windows mobile 6,5

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Johny-D
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 63
Registrován: pát dub 04, 2008 6:53

windows mobile 6,5

Příspěvek od Johny-D » stř lis 04, 2009 17:49

ahoj, chci se zeptat jestli už jde do českého htc nahrát windows mobile 6.5 na anglických stránkách už je ke stažení Nevíte kdy bude česká verze wm 6.5

Uživatelský avatar
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: sob úno 02, 2008 22:05
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Havířov

windows mobile 6,5

Příspěvek od jjiirrii » stř lis 04, 2009 22:35

Nejde a nebude. Bude pouze anglicka. Cestinu nasledne stahnes ze Sunnysoftu. Proc zakladas nove vlakno? Ve foru se o tom aktivne pise minimalne mesic. Hledej.

Uživatelský avatar
Jikoun
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 124
Registrován: sob srp 29, 2009 16:59
Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej
Kontaktovat uživatele:

windows mobile 6,5

Příspěvek od Jikoun » čtv lis 05, 2009 19:18

Nevíte prosím někdo, proč mi nejde nahrát anglická romka? Jak z htcpedia, tak z xda, tak z HTC. Vše oficiální. Píše mi to "error[294] Invalid vender ID".
Díky.

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

windows mobile 6,5

Příspěvek od Tomáš Kubec » čtv lis 05, 2009 19:27

protože máš přístroj určenej pro jinej region než je ta rom

Uživatelský avatar
Jikoun
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 124
Registrován: sob srp 29, 2009 16:59
Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej
Kontaktovat uživatele:

windows mobile 6,5

Příspěvek od Jikoun » čtv lis 05, 2009 19:34

Jasně, ale jak to mám udělat, když česká verze není a prej nebude? Aniž bych musel odemykat přístroj.

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

windows mobile 6,5

Příspěvek od Tomáš Kubec » čtv lis 05, 2009 20:06

bez odemčení to nelze

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

windows mobile 6,5

Příspěvek od niky79 » čtv lis 05, 2009 20:27

Jikoun píše:Jasně, ale jak to mám udělat, když česká verze není a prej nebude? Aniž bych musel odemykat přístroj.

Ceska verze nebude v tom smyslu, ze nebude cesky. Ale pro nas region bude (ale kdovi kdy).

Dej si tam nejakou uvarenou ROM.

Uživatelský avatar
Jikoun
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 124
Registrován: sob srp 29, 2009 16:59
Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej
Kontaktovat uživatele:

windows mobile 6,5

Příspěvek od Jikoun » čtv lis 05, 2009 20:46

Když já bych nerad přišel o záruku :smt018.

Daidalos
smartstar
smartstar
Příspěvky: 923
Registrován: čtv lis 13, 2008 13:57
Zařízení: Xiaomi Mi4
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

windows mobile 6,5

Příspěvek od Daidalos » čtv lis 05, 2009 20:49

Když se něco pokazí flashneš púvodní ROM a Stock-spl ;-)

Uživatelský avatar
Jikoun
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 124
Registrován: sob srp 29, 2009 16:59
Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej
Kontaktovat uživatele:

windows mobile 6,5

Příspěvek od Jikoun » čtv lis 05, 2009 20:56

Takže o záruku nepřijdu? Nebude nic poznat?
Ok, tak já nastuduju, jak se to vůbec dělá a zkusím. Doufám, že zde naleznu nějaký idot proof návod :tlem:.

eidt: povedlo se. Díky.

Uživatelský avatar
Jikoun
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 124
Registrován: sob srp 29, 2009 16:59
Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej
Kontaktovat uživatele:

windows mobile 6,5

Příspěvek od Jikoun » pát lis 06, 2009 15:01

To udělali naschvál :-D. No už si nechám tu UK, když už sem kvůli tomu odemykal přístroj :-D. Ta aspoň bude mít rychlejš aktualizace :-).

Tom2009
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: pát lis 06, 2009 15:53
Zařízení: HTC Desire HD

windows mobile 6,5

Příspěvek od Tom2009 » pát lis 06, 2009 15:55

už mám.. Super.. :-)

Uživatelský avatar
Aspire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 183
Registrován: pon úno 23, 2009 6:52
Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Bydliště: Praha

windows mobile 6,5

Příspěvek od Aspire » sob lis 07, 2009 15:43

Uz jste nasli, kde je v 6.5 mozne ulozit jmeno majitele, na ktere si sahaji mnohe programy, kvuli porovnani jmena majitele se seriovym cislem?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

windows mobile 6,5

Příspěvek od htcjirka » sob lis 07, 2009 16:11

U oficialnich rom je owner polozka skryta(aspon u TP2),takze tomu tak muze byt i u Diamondu 2,duvod??Sam nevim.
Staci zmenit tento klíč

HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Owner\Hide hodnotu zmenit z 1 na 0

Mezek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 250
Registrován: stř pro 03, 2008 10:10
Zařízení: HTC HD, HD2
Bydliště: Plzeň

windows mobile 6,5

Příspěvek od Mezek » sob lis 07, 2009 16:38

Je to tak, po změně hodnoty se položka zobrazí.

Uživatelský avatar
Aspire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 183
Registrován: pon úno 23, 2009 6:52
Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Bydliště: Praha

windows mobile 6,5

Příspěvek od Aspire » sob lis 07, 2009 16:39

Diky htcjirka! Stacilo zmenit hodnotu, restartovat a Owner Information je na svete. Nevim, jak bych se bez G-Alarmu zitra vzbudil. :-)

Uživatelský avatar
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: sob úno 02, 2008 22:05
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Havířov

windows mobile 6,5

Příspěvek od jjiirrii » sob lis 07, 2009 23:57

Vypni HTC sense a na today obrazovku si aktivuj onen plugin Owner info.

Uživatelský avatar
Petr_K
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: ned zář 21, 2008 22:31
Zařízení: HTC Diamond 2
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

windows mobile 6,5

Příspěvek od Petr_K » ned lis 08, 2009 9:05

Ahoj ahoj
Tak jsem úspěšně nainstaloval ROM RUU_Topaz_S_HTC_WWE_EastEurope_2.16.479.1_Radio_Sign_Topaz_61.44tc.25.32_4.49.25.17_Ship.exe
Vše proběhlo v pořádku a bez sebemenšího problému. Počeštil jsem TF 3D změnou v registrech. Vše funguje nejspíš jak má, prozatím se seznamuji, takže ukáže čas.
Ale co mě zaskočilo, jak je málo volné RAM. Je to běžné a nebo dělám něco špatně? Zbývá mi 65,8 Mb - je to tak v pořádku? Byl jsem zvyklý, že u WM 6.1 jsem měl kolem 90 Mb, ale je pravdou, že jsem tam měl Jiříkovo Topaz Romku - 1.75.710.2 cz, která byla asi upravena a že nesežrala tolika RAM.

cortez
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: sob lis 07, 2009 11:50
Zařízení: HTC Touch Pro 2

windows mobile 6,5

Příspěvek od cortez » ned lis 08, 2009 15:57

Kde najdem ten "HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Owner\Hide hodnotu zmenit z 1 na 0".

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

windows mobile 6,5

Příspěvek od htcjirka » ned lis 08, 2009 16:00

V editoru registru.Doporucuji priste hledat třena zde

http://lludvik.blogspot.com/2008/12/upr ... ketpc.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů