Fonty pro Diamond2

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

Fonty pro Diamond2

Příspěvek od foreveryone » čtv srp 06, 2009 16:05

Nějakou dobu jsem strávil hledáním návodů na změnu fontu v TD2 a pak hledáním samotného fontu, který by obsahoval korektně všechny české znaky a vypadal dobře. Nějaké fonty jsem našel, nějaké musel upravit a na výsledek se můžete podívat a posoudit.
Vytvořil jsem pro každý font instalační cabík, který přepíše původní fonty Courier New, Tahoma a popřípadě Helvetica ve složce \windows .
Před první instalací nového fontu nutno vypnout TouchFlo3D, následně restartovat a po té znovu zapnout.
(Po kliknutí na náhled se zobrazí v původní velikosti).

1. Můj oblíbený a upravený font Avalon:
Obrázek
Stáhnout

2. Originální font TouchFlo3D - Helvetica do celého systému:
Obrázek
Stáhnout

3. Font z motoroly Rizr ( hodně používaný na SE P1):
Obrázek
Stáhnout

4. Font z nokie n95:
Obrázek
Stáhnout

5. Font z nokie n95 druhá verze - přepisuje pouze systémový font (nadpisky v touchflo3D zůstávají Helveticou):
Obrázek
Stáhnout

6. Font od Carnera HallFetica:
Obrázek
Stáhnout

7. Font Euromode:
Obrázek
Stáhnout

U posledních dvou se mi bohužel zatím nepodařilo vyřešit ten problém v kalendáři, pokud by měl někdo věděl jak na to, klidně napište.

Tak to je zatím vše, jak se vám líbí?

Uživatelský avatar
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: sob úno 02, 2008 22:05
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Havířov

Fonty pro Diamond2

Příspěvek od jjiirrii » pát srp 07, 2009 9:03

Skvělé. Jen Font z nokie n95 mi nejde nainstalovat. Ostatní jdou.

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

Fonty pro Diamond2

Příspěvek od foreveryone » pát srp 07, 2009 14:24

divné, jestli ti to píše že aplikace nemá dostatečné oprávnění tak zkus vypnout tf3d. měli by jít všecky - dělal sem z nich screeny :) jjnak kdybys mel nejaky svuj oblibeny font klidne posli a muzu ti ho upravit.

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

Fonty pro Diamond2

Příspěvek od HTCKlorec » pát srp 07, 2009 16:26

Lucida Calligraphy :-D Skusit to mozes.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Fonty pro Diamond2

Příspěvek od IkE Blaster » pát srp 07, 2009 18:14

Přeložit to problém není, ale lze předpokládat, že autorská práva k editaci mi nedodáš. Nebo alespoň kupní licenci, protože font je komerční :)

Jinak já fonty také překládám, pokud někdo potřebuje.

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

Fonty pro Diamond2

Příspěvek od foreveryone » sob zář 12, 2009 19:21

Podařilo se mi upravit font HallFetica tak aby kalendář fungoval korektně, pokud by měl někdo zájem.
Obrázek
stahovat můžete zde

EDIT: Font opraven do finální verze

Uživatelský avatar
Ribees
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon čer 08, 2009 5:30
Zařízení: HTC Diamond 2

Fonty pro Diamond2

Příspěvek od Ribees » úte zář 15, 2009 9:39

Fonty vypadají zajímavě, nainstaloval jsem si je a teď nemůžu najít, kde je možné je volit (přepnout na jiný). Nevíte někdo?

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

Fonty pro Diamond2

Příspěvek od foreveryone » úte zář 15, 2009 15:14

jak sem už psal instalace přepíše originální soubory systémového fontu takže je možné mít pouze jeden font nainstalovaný, pokud chceš změnit font musíš odinstalovat starý cab a nainstalovat jiný

drummates
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: sob srp 14, 2010 11:44
Zařízení: HTC Diamond 2

Fonty pro Diamond2

Příspěvek od drummates » sob srp 14, 2010 15:13

Nainštaloval som ten Avalon a mam prblem, nejde mi zvačšiť písmo, pride mi že to písmo je dosť malé, hlavne v sms. Poradte prosim, vo windowse mam nastavene maximalnu velkosť.

Uživatelský avatar
Aspire
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 183
Registrován: pon úno 23, 2009 6:52
Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Bydliště: Praha

Fonty pro Diamond2

Příspěvek od Aspire » pon zář 20, 2010 21:19

Z ničeho nic se mi změnil fotn v Topazu. Evidentně se jednalo o anglický font, protože česká diakritika byla zvyrazněná.
Zde uvedený font Avalon jsem použil k přepsání.

Na jednu stranu jsem byl nadšený, že vše je zase ok a k tomu to vypadá super. A na druhou stranu je mi líto, že nevím kde v registrech provest úpravu.

Uživatelský avatar
sikula05
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: čtv čer 04, 2009 7:59
Zařízení: HTC Diamond2

Fonty pro Diamond2

Příspěvek od sikula05 » pon zář 20, 2010 21:28

Neinstaloval jsi ten nový panel pro počasí z XDA?/nevím jak se to přesně jmenuje,ale přepisuje to font/

drummates
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: sob srp 14, 2010 11:44
Zařízení: HTC Diamond 2

Fonty pro Diamond2

Příspěvek od drummates » čtv zář 23, 2010 20:35

Nie, ten som neinštaloval.

Uživatelský avatar
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 175
Registrován: stř led 30, 2008 0:56
Zařízení: HTC Desire HD

Fonty pro Diamond2

Příspěvek od strojvudce » ned zář 26, 2010 20:53

Zkoušel jsem poslední dva fonty, a u obou jsem potom měl písmo v HTC menu velmi slabé a navíc v jiném fontu. Proč se mi v HTC menu změnil font jinak?

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti