Stránka 6 z 19

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Napsal: čtv čer 04, 2009 16:11
od -pekr-
Tak zkušenost s jedním prodejcem - AlfaComp z Ostravy. Včera se s týpkem domlouvám, jestli mají THD, TP2 a TD2, že bych je chtěl potěžkat, porovnat, a jeden si koupit. Dle slov prodejce jsou všechny tři dostupné, do pátku by měly vydržet a nemusím předtím volat. Opakovaně mě o tomto ujistil. Raději jsem nečekal do pátku, zajel tam před chvílí. Samozřejmě měli pouze TD2. TP2 dostali jen jeden a ten byl hned rezervován a tudiž už pryč. THD prodali těsně přede mnou. Tak si říkám, jakou mají někteří prodejci drzost promrhat zákaznikovi čas a peníze v podobě 120km cesty. Píšu to tady aby si eventuálně ostatní dali pozor, mě to docela zamrzelo.

Jeden zajímavý poznatek - ptal jsem se, jestli a kdy tedy dojdou. TP2 by měl být v pondělí, ale THD prý již nebudou. Podle mě to souvisí s konferencí HTC v Londýně 24.6., kde beztak oznámí THD2 (Firestone).

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Napsal: čtv čer 04, 2009 17:19
od bejek
ahoj, dneska mi ho dovezli :) myslite ze byste se nekdo zkusenejsi mohl ozvat, rad bych se zeptal na par veci? pokusim se moc nezdrzovat :) moje ICQ 174-272-654, nebo sem napiste svoje, ozvu se sam, moc diky :)

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Napsal: čtv čer 04, 2009 17:28
od Hoz
A proč to nenapíšeš sem ty otázky?

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Napsal: čtv čer 04, 2009 17:49
od AtoM.
Je možné v opeře 9.5 kliknout na odkaz aniž bych musel stránku nazoomovat? U kámoše na Touch dual to nejde. Odkaz sice změní barvu jako bych na něj kliknul, ale nic se nestane. Když jsem to zkoušel na skyfire, mohl jsem klikat na odkazy bez zoomování.

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Napsal: čtv čer 04, 2009 18:06
od bejek
Fajn, tak to zkusme sem...

1) jak dostat Weather na Home? jde to nejak?

2) Nejde mi pridat vlastni mesto do Weather, zkousel jsem weather database editor 1.2 (nefunguje, hlasi nejakou write protection) i pres 1.1 Meins (to mi prestal weather fungovat uplne a pri spusteni se restartuje Touch Flo 3D)

3) Stahnul jsem si Modaco No Data, u weather jsem si zaskrtnul download automatically, chtel jsem docilit toho aby se mi to nepripojovalo pres GPRS, ale pokazdy kdyz budu na WIFI nebo pres ActiveSync aby to stahlo weather, bude to tak fungovat?

4) Na Home mam Datum v nejakym hodne divnym formatu (vypada to "VI 4, 2009") - neslo by to tam nastavit v nejakym normalnim formatu? Hral jsem si s regional settings apod ale nikde sem to nenasel...

5) Jak psat rychle pismenka s diakritikou? Pres ten symbol to trva strasne dlouho :-( Mobilnaut SYM http://www.touchpro.cz/?p=aplikace&od=0&do=10" onclick="window.open(this.href);return false; nefunguje :(

6) Dalsi aplikace z toho odkazu vyse nefunguji, treba Basic GPS (aplikace na Geocaching), Ariel Battery (aplikace ktera by mela pridat nahoru do listy presnej stav baterie s %), dalsi aplikace ktery by mi mela do "start" dat 4 sloupce s programy misto jenom tri - to mne zaujalo, bohuzel na TP2 take nefunguje. Predpokladam tedy ze TP2 je oproti TP vetsi rozdil nez jsem cekal...

Nekdo nejaky tip? Treba na jine programy a aplikace? Co pouzivate na Geocaching?

7) urcite mne jeste neco napadne :)

Predem diky za kazdou radu

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Napsal: čtv čer 04, 2009 18:35
od metvis
můžete někdo napsat, jak běhá SPB Mobile Shell 3 na TP2??....např. kámoš má HD s poslední verzí ROM a stejně se animace v SPB mrtě sekaj....jak to vypadá na TP2??

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Napsal: čtv čer 04, 2009 20:25
od -pekr-
Některý z HTC budu mít asi až příští týden, nicméně chtěl jsem se zeptat - jak se na klávesnici, ať již fyzické, nebo virtuální, dá simulovat funkční klávesy? Napadá mě ssh klient, Midnight commander na serveru, no a tam potřebuju funkční klávesy, nejsem linux guru :grin:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Napsal: čtv čer 04, 2009 21:20
od MINICOOPER
Ahoj vsem,

pokusim se odpovedet alespon na nektere otazky. BTW pisu to na TP2. co se problemu s klikanim na odkazy mam stejnou zkusenost. musim si dvojitym kliknutim pokazde stranku priblizit abych mohl na odkaz kliknout. Taky me to docela dost se*e.
SPB SHELL funguje naprosto bozsky, jedna se fakt o neuveritelnou aplikaci. Co mi ale nefunguje je zapinani BT pres spravce SPB SHELL CONNECTION. Musim vzdy zapinat BT v nastrojich pripojeni primo windows. Mate to vy ostatni stejne?

Jinak tez napisu postrehy, ktere mam, vy co vite jak se s drobnostmi vzporadat napiste pokud znate reseni.
- vyse zminene klikani na odkazy v opere
- nastavil jsem si na zkousku, abych mel zobrazene hodinz v aplikacich vzdy na horni liste. kdyz jsem to ale zase odnastavil, bylo to chvili v pohode ale ted tam zase vsude hodiny v horni liste mam -kontroloval jsem znovu nastaveni a je to nastavene v poradku.
- v SPB shell nastaveni zapinani toho BT.
- jak smazat volane, prijate a zmeskane hovory? s SPB shell to moc dobre nejde.

diky

Tomas

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Napsal: čtv čer 04, 2009 21:27
od All.Os
Ty hodiny mas v landscape vzdy, bez ohledu na nastaveni, v portrait by to melo byt v souladu s tvym pranim.

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Napsal: pát čer 05, 2009 0:18
od pleswi
Zdravicko mam problem. Z nicehoz nic se mi stane ze mi prestanou chodit smsky. odesilateli prijde dorucenka ale me sms nedorazi. abych byl presnejsi tak to dela po nejake te instalaci programu na ciste verzi sem to nezkousel dele jak 5 hodin ale s programy to fungovalo den a neco a pak to prestalo chodit ted uz to nefunguje ani den....dal clear storage a naistaloval sem o neco mene programu fungovalo asi 2 hodiny pak konec uz nevim co s tim mam delat

aplikace:
TT + cz
iGO 8
OziExplorer 2.31
TaskManager
Facebook
Eset Mobile antvirus // prozatim odisntalovano
NoData
Pigeon
StopWatch
WMminiBattery
Spb Backup

operator: Vodafone

s ROMkou sem nic nedelal.

Mam nepatrne podezreni na nejakou chybi v samotnem nastaveni telefonu, nejsem si jist ale vetsinou to prestalo fungovat po nejakych upravach v nastaveni treba nastaveni ikony touchflo nebo tak ale to si nejsem jisty nepodarilo se mi to overit.

budu rad za kazdou radu jen za dnesek sem 10x instaloval vse od znova vzhledem k tomu ze smsky potrebuju. nejhorsi je ze odesilateli dojde dorucenka ze je vse ok pak se to tezko vysvetluje :(

vyse nekdo psal o aplikacich kere na TP2 nechodi pridavam: GPSDash2, a pravdepodobne dela neplechu i TCPMP

kdyby se vam nekomu povedlo rozchodit Jblendu aplikaci Student SMS gratis 2 tak se podelte o postup, me se po isntalaci ktera probehla korektne aplikace spusti a hned zase zavre.

a jeste jedna debilni otazka nechce se mi to ted uz hledat: jakej chip gps to ma potrebuju neco na vypnuti staticke navigace kvuli geochacingu (btw na geochace pouzivate co ? -> chtel sem pouzivat GPSDash ale nefacha takze sem zkusil OziExplorer ale ten neumim pracovat s gc ted sem zacal testovat GCz ale ten ma nevyhodu v tom ze dost veci taha z netu coz je skoda, ale zas je v aktivnim vyvoji.)

EDIT: tak sem laboroval jeste chvili sel sem aplikaci po aplikaci a zkouska z netu a z founu dosel sem k zaveru ze to tropila aplikace ESET Mobile antivirus prozatim odinstalovano zitra se v tim postouram a zkusim najit nastaveni tak aby smsky chodili a zaroven byla ochrana apak to postu kdyby to nekdo nekdy potreboval :)

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Napsal: pát čer 05, 2009 0:59
od YAMATO
Můžu se zeptat...k čemu proboha ten Eset?

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Napsal: pát čer 05, 2009 1:22
od Jiří Hrma
pleswi: na Eset a jiná antivirová/ochranná řešení se vykašli, jen to dělá neplechu a brzdí to systém. Pokud tě to uklidní, tak pro WM existuje všehovšudy 1 vir, který se objevil kdesi na warezu. Škoda místa a paměti akorát :-)

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Napsal: pát čer 05, 2009 7:17
od obchodník
AtoM. píše:Je možné v opeře 9.5 kliknout na odkaz aniž bych musel stránku nazoomovat? U kámoše na Touch dual to nejde. Odkaz sice změní barvu jako bych na něj kliknul, ale nic se nestane. Když jsem to zkoušel na skyfire, mohl jsem klikat na odkazy bez zoomování.
u me to same nejde kliknout bez nazoomovani

to je docela otravne

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Napsal: pát čer 05, 2009 9:21
od pleswi
Jiří Hrma píše:pleswi: na Eset a jiná antivirová/ochranná řešení se vykašli, jen to dělá neplechu a brzdí to systém. Pokud tě to uklidní, tak pro WM existuje všehovšudy 1 vir, který se objevil kdesi na warezu. Škoda místa a paměti akorát :-)
to sem nevedel, jako prislo mi to trosku jako zbytecnost ale rikal sem si proc ne jeden programek. tak ted uz vim proc ne! :) dik za info. ten zbytek o cem sem psal hlavne ten gps chip a staticka navigace co na to pouzivate ? dik :)

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Napsal: pát čer 05, 2009 9:33
od Jiří Hrma
pleswi: Ohledně GPS navigace, zkus na toto téma založit novou diskuzi, ať není všechno namíchané jen v tomto tématu. Bude to pak přehlednější (už jsem to psal několik příspěvků předtím, ať všichni čtenáři, kteří mají nějaký specifický dotaz ohledně TP2), se nebojí založit nové vlákno ;) Díky.

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Napsal: pát čer 05, 2009 10:22
od pleswi
na gps sem hodil novej topic ale na tu javu se mi moc nechce je to jen drobnost, kdyby nekdo vedel tak klidne i PM nebo icq potrebuju rozchodit originalni vodafone aplikaci ale asi spatna konfigurace javy na romce nebo nevim spustim a hned se zase vypne po korektni instalaci kdyby ste nekdo mel rady budu vdecen :)

a nejakej programek co by umel ukazovat stav baterie po 1% a ne po 10% ? respektive asi to bude chtit nejakej patch nevite nekdo ?

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Napsal: pát čer 05, 2009 22:40
od dvsole
Jirko můžu se optat, jestli, popř kdy bude podrobná recenze Touch Pro2? Díky za info :smile:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Napsal: sob čer 06, 2009 10:52
od SBDer
pleswi, doporučuji program Batti, je free a nic lepšího jsem na správu baterky nepoznal. Zobrazí se jako proužek nahoře nad lištou, takže máš neustále představu, kolik baterky zbývá. Nastavit si můžeš procentuální hodnoty, při kterých tě bude upozorňovat, nebo i to, kdy se má celé zařízeni vypnout, aby se baterka úplně nevyšťavila.

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Napsal: sob čer 06, 2009 15:54
od AtoM.
Pokud bych poslouchal hudbu přes sluchátka a ty se vytrhli, přepne telefon automaticky do hlasitého reproduktoru nebo se nejdřív zeptá? Popřípadě neexistuje na to nějaká aplikace? Je docela nepříjemný, když mi mobil začne hrát při hodině :)

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Napsal: sob čer 06, 2009 16:01
od ziminix
Myslím, že to by mohl pořešit tento soft: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 05&p=94302