[rada] nastaveni Diamond2 s ofic WM 6.5

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
h0nza
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pon led 19, 2009 23:50

[rada] nastaveni Diamond2 s ofic WM 6.5

Příspěvek od h0nza » úte dub 20, 2010 13:42

Zdravim nainstaloval jsem ofic verzy ROM Topaz_HTC_WWE_EastEurope_2.53.479.3 WM 6.5. Vse je v poradku az na nejake drobnosti a v nastaveni jsem se k nim nedokopal a prave ani nevim zda to pujde nastavit.
1. Je mozne v uvodni obrazovce deaktivovat ikony pro rychlou volbu aby zbylo vice mista pro kalendar?
2. Jak se da nastavit vetsi velikost textu v poli kde pisi SMS.(zkousel jsem vsude nastavit na max jak v HTC nastaveni tak i v nabidce nastaveni od WM ale vsechen text to zmeni az na ten v SMS,nevim zda to pujde pres registry myzlim si ze ano ale pokusem a omylem to nechci zkouset.

Predem dekuji a kladne reakce a doufam ze toto tema se tu jeste neobjevilo. S pozdravem Honza

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

[rada] nastaveni Diamond2 s ofic WM 6.5

Příspěvek od foreveryone » úte dub 20, 2010 13:52

1. jde to prakticky jenom nainstalováním úpravy hlavní obrazovky - cookie viz xda
2. nevím aplikace která spravuje sms je htc messaging možná nějakou jeho úpravou

h0nza
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pon led 19, 2009 23:50

[rada] nastaveni Diamond2 s ofic WM 6.5

Příspěvek od h0nza » úte dub 20, 2010 14:52

Ok diky moc to na tu hlavni obrazovku je presne to co jsem hledal....

dj.paratko
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pát črc 27, 2007 15:23
Zařízení: SG II, HTC Diamond 2

[rada] nastaveni Diamond2 s ofic WM 6.5

Příspěvek od dj.paratko » čtv kvě 20, 2010 19:16

ja mam stejnou ROM, ale mam jinej dotaz neskutecne me stve ze kdyz tukam na pismena tak pri kazdem uhozeni na pismeno mi telefon kratce zavibruje, prosel jsem snad uplne vsechna nastaveni a nikde jsem to nenasel, nevite nekdo prosim jak to vypnout ?? Predem dik

Jaitni
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: ned led 04, 2009 20:18
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

[rada] nastaveni Diamond2 s ofic WM 6.5

Příspěvek od Jaitni » čtv kvě 20, 2010 19:38

Zkus settings-personal-input-options-vibrate

dj.paratko
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pát črc 27, 2007 15:23
Zařízení: SG II, HTC Diamond 2

[rada] nastaveni Diamond2 s ofic WM 6.5

Příspěvek od dj.paratko » pát kvě 21, 2010 6:45

Dik, ale mam tam jeste tu cestinu ktera k tehle ROM byla vydana, nic mene tady jsem to hledal bohuzel v option neni zatrzitko vibrate, proste jako kdyz to tam nekdo zapomel udelat :)

Pavel Niderle
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: sob čer 06, 2009 13:41
Zařízení: HTC diamond 2

[rada] nastaveni Diamond2 s ofic WM 6.5

Příspěvek od Pavel Niderle » pát kvě 21, 2010 8:08

Najedeš si do nastavení dole v liště (poslední ikona) a pak přizpůsobit (nastavit tapetu,přizpůsobit karty)
a tam máš Upřesnit (povolit/zakázat dotykovou odezvu)

dj.paratko
nováček
nováček
Příspěvky: 37
Registrován: pát črc 27, 2007 15:23
Zařízení: SG II, HTC Diamond 2

[rada] nastaveni Diamond2 s ofic WM 6.5

Příspěvek od dj.paratko » pát kvě 21, 2010 8:31

Parada, dikec tak tady jsem to fakt nehledal..... uz to nevibruje vyreseno. Jinak nevim jestli to je shoda jmen ale pokud si to Pavle ty koho myslim ( kdysi Velkej frajer tusim na xchatu - byl si fanda do renaultu .. ) tak Te zdravim.... Petr

Lo-ki
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: pát kvě 22, 2009 17:14
Zařízení: HTC Evo 3D, Xbox360 Ellite - Kinect
Kontaktovat uživatele:

[rada] nastaveni Diamond2 s ofic WM 6.5

Příspěvek od Lo-ki » ned kvě 23, 2010 18:17

Zdravím já zas tam ty ikony nemám a nevím jak je na obrazovku dostanu...

HudeK
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: stř dub 14, 2010 9:45
Zařízení: HTC Touch Diamond2

[rada] nastaveni Diamond2 s ofic WM 6.5

Příspěvek od HudeK » pon kvě 24, 2010 16:10

zdravim, mam diamond2 cerstve a zajimalo by me, kam se ukladaji sms zpravy. v zalozce sms jich je maximalne 25 a kdyz prijde nova, tak ta nejstarsi se nekam ztrati.

Uživatelský avatar
sikula05
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: čtv čer 04, 2009 7:59
Zařízení: HTC Diamond2

[rada] nastaveni Diamond2 s ofic WM 6.5

Příspěvek od sikula05 » pon kvě 24, 2010 22:41

dobrý dotaz, v dobrém tématu:-)neztrácí se...jen Sense jich zobrazuje prvních 25...ale budeš stopro překvapený, až objevíš i inbox, outbox...a podobné vychytávky:-)malá nápověda:klikni na "další" nebo next...na té neposlušné záložce:-)

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti