HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
lamator
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob čer 20, 2009 9:23
Zařízení: Nokia

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od lamator » pon črc 13, 2009 20:48

No a abych pokračoval, koupil jsem ten mobil od nějakého slováka. Funguju přes T-mobile. Kdyz jsem ale čekal příjem SMS, tak nic nepřislo. Vím, že se to tady řešilo, že se snad mohly přeinstalovat nějaké soubory, jenže já nic neinstaloval. Má někdo představu, proč mi asi nechodí SMS? děkuji za pomoc.

P.S. ted jsem tam jeste zkusil souponout SIm od Vodafone a s ni mi SMS bez problemu chodi. Jsem z toho ponekud zmaten? Mel nekdo obdobny problem? dokaze mi nekdo pomoct? diky moc.

Na třetí pokus po changovani Simek Vodafone a T-mobile se rozjely i SMS... nejak nechapu, vicemene jsem nic neudelal... no hlavne ze to jede...

lamator
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob čer 20, 2009 9:23
Zařízení: Nokia

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od lamator » úte črc 14, 2009 13:28

Narazil jsem pri nastavovani phonu na jeden problemek, ktery je asi primitivni, ale nemuzu na to prijit. Chci zvolit jako zvoneni nejakou mp3, kterou jsem si nahral microSD kartu. Nejsem schopny toho dosahnout, jediny zpusob na ktery jsem prisel je nahrat tu mp3 primo do windows/rings v mobilu. Jde prosim vas priradit jakakoliv empetrojka jako zvoneni? A kdyz jsme u toho, jde pro jakykoliv kontakt priradit treba jine zvoneni? Diky. Jo kdyby měl někdo podrobny navod v cestine, tak by to bodlo (ten rychly start v češtině toho bohužel moc neřeší).

pk
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 419
Registrován: pát čer 20, 2008 9:01
Zařízení: Galaxy S4
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od pk » úte črc 14, 2009 13:40

Ono to vo WM tak funguje.. aj ked si cez menu zmenis zvonenie tak ti ho skopiruje do windows adresara. Staci vo file exploreri podrzat na pesnicke stylusom a cez nasledne otvorene menu sa da urcit priamo zvonenie. Myslim ze aj v prehravaci co je v touch flo to ide z menu. Pridelit sa daju aj pre kazdy kontakt zvlast priamo pri editovani kontaktu. Je tam polozka ringtone

zikaa
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte črc 14, 2009 14:54
Zařízení: HTC Touch Pro 2, HTC Touch Cruise

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od zikaa » úte črc 14, 2009 15:01

Mam tyden TP2 a jsem docela spokojenz. Predtim jsem pouzival HTC Touch Cruise (Polaris).
Nevím jestli je to vada, ale když vypnu obrazovku touche tlacitkem nahore a chci ho dat do pouzdra tak se ozve zvuk prevraceni displeje (vysunutí klavesnice) a on se zapne.
Zpusobuje to kdyz si toho nevsimnu ze i vola kam nema treba. U Cruise se mi to nikdy nestalo taky teda nema snimac polohy. Setkal jste se s tim nekdo a nebo neznate na to reseni. Nebo ho mam psolat na reklamaci?

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Lukáš Mano » úte črc 14, 2009 15:16

To není standartní chování. Jestli sis nenastavil zvuk při vysunutí/zasunutí a omylem při vkládání do pouzdra si ho nevysuneš, tak udělej HR. A mělo by být po problému.

lamator
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob čer 20, 2009 9:23
Zařízení: Nokia

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od lamator » stř črc 15, 2009 7:23

Prosím Vás, neměl by tady někdo podrobný návod k obsluze, nejlépe v pdf? Diky moc...

Uživatelský avatar
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 406
Registrován: čtv kvě 28, 2009 15:11
Zařízení: Samsung Galaxy S II

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od AtoM. » stř črc 15, 2009 8:17

A nestačila by ti ta papírová věc co byla v krabici s telefonem? Ani nevim, jak se to jmenuje. Že by manuál?

lamator
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob čer 20, 2009 9:23
Zařízení: Nokia

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od lamator » stř črc 15, 2009 14:24

Zdravim. Urcite stacila. Problem je v tom, ze jsem to koupil z druhe ruky, a proste ten manual k tomu nemam :( Jinak bych ho samozrejme neshanel. Pokud bychom se mohli nejak domluvit treba na pujceni, tak bych to uvital. Mohl bys me prosim kontaktovat na icq 93162480? diky moc...

//Necituj poslední příspěvek, tslany

kupco
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: čtv kvě 28, 2009 19:07
Zařízení: HTC Desire

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od kupco » stř črc 15, 2009 15:04


lamator
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob čer 20, 2009 9:23
Zařízení: Nokia

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od lamator » stř črc 15, 2009 15:09

Perfektni.. diky, tenhle web neznam. Thnx za pomoc.

Nemate tady vic webu, s radami jak na TP2, jaky vsechen SW snese apod.? Jsem novacek ve vyuzivani takovehoto zarizeni vcetne WM 6.1. Mam malinko problem se obcas orientovat. Diky

//Necituj poslední příspěvek, tslany

kupco
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: čtv kvě 28, 2009 19:07
Zařízení: HTC Desire

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od kupco » stř črc 15, 2009 18:18

Ak nehovoríš po anglicky (dedukujem z toho, že si zháňal český manuál), tak asi jediné čo ma napadá je web na ktorom si a ce4you.cz.
Ak ti angličtina nerobí problém, tak je toho strašne veľa - xda-developers.com, pocketnow.com, wmpoweruser.com atď...

BlasterX
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv črc 16, 2009 15:15
Zařízení: Samsung Galaxy Note

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od BlasterX » čtv črc 16, 2009 15:20

Zdravím, potřeboval bych poradit s koupí smartphonu. Rozhoduji se mezi HTC HD a HTC Touch Pro 2. Díky

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od 1echeck » čtv črc 16, 2009 22:32

Za a) to není smartphone, ánžto Pocket Pc ;) Jak to má dotykáč, jednou provždy nehoří.
b) hlavní rozdíl bych viděl v hardw. klávesnici, displej je i na TP2 mega a to rozlišení.. :grin:
c) Škoda ovšem foťáku (3 místo 5 MPx), opravdu škoda, když už to tam mohlo klidně bejt..
d) FM rádio maj oba (nenech se zmást :wink: )
e) vrátím se ke klávesnici - je prostě úžasná (a vím o čem mluvím, rok a půl jsem válčil (doslova) s TyTN II "klávesnicí")
..tolik mé dojmy

hoodoo
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob črc 11, 2009 12:17
Zařízení: HTC TP2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od hoodoo » čtv črc 16, 2009 23:56

@BlasterX: jestli u svý n9500 aspoň občas vytahuješ klávesnici, volil bych TP2, pokaď chceš s telefonem nafotit pěkný fotky tak zase HD :)

lamator
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob čer 20, 2009 9:23
Zařízení: Nokia

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od lamator » pát črc 17, 2009 13:56

Opět Vás zdravím. Narazil jsem dnes na tento článek http://palmare.idnes.cz/htc-pripravilo- ... lefony_ram , jenž upozornuje na chybu pri zapnutem BT. odkazuje dale na stranky vyrobce http://www.htc.com/europe/SupportDownlo ... &dl_id=609.
Uvadi se tam navod na instalaci zaplaty pro modely Diamond, HD a Pro. Nevite nekdo, zda se to tyka i PRO2 a je vhodne si danou zaplatu nainstalovat? uz to nekdo zkousel? diky...

faithless
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: úte čer 30, 2009 16:14
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Praha

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od faithless » sob črc 18, 2009 5:56

Neviete niekto, či je možné niekde nastaviť automatické odpojovanie od pripojenia k netu (pri nečinnosti ap.)? Telefón si stiahne aktualizácie, e-mail, počasie a ja neviem ešte čo, ale potom by sa mohol odpojiť, takto sa mi stalo, že zostal pripojený celú noc... S tarifom problém nie je, mám neobmedzený mob.internet bez FUP, ale predpokladám na výdrž batérie to vplyv má.

JointeZz
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte čer 23, 2009 20:06
Zařízení: HTC Touch HD

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od JointeZz » ned črc 19, 2009 11:04

faithless: to by mě taky zajímalo :D

smaxcz
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned črc 19, 2009 10:57
Zařízení: Nokia

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od smaxcz » ned črc 19, 2009 11:15

Zdravim Vas
hci si koupit TP 2, ale mam doma trochu horsi signal ktery mi tu kolisa mezi 2-3 carkami na N70.
Tak se chci zeptat jake jsou vase zkusenosti s prijmem signalu u HTC TP 2, abych si vubec zatelefonoval.
Diky za jakekoliv poznatky.

kubahucek
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: pon srp 06, 2007 16:18
Zařízení: Samsung Galaxy Note - White
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od kubahucek » ned črc 19, 2009 11:52

Ja jsem si Touch Pro2 pořídil včera tak nemohu nějako moc hodnotit, ale zatím se mi zdá že telefon chytá signál celkem dobře

Uživatelský avatar
-pekr-
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 116
Registrován: stř dub 01, 2009 22:00
Zařízení: HTC Sensation

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od -pekr- » pát črc 24, 2009 8:44

Chlapi, jak zazálohuju všechno možné, jen ne kontakty, emaily, úlohy, apod.? :-) Potřebuju provést hard-reset (a asi poupravím svou recenzi a napíšu pár sprostých slov k Win Mobile - budík mi funguje naprosto náhodně a je toho plný Google). Nepotřebuju zálohovat kontakty, tedy obsah, to si syncnu přes Exchange. Ale třeba se mi nechce znovu vyplňovat konfigurace email kont, měst, počasí, vyzvánění - prostě nastavení, ne obsah ...

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host