HTC Diamond 2 - problém s wifi a WEP

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
partyk
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv črc 23, 2009 7:36
Zařízení: HTC Diamond 2

HTC Diamond 2 - problém s wifi a WEP

Příspěvek od partyk » čtv črc 23, 2009 7:46

Zdarvim

Mám tento teledon 3 dny a už jsem si všimnul pár chyb. Pár neduhů (jako je zobrazování SMS) jsem už vyřešil. ALe k mému problému.
Když jsem se připojoval do zabezpečené wifi sítě, tak připojení proběhlo v pořádku. Zařízení bylo přiřazena IP adresa, ale když jsem chtěl serfovat v opeře, tak mi to hlásilo stránka nenalezena. Wifi používalo šifrování WEP.
V jíné síti která používá šifrování WPA2 mi opera přes wifi serfovala bez problému.
Nevítě někdo kde by mohl být problém ?

Předem děkuji za rady.

B.P.

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

HTC Diamond 2 - problém s wifi a WEP

Příspěvek od Lukáš Mano » čtv črc 23, 2009 8:09

Jestli si vyplnil spravne WEP a nastavil pripojeni jako INTERNET, tak to musi chodit. Jeste se muzes podivat zda si dostal IP, výchozí branu a dns. Zabezpeceni wifi (WPA2, WEP, WPA-PSK atd) s nefungujicim netem nema co docineni.

EDIT: A treba pocasi se ti stahne?

partyk
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv črc 23, 2009 7:36
Zařízení: HTC Diamond 2

HTC Diamond 2 - problém s wifi a WEP

Příspěvek od partyk » čtv črc 23, 2009 21:53

Ahoj

IP jsem měl přiřazenou a na druhhým PDA s WM6 to fungovalo bez problému.
Ještě testnu jiný aplikace než browser třeba tam je problém jenom s portem 80.

Dám vědět díky.

vladimir.palicka
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned kvě 17, 2009 12:50
Zařízení: Diamond2

HTC Diamond 2 - problém s wifi a WEP

Příspěvek od vladimir.palicka » čtv srp 06, 2009 11:51

Zdravím, občas pomůže - settings - all settings -connections - wifi - advanced - power mode - nastavit na best performance (defaultně je nastaveno Best baterry).

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů