[Rada] TouchFLO 3D 2.6 na MDA COMPACT V

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
rollerblade
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: stř črc 15, 2009 16:14
Zařízení: MDA COMPACT V

[Rada] TouchFLO 3D 2.6 na MDA COMPACT V

Příspěvek od rollerblade » čtv bře 25, 2010 9:00

Zdravím všechny zkušené uživatele...
prosím nevíte jak na tento typ mobilu MDA COMPACT V hodím TouchFLO 3D 2.6?? čtu všude..tak prosím nepište přečti si to a to... je na to nějaká oficiální rom?(CZ) Nebo jak bych měl postupovat za všechny rady moc děkuju.... :tlem:

Pavel Niderle
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: sob čer 06, 2009 13:41
Zařízení: HTC diamond 2

[Rada] TouchFLO 3D 2.6 na MDA COMPACT V

Příspěvek od Pavel Niderle » čtv bře 25, 2010 18:17

Nainstaluješ si Manila_2.6.CAB a je to.
Je to o řád lepší, jak dva a půlka.

kluk.100
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř pro 19, 2007 9:19

[Rada] TouchFLO 3D 2.6 na MDA COMPACT V

Příspěvek od kluk.100 » sob bře 27, 2010 8:35

By mě docela zajímalo jak ji tam jen tak naistaluješ!!!

Pavel Niderle
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: sob čer 06, 2009 13:41
Zařízení: HTC diamond 2

[Rada] TouchFLO 3D 2.6 na MDA COMPACT V

Příspěvek od Pavel Niderle » ned bře 28, 2010 9:22

Pravda, samozřejmě, že musíš nejdřív nainstalovat nějákou ROM s Manilou 2,5 a pak jen ten upgrade na 2,6 už pomocí Manila_2.6.cab

Uživatelský avatar
Aspire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 183
Registrován: pon úno 23, 2009 6:52
Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Bydliště: Praha

[Rada] TouchFLO 3D 2.6 na MDA COMPACT V

Příspěvek od Aspire » pát dub 16, 2010 20:49


Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti