Diamond 2 - neprobudi se ze safe modu

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
serrensen
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned kvě 30, 2010 9:09
Zařízení: HTC Diamond 2

Diamond 2 - neprobudi se ze safe modu

Příspěvek od serrensen » ned kvě 30, 2010 9:13

Mam problem, ze se mi telefon rano neprobudi ze safe modu. Nepomaha nic..power tlacitko, zkousel jsem mobil prozvonit, strcit do nabijecky apod....je uplne tuhej...stavalo se to tak 1 tydne...ted se mi to bohuzel stalo uz trikrat po sobe..pres den bezi dobre..je to bohuzel jen pres noc kdyz s nim nedelam...ono kdyz ma na nem clovek nastavenej budik a ten pak nezvoni tak to je na vyhozeni z okna...Nemate nekdo podobne zkusenosti a radu jak to vyresit??

Moc diky...

Pavel Niderle
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: sob čer 06, 2009 13:41
Zařízení: HTC diamond 2

Diamond 2 - neprobudi se ze safe modu

Příspěvek od Pavel Niderle » ned kvě 30, 2010 9:45

A nemáš tam nainstalovaný G-Alarm?

serrensen
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned kvě 30, 2010 9:09
Zařízení: HTC Diamond 2

Diamond 2 - neprobudi se ze safe modu

Příspěvek od serrensen » ned kvě 30, 2010 9:58

ten nemam...alarm pouzivam klasickej od HTC

Pavel Niderle
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: sob čer 06, 2009 13:41
Zařízení: HTC diamond 2

Diamond 2 - neprobudi se ze safe modu

Příspěvek od Pavel Niderle » ned kvě 30, 2010 10:42

Ten to právě taky dělal. Tak to nevím, která aplikace ti to dělá. Ale ke kousnutí zřejmě dochází po půlnoci 0:00

pavelstnl
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte dub 27, 2010 10:02
Zařízení: HTC Diamond 2

Diamond 2 - neprobudi se ze safe modu

Příspěvek od pavelstnl » úte čer 01, 2010 10:54

Mám podobný problém, který se projevuje taky většinou ráno ale zaznamenal jsem ho i během dne, ale méně. Také se telefon nemůže zničeho nic probudit z úspornného režimu a pomůže až vytažení bateky. Někde jsem se dočetl že by to mohlo způsobovat připojení k netu ale asi to jsou pouze dohady. Mám oficiální ROM a kromě pár prográmků v telefonu nic není - takže možná ta ROM. Nejsem žádný experimentátor s ROMkama a telefon mám slušně "sladěný a zaběhlý" takže se mi nechce vše znova nastavovat a instalovat, proto spíš čekám že někdo příjde na to, co to konkrétně způsobuje. Problém se projevuje někdy 1x za týden ale někdy i 3x.

serrensen
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned kvě 30, 2010 9:09
Zařízení: HTC Diamond 2

Diamond 2 - neprobudi se ze safe modu

Příspěvek od serrensen » úte čer 01, 2010 20:42

jojo tak to mas uplne stejny problem. Dneska jsem dal hard reinstall protoze me fakt vytaci ze se nemuzu rano spolehnout na ranni budik..posledni dobou to bylo skoro obden ze to bylo vypnute po ranu. To s tim pripojenim jsem se docetl taky..jeste jsem se nekde docetl ze to muze byt problem starsi simky, takze jeste projistotu vymenim tu..mam O2...kdyz ani tohle nezabere tak to leti z baraku

raal
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: sob čer 14, 2008 19:11

Diamond 2 - neprobudi se ze safe modu

Příspěvek od raal » úte črc 06, 2010 9:13

Taktéž se připojuji se stejným problémem. Abych vyloučil nainstalované programy, udělal jsem hard reset, nahrál pouze kontakty, schůzky atd, a do hodiny zamrzl. TAkže to vypadá buď na problém HW nebo W6,5. Jo a měl jsem SIMKU a SD kartu venku. Takže jde do reklamace. Pokud někdo neporadí co s tím. RA

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

Diamond 2 - neprobudi se ze safe modu

Příspěvek od Mezek » úte črc 06, 2010 10:42

Taky napíší své zkušenosti. Na HD1, mě tento problém dělala čtečka RSS, která byla nainstalovaná na kartě a kontrolovala seznam každou hodinu. Vždy nešel ráno probudit. Zajímavé je, že přes den se mě to nestalo. Snad častá frekvence zapínání, sms, hovoru tomu zabránila. Nainstaloval jsem ji tedy do systému a od té doby byl klid.
Koukněte na programy co máte na kartě a co se mají sami připojovat na síť, či vykonávat nějakou aktivitu pravidelně v intervalech. Stálo by za vyzkoušení je dát do systému, nebo odinstalovat a vyzkoušet, zda se problém vyskytne znova.
Tím ovšem nevylučuji ani HW problém, ale u tolika lidí najednou ?

EDIT: je to asi rok, jsem četl diskuzi buď zde na fóru, nebo na XDA, kde bylo vysvětleno proč tomu tak je.
mlhavě si vybavuji - " po delší době, kdy je telefon uspán a v rámci šetření energie se odpojí paměťová karta a jeli tam program, který má vykonávat aktivitu jakoukoliv - způsobí kolaps a následné zamrznutí"
To by mohlo být ono ?

Uživatelský avatar
Jiří Hálek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 216
Registrován: stř lis 30, 2005 18:01
Zařízení: Od Nokie přes HTC, Eten, Motorolu, Samsung po BB
Bydliště: Strakonice

Diamond 2 - neprobudi se ze safe modu

Příspěvek od Jiří Hálek » čtv črc 08, 2010 20:35

Me tohle delalo nekolik zarizeni. Vzdycky to vyresilo flashnuti nove ROM, hard reset nikdy nepomohl.

raal
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: sob čer 14, 2008 19:11

Diamond 2 - neprobudi se ze safe modu

Příspěvek od raal » pát črc 09, 2010 5:15

Jenže na flasch si přece jen každý netroufne. Já mám navís svý HTC ještě v záruce, a již se mi jednou vrátil, závada se neprojevila. Jak mám donitit servis k opravě, když se jim závada neprojevila. A na flasch si upřímně netroufnu. RA

Uživatelský avatar
Jiří Hálek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 216
Registrován: stř lis 30, 2005 18:01
Zařízení: Od Nokie přes HTC, Eten, Motorolu, Samsung po BB
Bydliště: Strakonice

Diamond 2 - neprobudi se ze safe modu

Příspěvek od Jiří Hálek » pát črc 09, 2010 6:29

Tak pokud ho máš ještě v záruce a máš z flahování strach, tak se klidně drž oficialních ROM. Můžeš ozkoušet downgrade na oficialní WM 6.1, popř. přejdi na nejnovější verzi 6.5. Myslím, že to problém na trvalo vyřeší, protože problém je skoro určitě softwarový a nejde o HW chybu.

raal
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: sob čer 14, 2008 19:11

Diamond 2 - neprobudi se ze safe modu

Příspěvek od raal » pát črc 09, 2010 9:53

Raději bych se vrátil k 6.1, ta mi lépe vyhovuje než 6.5, ale za 1. nevím jak, za 2. nechci přijít o záruku. Navíc je to operace, kterou jsem zatím nedělal a nechtěl bych si odstřelit telefon. Díky za info. RA

Uživatelský avatar
Jiří Hálek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 216
Registrován: stř lis 30, 2005 18:01
Zařízení: Od Nokie přes HTC, Eten, Motorolu, Samsung po BB
Bydliště: Strakonice

Diamond 2 - neprobudi se ze safe modu

Příspěvek od Jiří Hálek » pát črc 09, 2010 15:36

oficialni ROM 6.1sezenes treba zde, protoze se jedna o oficialni distribuci tak neprijdes o zaruku. navodu je vsude hromada, je to jednoduche. Osobne jsem taky zustal verny 6.1. Na novejsi verze si nemuzu proste zvyknout

raal
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: sob čer 14, 2008 19:11

Diamond 2 - neprobudi se ze safe modu

Příspěvek od raal » pát črc 09, 2010 16:38

Díky za trpělivost, díval jsem se na HTC, ale je tam pouze update 6.5. Nenabízí mi 6.1. Díky. RA

-- doplnění předchozího příspěvku (sob črc 10, 2010 7:04) --

Tak jsem včera večer znovu zkoušel, a 6.1 je nahraná. Díky za pomoc. Doufám, že nyní byde klid. Díky za pomoc. RA

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů