Přihlašování internetu

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
antalis
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pát črc 30, 2010 14:35
Zařízení: HTC diamond2

Přihlašování internetu

Příspěvek od antalis » stř lis 03, 2010 15:13

Pořídil jsem si internet do HTC td2, a když ho vypnu v nastavení->datové služby, a telefon zamknu, internet se opět přihlašuje, tudíž žere limit dat. Už jsem zkoušel vypnout lokalizace, automatické vyhledávání polohy, a nemám tušení proč se stále přihlašuje. Díky moc za rady

Dafe
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: sob črc 25, 2009 9:56
Zařízení: HTC HD2

Přihlašování internetu

Příspěvek od Dafe » stř lis 03, 2010 15:18

ahoj co počasí máš vypnutý aktualizace je tam 1 hodina

antalis
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: pát črc 30, 2010 14:35
Zařízení: HTC diamond2

Přihlašování internetu

Příspěvek od antalis » stř lis 03, 2010 15:24

tohle mám zrušené...

Uživatelský avatar
Jiří Hálek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 223
Registrován: stř lis 30, 2005 18:01
Zařízení: Od Nokie přes HTC, Eten, Motorolu, Samsung po BB
Bydliště: Strakonice

Přihlašování internetu

Příspěvek od Jiří Hálek » stř lis 03, 2010 18:53

Pokud se nemylim tak to dela Opera... Uz se to tu parkrat resilo...

Bomber
nováček
nováček
Příspěvky: 19
Registrován: pát říj 15, 2010 12:18
Zařízení: HTC Diamond 2

Přihlašování internetu

Příspěvek od Bomber » sob lis 06, 2010 11:29

Tohle řeší aplikace "No data".Tam data vypneš na tvrdo a pokud je znovu nepovolíš,tak se nic nestahuje.

PvvS
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon kvě 31, 2010 17:19
Zařízení: M800

Přihlašování internetu

Příspěvek od PvvS » čtv lis 10, 2011 18:12

Mam tu trochu jiný , ale související problém. I když jsem všechny datové účty pomocí NO DATA zakázal, tak při vložení Sim karty se spustí automatické nastavení a účty povolí. Dá se tomu nějak zabránit ?

maikyy
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned led 01, 2012 17:15
Zařízení: htc diamond 2

Přihlašování internetu

Příspěvek od maikyy » ned led 01, 2012 18:53

ja sem to vyresil zmenou nastaveni statu na nemecko a jiny operator..a nic se neprihlasuje, pak staci jen restart wm a je to..a obracene.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti