HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
dejmik
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv čer 17, 2010 6:33
Zařízení: HTC Touch Pro 2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od dejmik » čtv čer 17, 2010 9:37

Děkuji, zkusim to

skvorfi
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: úte zář 08, 2009 10:52
Zařízení: HTC Touch Pro 2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od skvorfi » čtv čer 17, 2010 9:50

Neni za co.
Jak ale říkám, koukni na současnou ROMku, měla by být 2.07.401.1

dejmik
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv čer 17, 2010 6:33
Zařízení: HTC Touch Pro 2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od dejmik » čtv čer 17, 2010 9:53

Ok pokud nebude tak te zitra budu znova otravovat:-)

skvorfi
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: úte zář 08, 2009 10:52
Zařízení: HTC Touch Pro 2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od skvorfi » čtv čer 17, 2010 10:00

Pokud to máš u sebe, se podívej a budeš vědět hned:-).

dejmik
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: čtv čer 17, 2010 6:33
Zařízení: HTC Touch Pro 2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od dejmik » čtv čer 17, 2010 10:19

Nemam vzal jsem si jinej telefon. jsem ted v praci. Mozna to spis hodim na reklamaci. Nechci s tim nic provest.

skvorfi
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: úte zář 08, 2009 10:52
Zařízení: HTC Touch Pro 2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od skvorfi » čtv čer 17, 2010 10:29

No, nevím... Rychlejší to bude přehrát:-).

buri
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: ned srp 16, 2009 8:03
Zařízení: HTC Touch Pro2
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od buri » pon čer 21, 2010 12:42

No mě tam ofiko romka s češtinou prostě nešla.....,resp.ofiko romku jsem nainstaloval v pohodě,ale čeština už nešla,proč nevím. Mám tam nyní aktuální rom titanium z xda a šlape v pohodě..... ,uvidím,jak přeinstaluju wokna tak to zkusím znova....

Rendi
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát kvě 21, 2010 20:45
Zařízení: HTC TyTN II

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Rendi » pát pro 17, 2010 0:44

Ahoj mám dotaz na tu synchronizaci? Mám uplně ten samej problém, docela mě mrzí že se tady míchaj diskuze do jedné vypadá to dost blbě, ale chtěl bych se zeptat mám flashovanej mobil z rom verzí 06.Aug.2010 WWM Enegi taky z xda ale je problém nefunguje připojení kabelem, to je fakt asi nemožné tohle zkoušel sem měnit radio vyzkoušel sem všechny dostupné problém nevyřešilo pak už sem zkoušel i samotný flashování to nepomohlo ani když sem tam dal starou 6,1 už fakt nevím co stím je to rok starej mobil se zárukou ale tohle už se na tu záruku nevztahuje já ten mobil dostal zadarmo ale fakt problém kabel je funkční všechno ok a syncronizace mi funguje jen přes bluethooth ale kabelem je přece jen rychlejší přenos dat ale když mi to nejde docela mě to štve nainstaloval sem i Net Frámevork aktualizaci na pc mám windows Vista Home premium na druhým Win 7 a ani na jednou nelze synchronizovat ve správce zařízení se nezobrazje nic fakt už nevím jak to opravit nějakej návod by ste něměli . Sem mírně pokročilí ale všechno ještě neumím na záruku se mi ho dávat nechce když už je několikrát pře flashovanej ani nevím co tam bylo za původní rom radio hard spl a tyhle věci boužel nepujdou fakt každá rada dobrá . Ten mobil je promě moc nobl a teprve se vněm začínám orientovat ale tohle mě štve. Jeden problém s rychlím vybíjením sem vyřešil baterka se stabilizovala na normál o proti předešlému radiu .

Uživatelský avatar
peter34
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: úte lis 28, 2006 13:15
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9, BlackBerry Classic
Bydliště: Ružomberok

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od peter34 » pát pro 17, 2010 10:49

Neviem či si to už skúšal, ale v nastavení USB to PC je možnosť povoliť alebo nepovoliť rozšírené vlastnosti USB( alebo tak podobne,neviem presný názov). Vyskúšaj obe možnosti, väčšinou to pomôže.

Rendi
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát kvě 21, 2010 20:45
Zařízení: HTC TyTN II

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Rendi » pát pro 17, 2010 11:57

Jo zkoušel sem to o pár topiků zpět tam to je ale to nepomohlo Mám ten program Device center a ten mi právě nefunguje jen titn 2 není třeba jinec program s kterým by to šlo nevíte někdo

foamiss
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon pro 27, 2010 23:07
Zařízení: htc touch pro 2 verizon

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od foamiss » pon pro 27, 2010 23:11

Ahoj,
mám problém - po hard resetu se moje TP2 (od verizonu) nenastartuje, pouze se objeví bílá obrazovka se zeleným htc a dole s červenou verzí rom (tuším, že to je asi to, co to je :D).
Když telefon připojím k pc, ani ho nezaregistruje - připojit přes active sync nepůjde... Nevíte někdo, jak by se to dalo spravit doma? Do servisu se mi fakt nechce :( děkuju všem předem, jsem v htc nová, tak prosím buďte shovívaví :)

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od lukas.manak » úte pro 28, 2010 7:28

telefon se pokus dostat do bootloaderu(restart zařízení + Volume Down. a potom zkus telefon připojit udělat task29 a flash.

foamiss
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon pro 27, 2010 23:07
Zařízení: htc touch pro 2 verizon

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od foamiss » úte pro 28, 2010 10:16

Díky už jsem na to přišla... Přes bootloader to šlo :)

-- doplnění předchozího příspěvku (pon led 03, 2011 15:43) --

Tak mám ještě pár dotazů... :)

1) je možný nějak nastavit doručenku tak, aby se zobrazila jen jako upozornění nebo něco? Chodí mi to jako normální sms zpráva a mít inbox zahlcený oznámením systémovýho administrátora...


2) jak můžu nastavit, aby se při vkládání "komu" do sms zprávy zobrazovaly jen kontakty uložené v telefonu a ne na sim? Když jdu do záložky kontakty, tak se to tam zobrazuje normálně (jen ty v telefonu), ale když píšu sms, tak tam mám pak všechny dvakrát a je to dost otravný (a mazat ze sim je nechci.)

3) jak můžu propojit telefon s win 7? Pořád mi to nejde, vždycky, když se instalují ovladače (mimochodem se tam objeví "neznámé zařízení", což nechápu?), tak se to na konci zastaví a objeví se jen hláška, že zařízení bylo odpojeno, a že instalaci nelze dokončit. Když pak spustím centrum mobilních zařízení, tak telefon nedetekuje a synchronizace vůbec není možná... :(

Díky za odpovědi a doufám, že mě neukamenujete, jestli jsou to stupidní dotazy :D

Uživatelský avatar
Libor
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 100
Registrován: stř led 23, 2008 16:38
Zařízení: LG G3+SXT+(Evo3D)+Desire Z+Rhodium+Raphael
Bydliště: Mirotice
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Libor » stř bře 09, 2011 16:49

Ahoj
Měl bych na vás takový dotaz,koupil jsem TP2 od amerického at&t a zaráží mne pár maličkostí.
O které se s vámi chci podělit aby jste mi řekli svůj názor jestli za to může at&t ROM.
1. chybějící nabídka programů na liště(TF3D)
IMAG0336.jpg[/color] [color=#FFBF00]2.[/color] hardware parametr jiný než u recenzí spolu s qwerty :???: [attachment=4]IMAG0337.jpg
IMAG0338.jpg
softinfo
IMAG0338.jpg (57.03 KiB) Zobrazeno 3452 x
3. rozlišení fotoaparátu spolu s videem :lol:
IMAG0339.jpg
fotoaparát
IMAG0339.jpg (51.5 KiB) Zobrazeno 3272 x
IMAG0340.jpg
video
IMAG0340.jpg (48.3 KiB) Zobrazeno 3452 x
4. a hlavně pamět RAM kterů mám po nainstalování pár programů cca.do 40mbfree :cry:
IMAG0341.jpg
Xtaskmanager
IMAG0341.jpg (49.31 KiB) Zobrazeno 3452 x
Přikládám fotky pořízené Raphaelem
Telefon je vcelku svižný pokud vypínám hnedka všechny programy a qwerty je stejná jako u jiných TP2 až na přehozené nějaké funkce.
Prosím prosím je toto normální?
Tak na první otázku jsem již přišel sám,ale ostatní mi stále vrtá hlavou hledal jsem snad všude ale nikde nejsou také parametry k TP2.
Prosím můžete mě někdo poradit s nastavením e-mailu?po HR se mi již nepovedlo navázat spojení pokaždé mi to vyhodí nějakou error hlášku+ zprovoznění sdíleného internetu.Youtube funguje ale když se chci podívat na net cez nějaký prohlížeč tak to nejde a stím si nevím vůbec rady
Děkuji předem :?:
Přílohy
IMAG0336.jpg
nabídka končící nastavením
IMAG0336.jpg (73.21 KiB) Zobrazeno 3452 x
IMAG0337.jpg
info
IMAG0337.jpg (56.77 KiB) Zobrazeno 3452 x

Uživatelský avatar
Ropicek
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pon črc 27, 2009 8:44
Zařízení: Samsung Galaxy S 4

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Ropicek » stř led 18, 2012 7:41

Tak mi z ničeho nic přestalo fungovat čtení a psaní sms v Outlooku. Prostě se zpráva neotevře, ani nemohu novou napsat. Nevíte co s tím?

tom733
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned srp 05, 2012 22:10
Zařízení: HTC TP2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od tom733 » ned srp 05, 2012 22:25

Mám následující problém s TP2, který se začal projevovat z ničeho nic před několika dny:

Když vysunu qwerty klávesnici, tak zamrzne obraz na displeji. Neotočí se ani se nijak nezmění. Přitom, když na klávesnici něco napíšu a zasunu ji, napsaný text se objeví (typicky psaní mailu).
Pokud si povolím zvuk vysunutí/zasunutí klávesnice, tak ho přístroj zahraje (tedy vysunutí zjevně detekuje dobře). Pokud ho v otevřené poloze zkusím uspat/probudit neprobudí se už vůbec, až když ho zase zavřu.
Když otáčím celý zavřený telefon, obraz se přehazuje na landscape bez problémů.

Zkoušel jsem hard reset i přehrání aktuální ROM ze stránek sunnysoftu - chová se to ale stále stejně.

Mohl by se nemocný ribbon k displeji takhle projevovat? Jinak mne už nic nenapadá.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti