Přestalo se aktualizovat počasí

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
Bomber
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: pát říj 15, 2010 12:18
Zařízení: HTC Diamond 2

Přestalo se aktualizovat počasí

Příspěvek od Bomber » sob led 21, 2012 16:39

Zdravím všechny,tuším že v úterý se mi přestalo aktualizovat počasí v Sense.Vyhodí to hlášku:při stahovaní dat došlo k chybě nebo něco takového.Přitom všechny ostatní datové služby fungujou.Nejde to ani přes WiFi ani když je mobil připojen k PC.Zkoušel jsem i hard reset a ani to nepomohlo.Ještě podotýkám,že jsem nic s mobilem nedělal,takže nějakým mým zásahem to není.Když jsem vymazal všechna města co tam byla a nechal jen mojí polohu aktualizace proběhla.Jakmile ale přidám jakékoliv město tak už zase hláška o chybě.Nemáte někdo stejnou zkušenost,anebo to dělá jenom mně?

Ranger
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pát úno 04, 2011 13:28
Zařízení: HTC Diamond 2

Přestalo se aktualizovat počasí

Příspěvek od Ranger » stř úno 08, 2012 19:30

Vypadá to, že jsi v tom sám. Mě to zatím funguje a navíc jsem si nainstaloval SPB Weather kde jsou informace detailnější.

Ranger
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pát úno 04, 2011 13:28
Zařízení: HTC Diamond 2

Přestalo se aktualizovat počasí

Příspěvek od Ranger » pát úno 10, 2012 0:11

Tak asi nemluvíš pravdu, zkusil jsem nainstalovat softverek který by mi měl určit moje místo, ale bohužel to nešlo a po uninstalaci mi taky teď nejde aktualizovat počasí. Mluvte kurňa pravdu! Myslím že je tvůj problém stejný a přesto jsi to zatajil. Vyřeší to HardReset, stejně jsem to měl v plánu.
:-(

Bomber
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: pát říj 15, 2010 12:18
Zařízení: HTC Diamond 2

Přestalo se aktualizovat počasí

Příspěvek od Bomber » pát úno 10, 2012 9:51

Hard reset jsem zkoušel i přeinstalovat ROMKU,nic nepomohlo

Ranger
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pát úno 04, 2011 13:28
Zařízení: HTC Diamond 2

Přestalo se aktualizovat počasí

Příspěvek od Ranger » pát úno 10, 2012 10:02

Aha, tak promiň. Du hledat jak to zpravit. Taky jsi instaloval ten soft na určení vlastního města?
Tak jsem vyzkoušel různé aplikace, bez úspěchu a jsem na tom úplně stejně, moji pozici stáhnu, ostatní ne. Nejspíš bude někde poškozena adresa serveru odkud se data stahují, kdyby někdo věděl kde to opravit, bylo by to bezva.

Bomber
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: pát říj 15, 2010 12:18
Zařízení: HTC Diamond 2

Přestalo se aktualizovat počasí

Příspěvek od Bomber » pát úno 10, 2012 11:58

Já jsem nic nestahoval ani nic jiného s mobilem nedělal.Mně připadá,že to je na straně poskytovatele služby,hold WindowsMobile je už out.U Androidu to funguje všem pořád stejně.

Uživatelský avatar
Maňa
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: úte říj 06, 2009 21:29
Zařízení: Touch Diamond2

Přestalo se aktualizovat počasí

Příspěvek od Maňa » pát úno 10, 2012 16:40

Mě stahování dat počasí normálně funguje,naposled sem stahoval dneska ráno. Jelikož bydlím na vsi,polohu si určí telefon sám a počasí to ukazuje pro celý kraj - např. Vysočina, slunečno, -17°C. Mám poslední EnergyROM bez žádných dalších doplňků na počasí.

Ranger
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pát úno 04, 2011 13:28
Zařízení: HTC Diamond 2

Přestalo se aktualizovat počasí

Příspěvek od Ranger » ned úno 12, 2012 9:30

-> Maňa Můžeš mi prosí poslat na e-mail soubr "2330fc3c_manila" z adresáře windows telefonu? Ten bych mohl mít snad poškozený a nezálohoval jsem si ho. Pokud mi ho budeš posílat, tak ho prosím zazipuj nebo i rarem zabal, aby z toho po cestě nebyl nějaký nežádocí soubor vyhodnocený nějakým antivirem.
Díky

Ranger
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pát úno 04, 2011 13:28
Zařízení: HTC Diamond 2

Přestalo se aktualizovat počasí

Příspěvek od Ranger » pon úno 13, 2012 16:31

Tak pro mě je to vyřešený. Stačilo prostě z registru odstranit klíč:
"HKCU\Software\HTC\Manila">
<parm name="Weather.ServerURLOverride" value="http://weather.not2advanced.com/htcweat ... s&version= 1&device=innovation" datatype="string"
Teď zase mohu přidat jakékoliv město a funguju. :-D
Co se týká přidání vlastního města, jde jen o kosmetickou úpravu názvu podle toho co jsem pročet a jak jsem to pochopil, lokalita zůstává stejná.
Tak Bomber mrkni do registru, třeba to tam máš taky a snad to zase budeme mít v pořádku.
;-)

Bomber
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: pát říj 15, 2010 12:18
Zařízení: HTC Diamond 2

Přestalo se aktualizovat počasí

Příspěvek od Bomber » sob úno 18, 2012 11:55

Ranger Ty jsi kouzelník.Ten klíč v registru jsem smazal podle Tvého navodu a už jdou přidávat města jako předtím.Díky za radu.Zdar

milton
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon úno 27, 2012 16:28
Zařízení: HTC Diamond 2

Přestalo se aktualizovat počasí

Příspěvek od milton » pon úno 27, 2012 16:31

Taky mi počasí přestalo fungovat, resp. aktualizovalo se pouze pro aktuální polohu. Měl jsem předtím spuštěný WeatherCityEditor, a i když jsem žádné nové město neuložil ani nevymazal, přestalo počasí pracovat. Podle rady zde uvedené jsem odstranil klíč z registru, a jede to! Díky!

Ranger
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 83
Registrován: pát úno 04, 2011 13:28
Zařízení: HTC Diamond 2

Přestalo se aktualizovat počasí

Příspěvek od Ranger » stř úno 29, 2012 13:23

Jsem rád že mohu pomoct i dalším uživatelům.
:-D

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů