HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od IkE Blaster » pon čer 01, 2009 19:04

Spořiči? No, můžeš si dát třeba S2U2 a uvidíš to, ale tady jde o to, že nemusíš zapínat display.

Visor33
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: ned dub 05, 2009 18:28
Zařízení: HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy S II

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Visor33 » pon čer 01, 2009 19:32

Funguje kompletní počeštětí TouchFlo přes registry? Když to funguje u Diamonda2 , tak tady tady doufám. Díky
PS: zpomalení systému by se nemělo konat ne?

Andr3Wcz
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: sob kvě 30, 2009 5:32
Zařízení: HTC Touch pro2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Andr3Wcz » pon čer 01, 2009 21:37

2 zednik_Lada: stahni si program NoData - tam se da lehce zakazat/povoli pripojeni k gprs... najdes to treba na xda.developers.com

Wallot
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: úte úno 12, 2008 17:51

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Wallot » pon čer 01, 2009 21:49

-pekr-:
1) kup si obyc redukci na stereojack.

2) Brando antiglare je super. Mel jsem ji jiz na Polarisu. Zkousel jsem i Ultraclear ale ackoliv je o malinko svetlejsi tak zase neni pres ni tolik videt na slunci

3) Kupuju poradne rucne site pouzdro. Telefon si to za ty prachy zaslouzi. Dodavane pouzdro nema ani klip na pasek

4) SH drzak je uplne v pohode a v Sunnysoftu je za par stovek. Podle typu auta zvolis delku, ale osobne sem si vsude vystacil s tim nejdelsim (19cm)

5) Je to fakt jedno, zalezi co ti vyhovuje.

6) Utilita Changescreen fumnguje spolehlive.

7) Synchronizace pres outlook

8) To mi povidej, hypnotizoval jsem web sunnysoftu poslednich 10 dni :)

zedník_Laďa
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon čer 01, 2009 17:51
Zařízení: Acer N35 (zatím) + Nokia N95

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od zedník_Laďa » úte čer 02, 2009 8:06

Andr3Wcz píše:2 zednik_Lada: stahni si program NoData....
Díky za tip, to je přesně to, co jsem potřeboval. Toto ne mi na WM líbí, hafo aplikací, pomocí kterých si přizpůsobím telefon k obrazu svému. Jen vědět, kde a jak hledat :)
Touch Pro2 je horký kandidát na vymetení mého prasátka, jen mě trochu zaráží mizerná kvalita fotografií. Ne že bych čekal nějakou super kvalitu, ale to co se zde objevuje je opravdu mizérie.

E1X
nováček
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: stř kvě 13, 2009 0:56
Zařízení: SE Xperia mini pro

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od E1X » úte čer 02, 2009 8:13

Nemuze ty fotky dodatecne upravit nejakej patch jako treba u normal telefonu novy firmware atd?

tomar
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát kvě 29, 2009 17:01
Zařízení: HTC Touch Pro 2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od tomar » úte čer 02, 2009 8:14

Dobrý den,
také se mě již stalo, že ikona pro WiFi byla zašedlá, jakoby zařízení neexistovalo a nešlo uvést do chodu. Pomohl až restart zařízení. Zjistil jsem, že je to v situaci kdy se chce připojit na GPRS a já jsem mu tuto síť zakázal. Když mu řeknu připoj se přes WiFi, jakoby trvale hledal připojení přes GPRS.

Jeden dotaz - chodí někomu na HTC TP2 TT7 či iGo8. Na oficiálních stránkách zatím není žádná zpráva, že ano, naopak jsem četl vícero odkazů že iGO8 na HTC TP2 nefunguje.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12220
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od htcjirka » úte čer 02, 2009 8:24

TT7 bezproblemu funguje na TP2(nyni uz ho lze zakoupit oficialne) a iGO8 taktez funguje,u poslednich verzi neni ani potreba upravovat sys.txt
Mam to odzkousene v praxi i primo na TP2.

tomar
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát kvě 29, 2009 17:01
Zařízení: HTC Touch Pro 2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od tomar » úte čer 02, 2009 9:37

Skvělé info, zde je můj mail tomar@volny.cz. Chtěl bych se domluvit na případné možné instalaci či podrobnější radě. Samozřejmě zaplatím. Ve čtvrtek jedu do Prahy, jsem z Brna. Navigovat mě zatím bude můj starý HP6915.
Díky

Uživatelský avatar
Bobob
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: čtv kvě 14, 2009 9:12
Zařízení: HTC Touch Pro2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Bobob » úte čer 02, 2009 18:39

Dobry den,
moj Touch Pro2 sa zatial nevie pripojit na satelity GPS. V navigacii mi stale hlasi "Prijimac GPS nenajdeny".
Treba nastavit nejaky parameter, alebo kde moze byt chyba ?
Dakujem za odpovede.

Doplnene:
Dakujem, uz je to vyriesene. Pred prvym "fixnutim" GPS sa muselo deaktivovat aGPS. Potom nasiel signal hned.

jekki
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pát kvě 29, 2009 15:33
Zařízení: HD2
Bydliště: Plzeň

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od jekki » úte čer 02, 2009 19:09

dobry den chtel jsem se zeptat doleha vam perfektne zadni kryt ? nebo ja jen mam takovou vadu je ze trochu povysunut smerem nahoru ? cca 1mm ... diky za odpoved

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Jiří Hrma » úte čer 02, 2009 21:20

jekki: Zadní kryt baterie mi u mého kusu sedí velmi dobře. Můžeš sem na fórum dát fotku tvého krytu, ať na to mrkneme...

Ještě bych chtěl poprosit ostatní čtenáře a majitele tohoto zařízení - pokud budete mít nějaký specifický dotaz či problém, založte o něm v této sekci fóra nové téma, ať není všechno umístěné jen v této diskuzi. Fórum díky tomu bude více přehledné :-)

obchodník
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:29
Zařízení: HTC Touch Pro2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od obchodník » stř čer 03, 2009 9:31

Můj TP2 dorazí dnes mezi 13-16 hodinou. Jsem velmi zvědav 8-)

Uživatelský avatar
-pekr-
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 116
Registrován: stř dub 01, 2009 22:00
Zařízení: HTC Sensation

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od -pekr- » stř čer 03, 2009 9:52

Chlapi, není tu nějaký uživatel ze severní Moravy? Jsem z Třince a jsem ochoten dojet řekněme až někam do Ostravy. Bohužel jsem se stále nerozhodl, zdali jsem ochoten sebou tahat tu váhu TP2, nebo jít do TD2, nebo do THD. THD jsem viděl a rozměr i váha jsou pro mě OK. Je to stejně jak u zrcadlovky - viděl jsem obrazně 1000 fotek, ale feeling člověk získá, až má danou věc v ruce :-)

Pokud nebude zbytí, asi zvážím výlet do Brna do Sunnysoftu, kde bych mohl snad vidět všechny strojovny :-)

obchodník
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:29
Zařízení: HTC Touch Pro2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od obchodník » stř čer 03, 2009 10:45

@ -pekr-: Zkus se domluvit v Alfa Computers v Ostrave jestli ti ho nedaji do ruky, vcera ho jeste meli na prodejne v Mariankach, ale odpoledne se vyprodal - dalsi varka pry bude do nekolika dnu.

viz http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... H0VU0DNP9U

Uživatelský avatar
-pekr-
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 116
Registrován: stř dub 01, 2009 22:00
Zařízení: HTC Sensation

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od -pekr- » stř čer 03, 2009 15:12

Díky, už jsem se tam domluvil. Potěžkat do ruky to půjčí, nicméně zapnout to nedovolí údajně kvůli licence MS nebo tak něco. Tak doufám že to tam budou mít zkompletované i s baterkou. Mají THD, TD2 i TP2 a do pátku snad mít budou.

Visor33
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: ned dub 05, 2009 18:28
Zařízení: HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy S II

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Visor33 » stř čer 03, 2009 16:35

Rád bych se zeptal, kolik máte RAMky volné při stavu, kdy je zaplé pouze TouchFlo3D ? Mě to ukazuje od začátku pouze 62 volných ... Přitom na tomto forum jsem četl že je volných prý až 90ram s tymto pluginem touch

Uživatelský avatar
carnero
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 333
Registrován: pon čer 09, 2008 14:03
Zařízení: Galaxy Nexus, Incredible S
Bydliště: Praha

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od carnero » stř čer 03, 2009 16:50

Mě to při běžném používání píše něco mezi 70 a 50 MB. Takže 62 je myslím běžná hodnota. Ona ta trvale běžící Opera si asi taky vezme svoje a je možné že se to někomu podařilo vypnout :)

obchodník
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:29
Zařízení: HTC Touch Pro2

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od obchodník » čtv čer 04, 2009 9:45

Tak první dojmy uživatele, pro kterého je TP2 první zařízení s Win Mobile:

- 175 gramů váhy je opravdu dost...ale asi si zvyknu
- zpracování mého TP2 dávám tak 90% - v zasunutém stavu se horní část malinko pohybuje do stran, vysouvat je nejlepší hmatem někde uprostřed přístroje
- tlačítko zapnutí/vypnutí se při stisku ve vysunutém stavu dost ohýbá
- klávesnice je velmi dobrá

- citlivost displaye je na použitou technologii velmi dobrá, skoro se podobá iphonu
- touch flo a celý přístroj je slušně rychlý, občas se ale trochu zadrhne

- hlasité handsfree při položení přístroje displayem dolů je dost slušné
- telefonování se zapnutým speakerphonem v rozloženém stavu s naklopeným displayem (tak jak je přístroj vyobrazený na krabici) není vůbec dobré - zřejmě není aktivován straight talk a kvalita u protistrany je hodně špatná - to je škoda

- po přechodu z nokie jsem si musel udělat pořádek v kontaktech exportem z pc suite do outlooku a manuální opravou každého kontaktu (defaultní číslo z nokie se mi nezobrazilo v TP2 - je uloženo jako jiné nebo ostatní...), což mi zabralo dost času ale na druhou stranu jsem rád že už to mám v pořádku a konečně funkční jak na počítači tak na mobilu - tedy komunikátoru

- výdrž zatím víc než jeden den - to je slušné

- teď mě čeká nastavení outlooku mobile na firemní exchange - důvod proč jsem si přístroj koupil...

Visor33
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 75
Registrován: ned dub 05, 2009 18:28
Zařízení: HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy S II

HTC Touch Pro2: Dojmy, zkušenosti, řešení problémů...

Příspěvek od Visor33 » čtv čer 04, 2009 13:21

Měl bych dotaz ohledně konstrukce. V zavřeném stavu mi trochu nedoliha levá dolní část na tu spodní část. Je tam mezerka něco málo pod 1mm. V horčí části je to "spojené" bez žádné mezery. Tato mezera způsobuje, pokud klepám na ikonky které jsou uplně dole tak tím telefon vlastně trochu přímáčku k tomu spodnímu dílu a vydá to "klepnutí". Není to tiché jako bych klepal nahoře. Jinak telefon je přesný, nic se nevykle apod, ...

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti