Pretaktovani D2

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
marek1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 256
Registrován: úte pro 12, 2006 9:06
Zařízení: Nokia Lumia 820 Yellow SanDisk 16GB Ultra Class 10
Bydliště: Usti nad Labem

Pretaktovani D2

Příspěvek od marek1 » pon pro 07, 2009 13:12

Hoj,

neexistuje nejaka utilita, ktera umi dynamicky pretaktovat procesor D2, kdyz je to potreba.
Treba kdyz je ve Stanby rezimu, tak by ho podtaktovala na 328 MHz a naopak kdyz bych si prohlizel video,
tak by ho automaticky pretaktovala na vyssi frekvenci nez je ta zakladni [ 528 MHz ] ?

Dik za info.

Uživatelský avatar
Jess
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: pon črc 13, 2009 14:04
Zařízení: S.G.NOTE,HTC HD2,S4

Pretaktovani D2

Příspěvek od Jess » pon pro 07, 2009 20:33

nueDynamicClok :wink:

marek1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 256
Registrován: úte pro 12, 2006 9:06
Zařízení: Nokia Lumia 820 Yellow SanDisk 16GB Ultra Class 10
Bydliště: Usti nad Labem

Pretaktovani D2

Příspěvek od marek1 » pon pro 07, 2009 21:20

no menit frekvence umi, ale neumi pretaktovat qualcomm 7200A
jaky jiny to umi?

Pavel Niderle
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: sob čer 06, 2009 13:41
Zařízení: HTC diamond 2

Pretaktovani D2

Příspěvek od Pavel Niderle » ned pro 13, 2009 18:19

Je to asi marné, nic takového na HTC zatím neexistuje. Pídil jsem se pídil, ale bez výsledku. Na netu píšou že Qualcomm MSM72xx jde přetaktovat na 800 MHz, ale mě se to teda nepodařilo :-(

marek1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 256
Registrován: úte pro 12, 2006 9:06
Zařízení: Nokia Lumia 820 Yellow SanDisk 16GB Ultra Class 10
Bydliště: Usti nad Labem

Pretaktovani D2

Příspěvek od marek1 » pon pro 14, 2009 9:03

A jakym programem ?

Pavel Niderle
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: sob čer 06, 2009 13:41
Zařízení: HTC diamond 2

Pretaktovani D2

Příspěvek od Pavel Niderle » pon pro 14, 2009 9:19

Tady na těch stránkách o tom píšou.

http://wmpoweruser.com/?p=7461" onclick="window.open(this.href);return false;

marek1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 256
Registrován: úte pro 12, 2006 9:06
Zařízení: Nokia Lumia 820 Yellow SanDisk 16GB Ultra Class 10
Bydliště: Usti nad Labem

Pretaktovani D2

Příspěvek od marek1 » pon pro 14, 2009 10:21

No to je hezke, ale ta TOUCH PRO ma jiny procesor MSM7201A a TD2 ma MSM7200A.

nosferatak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 51
Registrován: ned bře 30, 2008 21:25
Zařízení: HTC Desire HD

Pretaktovani D2

Příspěvek od nosferatak » pon pro 14, 2009 12:17

No taktéž jsem zkoušel u Diamond2 vše co se dá, ale nepřišel jsem na to, doufám, že někdo na to přijde :)

Pavel Niderle
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: sob čer 06, 2009 13:41
Zařízení: HTC diamond 2

Pretaktovani D2

Příspěvek od Pavel Niderle » pon pro 14, 2009 12:45

Samozřejmě, že tam je popis pro Touch Pro (nejsem slepej), ale dal v diskuzi a na jiných stránkách dávají naději, že by to mohlo jít i na D2. Je to totiž stejná řada 72xx, máš to i v titulku.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Pretaktovani D2

Příspěvek od tslany » pon pro 14, 2009 13:31

Ono to funguje na jakýmkoliv MSM720x procesoru, ale je to úplně zbytečný protože ti to stejně LAGne, a to buďto okamžitě jakmile potvrdíš takt nebo do následujících 2 minut.

marek1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 256
Registrován: úte pro 12, 2006 9:06
Zařízení: Nokia Lumia 820 Yellow SanDisk 16GB Ultra Class 10
Bydliště: Usti nad Labem

Pretaktovani D2

Příspěvek od marek1 » pon pro 14, 2009 13:51

Tak abych to upresnil na strankach http://www.nuerom.com/" onclick="window.open(this.href);return false; jsou 2 ruzne taktovaci programy.
Prvni je "nueClockControl" tim to nejde je tam jen volba 528Mhz. A ten druhy je "nueDynamicClock" a tam uz je volba pro 728 Mhz, ale po vyberu vzdy D2 zamrzne, takze neni pouzitelny ani jeden.

Pavel Niderle
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: sob čer 06, 2009 13:41
Zařízení: HTC diamond 2

Pretaktovani D2

Příspěvek od Pavel Niderle » pon pro 14, 2009 14:14

A co takhle HTC performance?
Ten umí aspoň 624 Mhhz a nepadá.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Pretaktovani D2

Příspěvek od tslany » pon pro 14, 2009 14:18

Takzvaný "perfomance.exe" je 100% fake. Pokud vidíš nějaké zrychlení, tak je to placebo, schválně si zkus nějaký benchmark

Pavel Niderle
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: sob čer 06, 2009 13:41
Zařízení: HTC diamond 2

Pretaktovani D2

Příspěvek od Pavel Niderle » pon pro 14, 2009 14:28

Kde jsi měl těch 724 Mhz u NueDynamicClock?Já to tam nemám

marek1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 256
Registrován: úte pro 12, 2006 9:06
Zařízení: Nokia Lumia 820 Yellow SanDisk 16GB Ultra Class 10
Bydliště: Usti nad Labem

Pretaktovani D2

Příspěvek od marek1 » pon pro 14, 2009 18:00

Aha, tak to byl asi jiny tool. Takze nic.

-- doplnění předchozího příspěvku (pon pro 14, 2009 18:09) --

Jo to byl tento: http://www.nuerom.com/BlogEngine/post/2 ... kTest.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Pavel Niderle
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: sob čer 06, 2009 13:41
Zařízení: HTC diamond 2

Pretaktovani D2

Příspěvek od Pavel Niderle » pon pro 14, 2009 20:33

Tak odzkoušeno a odstraněno. Po nastavení 724 MHz je s D2 mrtvolka - až do resetu.

marek1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 256
Registrován: úte pro 12, 2006 9:06
Zařízení: Nokia Lumia 820 Yellow SanDisk 16GB Ultra Class 10
Bydliště: Usti nad Labem

Pretaktovani D2

Příspěvek od marek1 » pon pro 14, 2009 21:47

jojo co jsem rikal, ze to D2 cely zamrzne a zatim neni zadny program na overclocking HTC D2.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host