Jak napsat znak pro "stupně"?

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
Ranger
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pát úno 04, 2011 13:28
Zařízení: HTC Diamond 2

Jak napsat znak pro "stupně"?

Příspěvek od Ranger » ned čer 17, 2012 13:56

Může mi někdo poradit jak napsat znak pro stupně? Je to takový koločku v horní půlce znaku a NENÍ to kolečko nad "U". Díky.

Deaktivovaný účet (01.2013)

Re: Jak napsat znak pro "stupně"?

Příspěvek od Deaktivovaný účet (01.2013) » ned čer 17, 2012 14:01

Zkuste nekterou z alternativnich klavesnic, treba Resco Keyboard. Pokud tam znak nebude, zkuste klavesnici, ktera podporuje vlastni retezce a znak si nakopirujte pres schranku.

mceza

Jak napsat znak pro "stupně"?

Příspěvek od mceza » ned čer 17, 2012 14:08

Zkopči si ho odsud :-D ---> °

Ranger
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pát úno 04, 2011 13:28
Zařízení: HTC Diamond 2

Jak napsat znak pro "stupně"?

Příspěvek od Ranger » ned čer 17, 2012 14:13

Díky, to zkusím. Bohužel do řádku kde to potřebuji napsat nemohu vkládat ze schránky. Jedná se o "GPS Sport Tracker".

mceza

Jak napsat znak pro "stupně"?

Příspěvek od mceza » ned čer 17, 2012 14:15

A nelze to tam zadat např. v desetinném číslu? Musí to být ve stupních? Bohužel jsem právě zjistil, že moje WM PDA, které mi tu tři roky leží na stole nestartuje, tak nemohu nic zkusit :-(

Uživatelský avatar
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2960
Registrován: pát srp 26, 2011 9:53
Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Bydliště: Internet (a občas Praha)

Jak napsat znak pro "stupně"?

Příspěvek od mimonaut » ned čer 17, 2012 15:28

pokud je to do programu, který pracuje se GPS údaji, bývá to tak, že se znak nepoužívá a program ho doplní sám..

Ranger
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pát úno 04, 2011 13:28
Zařízení: HTC Diamond 2

Jak napsat znak pro "stupně"?

Příspěvek od Ranger » ned čer 17, 2012 20:45

Bohužel, nic z toho nezabralo. Blbá klávesnice. Pokusím se podívat po jiné klávesnici. :-(

Ranger
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pát úno 04, 2011 13:28
Zařízení: HTC Diamond 2

Jak napsat znak pro "stupně"?

Příspěvek od Ranger » ned čer 17, 2012 21:06

Tak jsem to konečně vyřešil, nikdo jinej nepoužívá čárky, musím to napsat takto: 59,15432 S, XX,XXXXX W
Uf. :oops: :evil: :roll: :idea:

mceza

Jak napsat znak pro "stupně"?

Příspěvek od mceza » ned čer 17, 2012 21:32

jsem to říkal, ať to zkusíš v desetinném čísle ;)

hfdh
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv lis 28, 2013 13:37
Zařízení: hfdh

Jak napsat znak pro "stupně"?

Příspěvek od hfdh » čtv lis 28, 2013 13:38

Stačí přepnout na numerickou klávesnici a podržet nulu.

uni
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1329
Registrován: čtv říj 16, 2008 9:56
Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi

Jak napsat znak pro "stupně"?

Příspěvek od uni » čtv lis 28, 2013 13:45

Já bych symbol "pastnul" z nějakého výsledku u strýčka Gůgla:-)

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti