windows mobile 6,5

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Evzen
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon zář 21, 2009 9:19
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

windows mobile 6,5

Příspěvek od Evzen » pát lis 13, 2009 12:21

Nevíte náhodou někdo, jak ve WM 6.5 přinutím telefon, aby mi ukazoval jen kontakty v telefonu ? Ve WM 6.1 jsem zadal filtr na pouze kontakt v MT a bylo, když to udělám ve WM 6.5 tak se to sice funguje,ale jenom do té doby než kontakty zavřu. Po té se ten filtr vypne.

jlp
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: úte čer 24, 2008 9:49
Zařízení: iPhone 3Gs 16GB 3.1.2 JB

windows mobile 6,5

Příspěvek od jlp » pát lis 13, 2009 12:53

Nainstalova TD2 Tools (sucasna verzia je 2c) z XDA a tam vypnut polozku SHOW SIM CONTACTS.

placa
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř lis 11, 2009 9:43
Zařízení: HTC Touch Diamond2

windows mobile 6,5

Příspěvek od placa » sob lis 14, 2009 9:59

Ahoj, poradí mi někdo, kde se nastavuje vlastník telefonu? Nemůžu to v té nové verzi najít.

Uživatelský avatar
Jess
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: pon črc 13, 2009 14:04
Zařízení: S.G.NOTE,HTC HD2,S4

windows mobile 6,5

Příspěvek od Jess » sob lis 14, 2009 11:25

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 1&start=15" onclick="window.open(this.href);return false;

mkcomp
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob lis 14, 2009 19:42
Zařízení: HTC Diamond 2

windows mobile 6,5

Příspěvek od mkcomp » sob lis 14, 2009 19:52

Zdravím Vás, po nainstalování nové oficiální ROM od Sunnysoftu a instalaci češtiny mi telefon pokaždé, když přejdu na záložku Dnes ukáže na hodinách čas o jednu hodinu a dvě minuty nižsí a následně ho přetočí. takže při práci s telefonem mi každou chvilku přenastavuje čas na úvodních hodinách. Např. při odemčení telefonu, při zesílení/zeslabení, při zobrazení SMS a pod. Nevíte někdo čím by to mohlo být, případně jak to odstranit? Díky.

Uživatelský avatar
Jess
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: pon črc 13, 2009 14:04
Zařízení: S.G.NOTE,HTC HD2,S4

windows mobile 6,5

Příspěvek od Jess » sob lis 14, 2009 20:16


mkcomp
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob lis 14, 2009 19:42
Zařízení: HTC Diamond 2

windows mobile 6,5

Příspěvek od mkcomp » sob lis 14, 2009 20:36

díky, pomohlo to, ale přestali mi fungovat tlačítka zesílení a zeslabení a telefon nejde zamčít :grin:

Uživatelský avatar
Jess
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: pon črc 13, 2009 14:04
Zařízení: S.G.NOTE,HTC HD2,S4

windows mobile 6,5

Příspěvek od Jess » sob lis 14, 2009 20:41

aku verziu manily mas ?

mkcomp
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob lis 14, 2009 19:42
Zařízení: HTC Diamond 2

windows mobile 6,5

Příspěvek od mkcomp » sob lis 14, 2009 20:56

Topaz_HTC_WWE_EastEurope_2.16.479.1 Windows Mobile 6.5
Manila v. 2.5

Uživatelský avatar
Jess
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: pon črc 13, 2009 14:04
Zařízení: S.G.NOTE,HTC HD2,S4

windows mobile 6,5

Příspěvek od Jess » sob lis 14, 2009 21:07


mkcomp
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob lis 14, 2009 19:42
Zařízení: HTC Diamond 2

windows mobile 6,5

Příspěvek od mkcomp » sob lis 14, 2009 21:16

Super, už to chodí, díky.

Uživatelský avatar
rampage
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: čtv led 22, 2009 20:35
Zařízení: HTC Desire Z

windows mobile 6,5

Příspěvek od rampage » ned lis 15, 2009 12:54

Jinak to přeskakování hodin tam a zpět není chyba ale standardní animace manily (sense). Asi si soudruzi v HTC mysleli, že se to bude uživatelům zamlouvat. :-D :-D

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů