HTC Touch Pro2: Detailní pohled na očekávaný komunikátor

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

HTC Touch Pro2: Detailní pohled na očekávaný komunikátor

Příspěvek od Lukáš Mano » úte dub 07, 2009 7:41

Redaktorům z italského serveru PocketPCItalia se dostal do rukou očekávaný komunikátor HTC Touch Pro2 (HTC Rhodium), který podrobili detailnímu hardwarovému testování. Na videu si kromě zařízení samotného můžete prohlédnout i rychlost a reakce operačního systému, a to včetně nového TouchFLO 3D pluginu 3. generace, které jsme detailně rozebírali v tomto článku.

Video s "anglickým" komentářem
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I66VdgfyO4o[/youtube]

Zdroj: PocketPCItalia.com

Uživatelský avatar
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 352
Registrován: sob zář 17, 2005 19:11
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Detailní pohled na očekávaný komunikátor

Příspěvek od Kato » úte dub 07, 2009 8:02

Ta italska anglictina je kouzelna :-D

Uživatelský avatar
Mamut
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: ned čer 01, 2008 19:22
Zařízení: HP iPAQ 614c, WM6.5
Bydliště: Hradec Králové

HTC Touch Pro2: Detailní pohled na očekávaný komunikátor

Příspěvek od Mamut » úte dub 07, 2009 9:36

Me se Touch Pro 2 dost libi az na vystouply kapacitni display(a mohlo by treba tlacitko na fotak apod.). Nikdy jsem ale HTC nemel, tak mi prosim nekdo poradte jesi se to da pouzivat bez TouchFLO 3D? Logicky by to melo jit vypnout ne?
Jinak italska anglina super :-)

Uživatelský avatar
dj.digiman
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: pon říj 13, 2008 11:04
Zařízení: Omnnia W

HTC Touch Pro2: Detailní pohled na očekávaný komunikátor

Příspěvek od dj.digiman » úte dub 07, 2009 10:16

mamut: jde jen o plugin do obrazovky dnes samo že tam mužeš požívat co tobě vyhovuje

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Touch Pro2: Detailní pohled na očekávaný komunikátor

Příspěvek od Jiří Hrma » úte dub 07, 2009 10:16

Mamut: Touch Pro2 ale nemá kapacitní displej (ten má třeba iPhone). Jinak ano, TF3D jde vypnout a používat klasický plugin na obrazovce Dnes.

Uživatelský avatar
Mamut
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 65
Registrován: ned čer 01, 2008 19:22
Zařízení: HP iPAQ 614c, WM6.5
Bydliště: Hradec Králové

HTC Touch Pro2: Detailní pohled na očekávaný komunikátor

Příspěvek od Mamut » úte dub 07, 2009 10:18

Aha, dik za info :-)

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

HTC Touch Pro2: Detailní pohled na očekávaný komunikátor

Příspěvek od Kulík » úte dub 07, 2009 10:21

Mamut: TF3D se dá vypnout, ale ve verzi 3 už bych se ho nechtěl vzdát, hoši od HTC vážně zapracovali. Pár dní jsem zkoušel WM 6.5 B21198 a velmi rád jsem se vrátil k WM 6.1 + TF3D nové generace. Nic proti 6.5, poslední build je stabilní, rychlý, skvěle pracuje s RAM a ovládání dotáhl MS o pořádný kus dál, ale ovládání přes TF3D je ještě o slušný kus napřed.

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

HTC Touch Pro2: Detailní pohled na očekávaný komunikátor

Příspěvek od Radek Hübl » úte dub 07, 2009 19:58

Kato píše:Ta italska anglictina je kouzelna :-D
alespon mu je rozumet :-D

Uživatelský avatar
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Příspěvky: 553
Registrován: pon bře 19, 2007 14:47
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

HTC Touch Pro2: Detailní pohled na očekávaný komunikátor

Příspěvek od Jiří Hanč » úte dub 07, 2009 20:13

Ale,
OK. Excuse me.
mu jde pěkně :tlem: . Jinak je to vážně svérázná ENG.
A již dost narážek na jeho výslovnost(tedy OT).

Ale ta konstrukce alá Kaiser je fajn.

//edit: Pouští Pridigy..aspoň něco :) .

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch Pro2: Detailní pohled na očekávaný komunikátor

Příspěvek od IkE Blaster » úte dub 07, 2009 20:34

Musím říci, že se HTC trochu vzchopilo. Sice to pořád není na dnešní dobu takové dělo jako bylo v dané době HTC Universal, ale alespon se o tom dá trochu uvažovat. Konstrukce vypadá vážně docela bytelně, tak uvidíme poté do praxe. Ale čekám na dobu, kdy Microsoft konecně nečím utne dobu TF3D

Uživatelský avatar
All.Os
smartguru
smartguru
Příspěvky: 529
Registrován: pon led 05, 2009 21:20
Zařízení: Nokia Lumia 920

HTC Touch Pro2: Detailní pohled na očekávaný komunikátor

Příspěvek od All.Os » úte dub 07, 2009 20:58

Ja si na TF3D nestezuju, jsou veci, ktere bych vylepsil (teda ne ja osobne, ale nekdo, kdo to umi :-) ), presto mi vyhovuje nejvic ze vsech zkousenych today pluginu. A v nove verzi vypada jeste lepe. Cekam, jestli me neoslovi treba novy Spb Mobile Shell, dvojka mi nesedla.

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

HTC Touch Pro2: Detailní pohled na očekávaný komunikátor

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » úte dub 07, 2009 23:04

:tlem:
Ital je pan fajnšmekr, nejdřív Prodigy , pak SOAD a na konci Metallica...
Mno jak jsem psal - klávesnice, display a samotná mechanika konstrukce vypadají kvalitně a prakticky, ikdyž je tam pořád spousta věcí, který bych si představoval jinak, ale je zbytečný to omílat pořád dokola. Jsem spíš zvědav jak budou hodnotit TPII jeho první uživatelé na SmartManii dejmetomu po dvou měsících používání. Na recenzích vypadají novinky vždycky lákavě a dokonale, ale nejcennější recenze je přinést si stroj domů, prvních pár dnů mu dát zabrat a pak jen čekat jak si s vámi bude cihla rozumět při běžném denním využití.
uvidíme...

alfonsa
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: úte črc 21, 2009 17:56
Zařízení: HTC Touch Pro 2 WM 6.5

HTC Touch Pro2: Detailní pohled na očekávaný komunikátor

Příspěvek od alfonsa » úte črc 21, 2009 18:02

Nemohl by mi nekdo poradit jak se zapina wifi u htc touch pro 2 ???

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

HTC Touch Pro2: Detailní pohled na očekávaný komunikátor

Příspěvek od Lukáš Mano » úte črc 21, 2009 18:18

alfonsa: Zkus Comm Manager (Správce komunikace)to pomáhá :wink:

Uživatelský avatar
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 406
Registrován: čtv kvě 28, 2009 15:11
Zařízení: Samsung Galaxy S II

HTC Touch Pro2: Detailní pohled na očekávaný komunikátor

Příspěvek od AtoM. » úte črc 21, 2009 18:26

Nebo návod. Nebo Google. Nebo mozek.

alfonsa
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: úte črc 21, 2009 17:56
Zařízení: HTC Touch Pro 2 WM 6.5

HTC Touch Pro2: Detailní pohled na očekávaný komunikátor

Příspěvek od alfonsa » úte črc 21, 2009 19:32

Lukáš Mano píše:alfonsa: Zkus Comm Manager (Správce komunikace)to pomáhá :wink:
i kdyz to pretahnu z off na on tak se nic nedeje

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

HTC Touch Pro2: Detailní pohled na očekávaný komunikátor

Příspěvek od Lukáš Mano » úte črc 21, 2009 19:44

Nezezelená? A nezkoušíš to když to máš připojené k PC?

Uživatelský avatar
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 406
Registrován: čtv kvě 28, 2009 15:11
Zařízení: Samsung Galaxy S II

HTC Touch Pro2: Detailní pohled na očekávaný komunikátor

Příspěvek od AtoM. » úte črc 21, 2009 21:38

A nezapomněl ses náhodou připojit na nějakou wifi siť? To je docela důležitý, pokud se nemýlim.

alfonsa
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: úte črc 21, 2009 17:56
Zařízení: HTC Touch Pro 2 WM 6.5

HTC Touch Pro2: Detailní pohled na očekávaný komunikátor

Příspěvek od alfonsa » stř črc 22, 2009 16:37

Uz se mi to podarilo zapnout musel sem to restartovat . Mohl by mi prosim nekdo poradit s nakym slovnikem cz/an do toucha pro 2 ? Kdyztak mi sem prosim davejte jmena slovniku , dik

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti