009 19:07
Zařízení: HTC Desire

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od kupco » čtv čer 25, 2009 13:53

Čierny podklad majú čísla, keď je to čas v noci, biely podklad majú od 6:00 ráno do asi šiestej (ôsmej?) večer.
Mne sa budík zatiaľ vždy spustil, ale už sa pár ľudí sťažovalo, že sa im ako tebe budík niekedy nespustí...

lamator
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob čer 20, 2009 9:23
Zařízení: Nokia

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od lamator » čtv čer 25, 2009 15:23

Prosím Vás, zvládá mobil adobe flash player nebo ne? diky

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od IkE Blaster » čtv čer 25, 2009 18:00

No, zvládá, ale s flashem na netu moc nepočítej. Nezvládá ho tak moc rychle.

pleswi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: čtv srp 03, 2006 13:40
Zařízení: HTC Sensation XE with Beats audio
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od pleswi » čtv čer 25, 2009 21:32

flash to zvlada zrovna dneska sem si stahoval flash player for pocet pc od adobe, ale ani po instalaci se mi neporarilo rozjet nektery stranky ve flashi porad to po me chtelo flash player 9 a vyssi takze asi smula :/

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 hostů