HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od terekyn » čtv dub 22, 2010 20:23

manila 2.5

Damnian
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: úte říj 20, 2009 14:57
Zařízení: HTC Touch Pro 2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Damnian » pon dub 26, 2010 15:49

Ahoj všem, prosím poraďte mi. Restartování přístrojem pomocí stylusu a odejmutí zadního krytu je fakt opruz. Existuje nějaká utilitka, která mi vytvoří restartovací a plně funkční ikonku??? Nemluvím o hard resetu do původního nastavení. Tu a tam člověk potřebuje restartovat. Třeba po nově nainstalovaném prográmku. HTC touch pro mělo restartovací tlačítečko hezky na povrchu, tak to bylo fajn, ale tohle pod krytem, to je úchylnost, kterou jsem prostě nepochopil Díky za radu

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od terekyn » pon dub 26, 2010 16:42

V Marketplace dej hledat reboot,

Aplikace se v instalovaných aplikacícho potom zobrazuje Quant Reboot.

Používám.

Uživatelský avatar
Ropicek
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pon črc 27, 2009 8:44
Zařízení: Samsung Galaxy S 4

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Ropicek » sob kvě 01, 2010 12:13

Mám malý problémek ... nefunguje mi sdílení internetu a to z počítače do telefonu ... zkoušel jsem zprovoznit sdílení internetu přes bluetooth z telefonu do počítače a to se mi taky nepovedlo a od té doby na stejném počítači nefunguje sdílení ani obráceně ... nevíte co s tím může být?

tucnak77
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: stř zář 10, 2008 18:23
Zařízení: HTC TOUCH PRO2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od tucnak77 » pát kvě 07, 2010 20:59

Zdravím pánové!Dneska jsem normálně používal phounek a ted jsem si dal jen tak restart občas to dělám!A už mi telefon nejde nakopnout,jde jen do pozice loga bíle TOUCH pro2 a dole v levém rohu B80 a v pravém rohu R 3.44.25.27,G 61.25t.25.19U,D 1.19.51489.Předem díky moc za rady!nechci to hned posílat do servisu.Díky

Luda2
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned dub 18, 2010 19:12
Zařízení: HTC touch pro 2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Luda2 » pát kvě 07, 2010 21:07

Ahoj, mohli by jste mi prosím poradit jak mám rozchodit remote desktop control? Jestli se nepletu tak v HTC je to už nahrané, tak to stačí jen spárovat s pc, že? Mě to pořád píše že počítač neby nalezen nebo něco v tom smyslu. Mám tam nějaký jiný remote control nahrát, nebo dělám chybu při párování? Byl bych rád za pomoc, děkuji

Visor33
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: ned dub 05, 2009 18:28
Zařízení: HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy S II

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Visor33 » sob kvě 08, 2010 19:55

tucnak77: zkus provést HARD RESET, ten většinou pomůže. Pokud ne, tak přeflashovat ROMku ;-) Snad máš udělanou nějakou zálohu dat !

-- doplnění předchozího příspěvku (sob kvě 08, 2010 20:58) --

Luda2: někde v tomto fóru je napsán podrobnější návod. Už by se každý opakoval, kdyby ti to sem někdo psal ;-)

eSUN
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř kvě 12, 2010 12:02
Zařízení: HTC Rhodium

HTC Touch Pro2: Nefunguje připojení USB při Sdílení internet

Příspěvek od eSUN » stř kvě 12, 2010 12:06

Proběhla před cca 3 týdny flash romky na novou oficiální, dle návodu HTC support v anglii, ale nejde mi sdílení internetu, resp. internet běží, ale nepřipojí se na pc přes usb. Zkoušel jsem to i na jiném počítači i s vypnutým firewalem, i v nouzovém režimu, Visty i XP a vždy jen když se připojí usb kabelem, dá vybrat jestli Active sync, nebo disk, nebo Sdílení intrnetu, tak se pokouší připojit asi 5 seknd a nepřipojí , napíše Disconnected. Internet na mobilu jde. Když přpojím k mému počítači kolegův starý Kaiser, okamžitě se připojí k počítači a začne sdílet – píše Connect ve Sdílení internetu.

Už jsem bezradný, dělám v IT takže žádným "Nepřipojeným kabelem" to nebude, že by byl vadný hardware ?


V telefonu je doinstalována jen aplikace Tomtom – navigace, po flashi ROM, jinak nic. Ta způsobila zřejmě nefunkčnosti Bluetooth – po nastartování WM 6.5. píše Aplikace BTTray.exe není platná aplikace typu Pocekt PC, a bluetooth nejde zapnout, ale to bych oželel, ale s tím USB připojením při Sdílení Internetu je to klíčové. Active Sync normálně funguje.

Díky moc

Uživatelský avatar
terekyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 149
Registrován: ned lis 01, 2009 23:20
Zařízení: Google Nexus S

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od terekyn » stř kvě 12, 2010 12:44

Nefunkční BT u TOMTOM jsem řešil taky a mám na to někde návod. Když budeš chtít tak dej vědět a pošlu, ale se sdílením internetu zkušenost nemám protože jsem tuto funkci nikdy nepoužil.

medved.m
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: stř lis 04, 2009 12:19
Zařízení: HTC Rhodium (uz :-)

HTC Touch Pro2: řešení problémů... s USB a spotřebou

Příspěvek od medved.m » stř kvě 12, 2010 21:24

Ahoj, zkusil jsem tu prolézt hodně vláken, ale stejný problém nenašel. Nezaložím nové a zeptám se zde (kdyžtak mne nasměrujte):
TP2 jsem asi 3x přeflashoval ROMkou od NRGZ (s Manilou 2.5) a maximální spokojenost do chvíle, než jsem před časem zjistil, že spotřeba _náhle_ (ne hned po nové ROM) vzrostla nad únosnou mez (běžně >300mA), vzápětí pak že nejede USB. To USB by mi až tak nevadilo, instalace z karty ani záloha nejsou problém, ale TP2 s výdrží sotva desítky minut je k ničemu.
Hledal jsem tu i na XDA a údajně je na vině ta EnergyROM, která přepsala cosi co neměla. Divné... Ani reflash na originální ROM (z SD karty) nic nenapravil.Tedy nemohu ani vrátit zpět SPL a reklamovat... :-(
OTÁZKA: povedlo se někomu tento problém vyřešit? Vím, že nejsem jediný s EnergyROM a divil bych se, že by totéž nebylo potkalo nikoho jiného zde.
Ještě odvážnější otázka: nedá se odstřelit i bootloader tak, aby Rhodium nešlo vůbec nastartovat? V horším případě mne stejně čeká výměna boardu :-( takže každý nápad dobrý, že...
(BTW zkusil jsem to dát šikovným hochům v neautorizovaném servisu a ani skoro za měsíc nic nesvedli.) Dík, m.

geli
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte kvě 25, 2010 10:39
Zařízení: HTC Touch Pro 2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od geli » úte kvě 25, 2010 10:43

BT budeš muset vyresetovat (v návodu bude postup na odpárování všech zařízení)
Task manager chybí - na stránce http://kyou.cz/forum/viewtopic.php?f=4&t=9" onclick="window.open(this.href);return false;
hledej odkaz vedle textu
"stejně tak jako HD2 neobsahuje HTC task manager, tak jak jsem na něho v pravém horním rohu zvyklí. Není problém však doinstalovat. Více a další dolpňky"

Gelidus

tomasino1
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: ned srp 10, 2008 14:33
Zařízení: HTC Touch Pro 2
Bydliště: bratru 150 km od Prahy:-)

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od tomasino1 » úte čer 01, 2010 21:31

Ahojte,
a)přeinstalovával jsem celý PC, včetně aplikace Active Sync. Telefon mi to teď nenajde. Co s tím? Hledal jsem tady podobný problém a našel, jenže nastavení v telefonu (dle jedného chalana z BA :), který radil jinému nešťastníkovi, nepomohlo).

b)tady ve vlákně je tento problém "po nastartování WM 6.5. píše Aplikace BTTray.exe není platná aplikace typu Pocket PC" mám podobný problém, nevíte co s tím. Stalo se tak mo instalaci aplikace TomTom. Díky moc:-))

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Radek Hübl » stř čer 02, 2010 5:23

A.) Stáhni si aktuální ovladače pro USB připojení "Mobile device", pokud máš na PC WIN7 tak si to stáhnou automaticky po prvním připojení PPC k PC.

B.) Stáhnis itoto a nakopíroj do přístroje do složky WINDOWS a máš po problému.

http://www.edisk.cz/stahni/15913/BTTray ... .24KB.html" onclick="window.open(this.href);return false;

tomasino1
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: ned srp 10, 2008 14:33
Zařízení: HTC Touch Pro 2
Bydliště: bratru 150 km od Prahy:-)

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od tomasino1 » stř čer 02, 2010 12:08

Mao díky.
a) stáhnul, nelze instalovat, páč mám XP:-(
b) stáhnul, vyzkouším, až se mi podaří spojit PC s TP2:-)

edit: odinstaloval jsem ActiveSync, znovu ho nainstaloval a nic:-(
Existuje nějaké řešení?? (místo strašení :tlem: )

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Radek Hübl » stř čer 02, 2010 17:08

Když připojíš TP2 k PC začne se nabíjet?

Máš vyplé "rychlé synchronizování"?

Obrázek

tomasino1
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: ned srp 10, 2008 14:33
Zařízení: HTC Touch Pro 2
Bydliště: bratru 150 km od Prahy:-)

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od tomasino1 » stř čer 02, 2010 18:28

Mao: ano, MDA se začně nabíjet. Ano mám vypnutou rychlejší sychronizaci dat.
Fakt už nevím:-((

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Radek Hübl » stř čer 02, 2010 19:47

Předpokládám že ostatní USB porty jsi už vyzkoušel, problém bych viděl opravdu v ovladačích... já tyto problémy už neřeším, WIN7 si vždy seženou aktuální na netu... bojím se toho že HARD RESET nic nevyřeší...

tomasino1
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: ned srp 10, 2008 14:33
Zařízení: HTC Touch Pro 2
Bydliště: bratru 150 km od Prahy:-)

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od tomasino1 » stř čer 02, 2010 20:02

Nevím, co bych tam měl instalovat za novější ovladače. Tvá poslední věta mi měla naznačit, že je něco s TP2??

medved.m
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: stř lis 04, 2009 12:19
Zařízení: HTC Rhodium (uz :-)

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od medved.m » čtv čer 03, 2010 10:04

tomasino1: obavam se, ze ano :-(
Viz moje volani v poslednim prispevku predchozi stranky. Zatim nevim o nikom, kdo by to uspokojive vyresil sam.

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Radek Hübl » čtv čer 03, 2010 10:33

medved.m píše:tomasino1: obavam se, ze ano :-(
Viz moje volani v poslednim prispevku predchozi stranky. Zatim nevim o nikom, kdo by to uspokojive vyresil sam.
Tvůj problém by mělo vyřešit nahrání nějakého novějšího RADIA. Verze co pouzivam ja (4.49.25.91) neni taky uplne nejsetrnejsi k baterce ale tech 40-50 hodin zmakne v pohode. Predchzi verze (tusim ze 4.49.25.87) na tom byla vyborne.
tomasino1 píše:Nevím, co bych tam měl instalovat za novější ovladače. Tvá poslední věta mi měla naznačit, že je něco s TP2??
Ani ne TP2 vypada v poradku spis bych videl problem v PC, vem TP2 a připoj ho k jinemu PC a uvidis ;-)

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů