cz klavesnice

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
rothmans
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned úno 22, 2009 10:47
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

cz klavesnice

Příspěvek od rothmans » pát črc 24, 2009 9:45

zdravim vsechny.potreboval bych poradit jakou ceskou klavesnici si mam stahnout do diamonda II.ta co tam je,mi nefunguje...kdyz nastavim ceskou QWERTZ tak mi nefunguji tlacitka na tel.nevedel by jste nekdo?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

cz klavesnice

Příspěvek od Jiří Hrma » pát črc 24, 2009 9:52

Vyzkoušej třeba Resco Keyboard nebo klávesnici Sunnysoft InterWrite 10 (oboje je placené).

rothmans
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned úno 22, 2009 10:47
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

cz klavesnice

Příspěvek od rothmans » pát črc 24, 2009 10:47

placene je to na pytel...pri nejhorsim to reklamuji.

Uživatelský avatar
4n's
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 279
Registrován: pát kvě 23, 2008 14:18
Zařízení: SE Xperia X10 mini

cz klavesnice

Příspěvek od 4n's » pát črc 24, 2009 10:49

zkus Finger Keyboard 2, idealni freeware klavesnicka

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

cz klavesnice

Příspěvek od Jiří Hrma » pát črc 24, 2009 10:50

No nevím co je "na pytel" na tom, že si výrobce nechá zaplatit za kvalitní software :roll:

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

cz klavesnice

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » pát črc 24, 2009 11:26

Souhlas s Jirkou, Resco Keyboard jsem kdysi testoval na MDA I a považuji ji za jednu z nejlepších softwarových klávesnic na trhu.
Má spoustu různých jazyků(rozložení), nekolik naprogramovatelných kláves, k dispozici je i hodně skinů. Ostatně můžeš ji taky ZDARMA ozkoušet, když si ze stránek Resco stahneš trial verzi.

EDIT: 2IkeBlaster - díky za upozornění. Myslim jedno, píšu druhý, říkám třetí a správně je čtvrtý :tlem:

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

cz klavesnice

Příspěvek od IkE Blaster » pát črc 24, 2009 13:48

Máš v postu chybku.. Nejprve mluvíš o SPB a pak o Resco, tak se rozhodni :lol:

Jinak mě nejvíce vyhovuje Resco s tímto skinem http://www.resco.net/forums/ShowPost.aspx?PostID=18945

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti