Upgrade TD2 na WM 6.5 a Sense

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
Ribees
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon čer 08, 2009 5:30
Zařízení: HTC Diamond 2

Upgrade TD2 na WM 6.5 a Sense

Příspěvek od Ribees » čtv úno 18, 2010 13:27

Zdravím vás,
Mám HTC TD2 s WM 6.1 a ROM 1.39.479 (vše origo v CZ od O2). Protože se mi líbí novější verze Sense http://www.mobilmania.cz/ShowArticleIma ... le=1124051, chtěl bych se zeptat, zda musím nejprve upgradovat na WM 6.5 a pak doinstalovat Sense?
Můžete mi prosím jednoduše a laicky sdělit, co vše je třeba stáhnout a jak nainstalovat? Vím, že to tu možná někde je, ale bohužel jsem to rychle nenašel.
Předem děkuji.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Upgrade TD2 na WM 6.5 a Sense

Příspěvek od IkE Blaster » čtv úno 18, 2010 14:49

Potřebuješ ROM v češtině?

Jinak je nejjednodušší flashnout (nahrát) WM6.5 ROMku, která už Sense 2.5 obsahuje. Osobně nemám TD2, tak ti moc neporadím, snad ti někdo pošle nějaký odkaz na dobrou ROM, asi z xda-developers.com :)

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

Upgrade TD2 na WM 6.5 a Sense

Příspěvek od foreveryone » čtv úno 18, 2010 15:53

hlavně budeš potřebovat hspl tedy odemčít zařízení pro instalaci neoficiálních ROM a poté si můžeš na xda-developers.com zkusit nějakou tu romku wm 6.5 sense 2.5 ... návod na hspl jsou zde na fóru.

Uživatelský avatar
Ribees
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon čer 08, 2009 5:30
Zařízení: HTC Diamond 2

Upgrade TD2 na WM 6.5 a Sense

Příspěvek od Ribees » čtv úno 18, 2010 16:35

A pokud to budu chtít v češtině?

Evzen
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon zář 21, 2009 9:19
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

Upgrade TD2 na WM 6.5 a Sense

Příspěvek od Evzen » pát úno 19, 2010 14:55

Pokud chceš vše v češtině a bez hspl tak si stáhni original ROM 6.5 z http://sunnysoft.com/htc/" onclick="window.open(this.href);return false;

Jindrapro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: pon čer 08, 2009 13:01
Zařízení: Samsung Galaxy S 3

Upgrade TD2 na WM 6.5 a Sense

Příspěvek od Jindrapro » pát úno 19, 2010 15:09

Ta nema sense 2.5, ale jen 2.1. Doporucuji dutty leo pro diamond 2 a k tomu se vali cestina na internetu z lea. Funguje to, osobni zkusenost...
http://htcpedia.com/dutty_s_topaz_sense ... tml?page=1

Uživatelský avatar
Ribees
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon čer 08, 2009 5:30
Zařízení: HTC Diamond 2

Upgrade TD2 na WM 6.5 a Sense

Příspěvek od Ribees » pát úno 19, 2010 18:00

Ok, to nezní špatně...Ještě pro mě jako lamu, jaký je ten neofiko postup instalace? Je vůbec nějaký zásadní rozdíl mezi Manilou 2.1 a 2.5?

Jindrapro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: pon čer 08, 2009 13:01
Zařízení: Samsung Galaxy S 3

Upgrade TD2 na WM 6.5 a Sense

Příspěvek od Jindrapro » pát úno 19, 2010 19:33

Manila 2.5 ma na hlavni obrazovce rechle odkazy (ty ikony programu) coz se da cabem zmenit az na dvacet. V originalu je jich tusim devet, Je to asi nejvetsi rozdil, ale take velmi dobra vychytavka. Pak je tam navic pretaceni fotografii v nahledu na lezato, ale to trochu skube, protoze leo je kapanek rychlejsi. Pak jsou tam fotky s gps pozici, lepsi prehravac audio (rozumnej, ze se to lepe ovlada). Jsem s tim spokojeny. Jeste je tam lepsi sprava SMS. No ono jak se to vezme lepsi, ale nemam s tim problem. Zkratka Sense je trochu vic do hloubky systemu. Zadny problem s tim nemam. Co se tyce instalace, tak musis mit hspl, instalace ROM se tusim dela z karty. Coz neni tezke.... Myslim, ze je tam u toho snad navod, ktery se na netu prelozit... Bylo to bez problemu. Az to tam das, udelej Hard reset a pak si najdi tu cestinu do Lea, jsou to asi ctyri caby, ktere nainstalujes, pak se to vyrestartuje a zepta se to jak chces, aby to na tebe breptilo... A je to....

kubowitz
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: úte bře 11, 2008 13:10
Zařízení: BB 9000 Bold
Bydliště: Třebíč

Upgrade TD2 na WM 6.5 a Sense

Příspěvek od kubowitz » ned úno 21, 2010 23:06

Mám dotaz, chtěl jsem upgradovat ofiko WM ROM 6.5 ze stránky HTC a Sunnysoftu. Pokaždí když jsem to instaloval, tak mi zkončila instalace na 18% a vyskočil ERROR 262 :-( Volal jsem do HTC čím to může být a sdělila mi nějaká slečna, že musím vyndat SIM, Storage card a v PC odpojít od internetu, vypnout firewall i antivir, vše jsem udělal a stejně mi to u 18 % skončilo zase errorem 262. Mám nahranou TESS_V2.F WWE, radio 4.49.25.91, poradí mi někdo čím to může být ???

Díky

Pavel Niderle
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: sob čer 06, 2009 13:41
Zařízení: HTC diamond 2

Upgrade TD2 na WM 6.5 a Sense

Příspěvek od Pavel Niderle » pon úno 22, 2010 13:25

Potřebuješ nejnovější HardSPL
Myslím, že od Olinex HSPL 1.83 a výš
a nebo zrušit HSPL (výše uvedené je lepší)

Jindrapro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: pon čer 08, 2009 13:01
Zařízení: Samsung Galaxy S 3

Upgrade TD2 na WM 6.5 a Sense

Příspěvek od Jindrapro » pon úno 22, 2010 13:35

Taky mi to delalo, nekdo zkusil jiny USB port, mam pocit, ze se musela upravit pri spusteni kompati. systemu (pravou mysi na spusteci soubar a vybrat mod XP, 2000) vim, ze jem to delal, ale nepamatuji si na co se to rozjelo a pak pustit to jako administrator. Ve vlakne oficialni ROM pro d2 se to resilo....

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti