HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od MINICOOPER » pát črc 24, 2009 22:04

Dobře se dá konfigurovat SPB Backup já ho používám na automatickou zálohu 2x týdně v 7 ráno.

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Radek Hübl » sob črc 25, 2009 5:04

převádíte videa pro TP2? Nebo necháváte bez převodu?

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od MINICOOPER » sob črc 25, 2009 9:02

Jak co něco jede normálně, myslím stažený filmy v .avi nebo .wmw ale něco se kouše a musí se to upravit, filmy přes 750 Mb jsou většinou problém

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Radek Hübl » sob črc 25, 2009 11:34

a upravuješ pre co prosim?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Jiří Hrma » sob črc 25, 2009 15:12

MAO: Já jsem videa nechával bez převodu, ale můžeš to zkusit přes tuhle free aplikaci, která je sice pro HDčko, ale vzhledem ke stejnému displeji je to jedno :-)

Janicka
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: úte črc 21, 2009 15:54
Zařízení: HTC TOUCH PRO2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Janicka » ned črc 26, 2009 21:10

Zdravím všechny, po velkém rozhodování mezi diamondem a touch pro 2 jsem se rozhodla ten druhy. Jsem z něj nadšená...ikdyž z počátku to byla pro mě fuška orientovat se v něm ( z původní nokie 6131). Zatím převažují pozitiva než negativa...viklající se displej ignoruji, protože mi ve funkčnosti nevadí, navíc jsem ho zatím naklopila jen jednou a vůbec mi nepřišlo že při použití by ta vůle byla nějak zvlášť odrazující...ale to asi záleží na každém z nás... mám ale pár otázeček a prosím o radu, pokud budete vědět...nepodařilo se mi nastavit email...resp. nastavím přijde pošta ale neodešlu jí (pouze pokud se připojím na internetovou stranku), nema s tim nekdo zkusenost (ani operator mi neporadil, pry mozna ze je to vodafone kartou), druha otazecka smeruje k pripojeni k internetu, zdali je mozne nastavit aby se prednostne pripojil pres wifi a ne pres gprs. a posledni zkusenost zkusila jsem nainstalovat igo8 a nahlasilo mi to chybu ze pokud to nainstaluju muzu zrusit cely telefoun...riskla jsem to...a telefon jsem nemohla ovladat...pak az kdyz jsem ho vypla...tak se mi nejak podarilo odinstalovat igo8 a ted v pohode... muze mi nekdo doporucit navigaci na turistiku a cykloturistiku do tohoto telefonu? a nejakou dobrou navigaci do auta (staci mi jen ČR - nejaka zakladni).dekuji vsem za cas pri cteni tohoto prispevku a tesim se na odpovedi.jana

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Radek Hübl » ned črc 26, 2009 21:20

Rychlej dotaz. Jak se nejlépe zachovat k nové baterii? Nechat poprvé v nabíječce nějak výrazně déle nebo stačí klasicky ty dvě hodinky?

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od barberry.pha » pon črc 27, 2009 11:35

to janicka:
nevim kde mas mail adresu .. ja mam treba seznam a pro odchozi postu jsem musel vyplnit v kolonce:
server odchozi posty(SMTP) : SMTP.SEZNAM.CZ
prichozi je : POP3.SEZNAM.CZ
a pak mi to uz bezele bez problemu a nemelo by to byt nejakou vodafone kartou :grin:
jinak mam Igo8 a bezi mi to na TD2 bez problemu asi zalezi copak si kde stahnula :(

Janicka
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: úte črc 21, 2009 15:54
Zařízení: HTC TOUCH PRO2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Janicka » pon črc 27, 2009 12:10

...tak to je jasny ze zalezi co sem kde stahla...ale vsem to fachalo a me ne..tak nevim :-D ja mam ucet u volny.cz vse jsem nastavila a proste nic!

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od barberry.pha » pon črc 27, 2009 13:00

ani kdyz se na odchozi postu nastavila server ... SMTP.VOLNY.CZ .... jinak mam jeste zaskrtly okenko server odchozi posty pozaduje overeni ... jinak nevim jak vice poradit ale vim ze mi taky prichazela ale nechtela odchazet a tak si to pak nastavil takhle a uz to bezi jak ma ... a na jakych pristrojich to igo8 komu bezi?

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od HTCKlorec » pon črc 27, 2009 13:26

MAO:
Moj sposob: Nabit na max->uplne vybit. Opakuj 2-3x.

Janicka
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: úte črc 21, 2009 15:54
Zařízení: HTC TOUCH PRO2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Janicka » pon črc 27, 2009 17:15

..tak jsem zkusila vse...ale volny.cz to asi nepovoluje, tak jsem zkusmo vytvorila email na seznamu a tam to facha :-)

Uživatelský avatar
Ropicek
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pon črc 27, 2009 8:44
Zařízení: Samsung Galaxy S 4

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Ropicek » pon črc 27, 2009 18:06

Vážení,
tak mám taky tento skvělý přístroj, i když ze začátku jsem se s ním pral ... vyřešil jsem už zapínání EDGE když jsem nechtěl, vyřešil jsem pořádný budík, nějaký ten ICQ klient a skype ... ale co mě pořád ještě nejde jsou zvuky ...
například chtěl bych na příchozí textovku přehrát svůj zvuk (optimálně MP3) a tak nějak nevím jak to změnit. Nepral jste se už někdo s tím? Předem díky za odpověď :-)

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od barberry.pha » pon črc 27, 2009 18:33

to janicka
tak alespon vidis ze jsem nekecal :P
asi maji jinaci server odchozi posty, treba se podivat v mailu do nastaveni treba ;)

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od barberry.pha » pon črc 27, 2009 18:36

to ropicek
pokud je to stejny jako u diamonda2 tak nastavit vlasni vyzvaneni u sms bohuzel myslim nejde

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od MINICOOPER » pon črc 27, 2009 18:56

Proboha co je to za blbost samozřejmě že nastavit jde, já mám v PT2 zvuk na sms z Nokie.
Nejlepší je formát .aac a normálně to dejte na kartu do dokumentu pak se to ukáže na výběr pri nastavování zvuků na sms.
Stejně tak s Mp3 či cokoliv jiného na vyzvánění telefonu

Uživatelský avatar
Ropicek
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: pon črc 27, 2009 8:44
Zařízení: Samsung Galaxy S 4

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Ropicek » pon črc 27, 2009 19:04

MINICOOPER píše:Proboha co je to za blbost samozřejmě že nastavit jde, já mám v PT2 zvuk na sms z Nokie.
Nejlepší je formát .aac a normálně to dejte na kartu do dokumentu pak se to ukáže na výběr pri nastavování zvuků na sms.
Stejně tak s Mp3 či cokoliv jiného na vyzvánění telefonu
Můžu vás požádat o dvě věci?
1. Kam přesně mohu tento zvuk nahrát? Respektive lze to uložit někam do zařízení nebo mohu i na paměťovou kartu (pokud i na kartu, lze to i s klasickým vyzváněním - tj. My Ringtones)?
2. neposlal byste mi ten zvuk na sms z nokie na mail? pavel.riha(zavináč)gmail.com ?

Děkuju mnohokráte.

Jo a ještě do placu otázka č. 3: Jde nějak udělat, aby se wi-fina neodpojila při zhasnutí displaye?

Uživatelský avatar
MINICOOPER
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 144
Registrován: stř pro 17, 2008 23:30
Zařízení: iPhone 6+
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od MINICOOPER » pon črc 27, 2009 19:18

TO Ropicek:
1.SMS lze i na kartu do documents a tam přímo vložit. Vyzvánení musí být ve wma a dát do složky C: windows
2.Vyzvánění jsem poslal na mail :o)
3. Ano jde je na to tady někde .cab soubor - zkusím ho najít a dát sem Tak už jsem to našel, máš to na mailu

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Lukáš Mano » pon črc 27, 2009 19:41

4Ropicek: Na zakázání odpojení wifi po vypnutí displeje ti postačí Advanced Configuration Tool, je zapotřebí nainstalovat .NET Compact Framework

Uživatelský avatar
honefr
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 194
Registrován: pát lis 21, 2008 16:47
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Praha 8

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od honefr » pon črc 27, 2009 20:04

MINICOOPER píše: 2.Vyzvánění jsem poslal na mail :o)
Můžu taky poprosit o to vyzvánění :?:
:idea: honefr(at)seznam.cz :idea:

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti