BackUp ROM

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
BlackOne
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob kvě 30, 2009 22:52
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

BackUp ROM

Příspěvek od BlackOne » stř čer 17, 2009 23:02

Chtel jsem si udelat backup ROMky, nasel jsem si navod na xda-developers, ale zkoncil jsem u bodu 8, kdy mi to po prikazu d2s napise chybu
Command error !!!
Delal jste uz nekdo backup ROMky na D2?

jlp
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: úte čer 24, 2008 9:49
Zařízení: iPhone 3Gs 16GB 3.1.2 JB

BackUp ROM

Příspěvek od jlp » čtv čer 18, 2009 9:41

aku mas povodnu ROM?? ak mas standardnu WWE rom ci uz Europe alebo Eastern Europe, TU na XDA sa daju stianut.. :)

EDIT: A veta "This is a HTC_Magician specific." v tom navode ti nic nehovorila???

BlackOne
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob kvě 30, 2009 22:52
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

BackUp ROM

Příspěvek od BlackOne » čtv čer 18, 2009 22:22

mam WWE Eastern Europe 1.39.479.1 a vim o tom, ze je ke stazeni na xda(uz jsem si ji stahnul), ale chtel jsem si udelat vlastni zalohu primo z telefonu.

co se tyka te vety, tak jsem si rikal, ze byto mohlo fungovat i na jinym modelu.

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

BackUp ROM

Příspěvek od foreveryone » úte črc 28, 2009 16:39

chtěl bych se zeptat, mam D2 v cz rom je 1.39.479.1 (47382) WWE takže počítám že čeština je obsažená v touchflo 3D už od výrobce a čeština samotneho wm je instalovana aplikaci interwrite. Chtěl bych vyzkoušet nějakou jinou romku ale tim bych ztratil tu originalni, chapu spravně, že ta rom je totožna s tou co je v prodavanem ENG přistroji jen je u mě doinstalovana ta aplikace interwrite? Jestli ano a tato rom jde stahnout z xda-devu, je nějaka možnost jak tu češtinu wm zalohovat, kdybych se pak chtěl vratit k originalu nebo reklamovat??
Diky za odpověď, jestli se pletu tak mě opravte pls.

Uživatelský avatar
rampage
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: čtv led 22, 2009 20:35
Zařízení: HTC Desire Z

BackUp ROM

Příspěvek od rampage » úte črc 28, 2009 18:47

Někde v telefonu bys měl mít dva caby, asi přímo ve windows adresáři. Nevím jak v D2, ale v D1 jsou tyto dva soubory :
HTC_Diamond_5in1_EEU_1.93_V02.cab
sunnysoft_ulc_htc.cab

bylo by možno je případně poskytnout :-) mám wwe rom a chtěl bych zkusit jestli a jak by mi to šlo počeštit

jlp
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: úte čer 24, 2008 9:49
Zařízení: iPhone 3Gs 16GB 3.1.2 JB

BackUp ROM

Příspěvek od jlp » úte črc 28, 2009 21:22

JackalJackal...nehovor. :D

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

BackUp ROM

Příspěvek od foreveryone » stř črc 29, 2009 18:16

ještě by to chtělo vědět jak ty soubory vykopírovat zkošel sem romextractor ale nějak sem to nepobral :D

Uživatelský avatar
rampage
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: čtv led 22, 2009 20:35
Zařízení: HTC Desire Z

BackUp ROM

Příspěvek od rampage » stř črc 29, 2009 18:27

to JackalJackal: Zájem by určitě byl :-) . Romku mám stejnou.

EDIT: nejsou jen prostě v adresáři windows, u D1 jsem myslím četl že jo, ale nevím to jistě.

\\Používej tlačítko Upravit a necituj poslední příspěvek!! Lukáš Mano

4daPeace
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: úte čer 16, 2009 14:18
Zařízení: HTC Touch Diamond2

BackUp ROM

Příspěvek od 4daPeace » úte srp 04, 2009 15:41

JackalJackal píše:Mám ROM WWE Eastern Europe 1.39.479.1 s češtinou od Sunnysoftu, kdy po nainstalování ROM, po restartu naskočí nabídka jazyků, když bude zájem, tak jí uploudnu na Edisk. Není to má práce, vděčím za to uživateli jlp. :) Vyzkoušeno a ověřeno. :wink:
Pridavam se do fronty zajemcu :wink:

paviuk
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon srp 11, 2008 21:20

BackUp ROM

Příspěvek od paviuk » pát srp 07, 2009 10:51

Mám k dizpoziti také jednoho Diamonda 2 v originálu s CZ .... kamarád dnes zakoupil, můj přístoj je AJ a docela by se čeština hodila... mohl by sem někdo ROM nebo soubory češtiny hodit, nebo poradit jak vytáhnout ten z CZ přístroje, hledal jsem ale zatim nenalezeno...

Dík

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

BackUp ROM

Příspěvek od foreveryone » pát srp 07, 2009 14:31

sem warez nepatri radsi jim to posli mailem nez dostanes banana :)

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 5 hostů