official rom topaz?

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
piszkot
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: sob kvě 30, 2009 12:04
Zařízení: Samsung Galaxy S i9000
Bydliště: Trinec
Kontaktovat uživatele:

official rom topaz?

Příspěvek od piszkot » pon čer 15, 2009 20:23

Kde stáhnout oficiální českou ROM s češtinou od sunnysoftu pro TD2?

Uživatelský avatar
rampage
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: čtv led 22, 2009 20:35
Zařízení: HTC Desire Z

official rom topaz?

Příspěvek od rampage » úte čer 16, 2009 8:09

Na ce4you.cz je ve fóru odkaz http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=466446
kde je čeština pro Touch HD a funguje prý i na D2. Měla by to být oficiální čeština od sunnysoftu.

piszkot
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: sob kvě 30, 2009 12:04
Zařízení: Samsung Galaxy S i9000
Bydliště: Trinec
Kontaktovat uživatele:

official rom topaz?

Příspěvek od piszkot » úte čer 16, 2009 9:52

Díky moc už jsem myslel že se odpovědi nedočkám...

Uživatelský avatar
jivo
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: stř bře 07, 2007 11:40
Zařízení: HTC Evo 3D GSM; HTC Dimond2 -Topaz:XDA Energy
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

official rom topaz?

Příspěvek od jivo » úte srp 11, 2009 15:14

Uz je nejaka Ofico i na HTC. Link je zde:
http://87.106.248.77/download/RomCode/% ... 9_Ship.exe

4daPeace
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: úte čer 16, 2009 14:18
Zařízení: HTC Touch Diamond2

official rom topaz?

Příspěvek od 4daPeace » úte srp 11, 2009 20:12

Odkaz je nefunkcni.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12200
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

official rom topaz?

Příspěvek od htcjirka » úte srp 11, 2009 20:33

Staci vyplnit seriove cislo na strankach HTC a je stazeno.

Uživatelský avatar
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: sob úno 02, 2008 22:05
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Havířov

official rom topaz?

Příspěvek od jjiirrii » stř srp 12, 2009 11:42

Já bych to trochu upravil. Zde je ofic ROM 1.39.479.2 (49068) WWE ze stránek HTC http://www.htc.com/europe/SupportViewNe ... ews_id=200 a zde je čeština http://www.sunnysoft.cz/down_file.php?idd=213#p213

silvie_s
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: ned lis 25, 2007 23:50
Zařízení: Samsung Galaxy S
Bydliště: Brno

official rom topaz?

Příspěvek od silvie_s » stř srp 12, 2009 15:19

Píší, že to přidá ikonu Stock do TF - a to je všechno??? Snad nedělali novou ROMku jen kvůli tomu... Nebo jo?

Uživatelský avatar
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: sob úno 02, 2008 22:05
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Havířov

official rom topaz?

Příspěvek od jjiirrii » čtv srp 13, 2009 18:44

Já jsem doposud nepřišel na jedinou rozdílnost oproti původní ROM.

Gater
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: čtv kvě 14, 2009 15:45
Zařízení: HTC 7 Mozart

official rom topaz?

Příspěvek od Gater » sob srp 15, 2009 22:44

Pujde ta romka do EN verze Topazu ?

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

official rom topaz?

Příspěvek od ziminix » ned srp 16, 2009 9:05

Ano. Navíc by ti ji jinak nedali k dispozici ke stažení, pokud by tvůj Topaz nevyhovoval.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti