EN ---> CZ

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
lama3000
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon čer 08, 2009 18:04
Zařízení: HTC tytn, brzy Diamond 2

EN ---> CZ

Příspěvek od lama3000 » čtv čer 11, 2009 8:50

Dobrý den.
Hodlám si koupit D2, se sunnysoftem jsem velice spokojen, zvláště kvůli bezproblémovým reklamacím, takže jsem se rozhodl zařízení koupit opět zde. Na dotaz na dostupnost EN verze jsem dostal odpověď, že budou prodávat už jen CZ verzi....zajímalo by mě jak by bylo možné se ji zbavit...

někteří lidé tady píší, že se vypíná těžko a jsou s tím problémy. Říkal jsem si, že bych udělal to samé co s Tytnem...po vybalení z krabice sem tam nahrál oficielní ROMku wwe. Jenže pro D2 jsem zatím žádnou oficiální romku wwe neobjevil, ani na xda-developers.

1.) Nemáte někdo informace, kdy se oběví nějáká ROMka wwe, nebo nevíte, kde ji sehnat?
2.) Přímo proti češtině v zařízení nejsem, ale i kdyby jen trochu zařízení brzdila, rád bych tam nahrál tu EN. Resp o nějáký programy běžící na pozadí nemám zájem...

Možná se mi něco pomotalo nebo tak, takto prosím omluvte, ale chtěl bych vědět na čem jsem.


EDIT:
našel jsem na XDA developers téma s oficiálníma romkama
(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=507232)

Při přehrátí oficiální romkou nepřijdu o záruku, takže mám v plánu nahrát tam tu druhou romku (WWE Europe 1.39.405.2)

s tím by problém být neměl ne?

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

EN ---> CZ

Příspěvek od barberry.pha » čtv čer 11, 2009 9:19

tak co vim ohledne te zaruky tak kazdy prodejce potvrzuje original zarucak a pak je jenom na to majiteli jestli si to tam posle sam nebo mu to tam posle prodejce ... ten to stejne posila taky to orignal servisu ...
a uprimne nevim co vsichni maji proti ti cestine .. ja jenom vim ze pri instalaci se me to ptalo na jazyk jestli ho chci mit v cestine nebo v anglictine .. a jestli to je jediny rozdil tak potom nevim ...

lama3000
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon čer 08, 2009 18:04
Zařízení: HTC tytn, brzy Diamond 2

EN ---> CZ

Příspěvek od lama3000 » čtv čer 11, 2009 9:24

2 barberry.pha
O tom nemluvim, ale u sunnysoftu vim, že si můžu bejt jistej, že je to solidní obchod, protože mi tam šlo zařízeni po čtvrtý do záruční opravy a tak v pohodě bez jakýhokoliv vykrucování souhlasili s odstoupením od smlouvy....
Ja osobne mam anglictinu radsi a co tu slysim jaky sou s tim furt problémy a že to žere ramku.... uvidíme až dorazí.

G.A.P.A.
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv kvě 21, 2009 8:24
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

EN ---> CZ

Příspěvek od G.A.P.A. » čtv čer 11, 2009 12:23

Já jsem myslím někde četl, že česká lokalizace na D2 by neměla zařízení nijak zpomalovat, protože je přeložený přímo systém a nic neběží na pozadí. Zpomalení hrozí pouze při převodu z En verze na Cz pomocí nějakého programu od Sunnysoftu. ...ale možná se mýlím.

BlackOne
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob kvě 30, 2009 22:52
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

EN ---> CZ

Příspěvek od BlackOne » čtv čer 11, 2009 13:47

Mam koupenou D2 v CZ a cestina je tam resena InterWriterem od Sunnysowftu. Myslim si, ze ani jina verze neexistuje, proste HTC nedela ceskou jazykovou mutaci OS.

Necituj poslední příspěvek. ziminix

Uživatelský avatar
rampage
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 171
Registrován: čtv led 22, 2009 20:35
Zařízení: HTC Desire Z

EN ---> CZ

Příspěvek od rampage » čtv čer 11, 2009 15:56

Nedávno tu byl rozhovor s člověkem ze sunnysoftu a podle jeho slov dělají češtiny pouze jako software nadstavbu do OS. Je to z důvodu licencování Mrkvosoftem, že nemůžou zasahovat přímo do woken i když by to uměli. U D1 bylo počeštění dvěma caby a tady to bude určitě něco podobnýho.

lama3000
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon čer 08, 2009 18:04
Zařízení: HTC tytn, brzy Diamond 2

EN ---> CZ

Příspěvek od lama3000 » čtv čer 11, 2009 16:01

Tak už sem ho dostal. Chovalo se to lépe, než jsem čekal. Po základním nastavení se mě to zeptalo jakej jazyk chci, dal sem englis a nic už se dál neinstalovalo. Vyřešeno...

G.A.P.A.
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv kvě 21, 2009 8:24
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

EN ---> CZ

Příspěvek od G.A.P.A. » čtv čer 11, 2009 18:21

Ačkoliv jsem to nedal zřetelně znát, tak jsem měl namysli počeštění Touch Flo prostředí... WM samozřejmě počesťují přes prográmek.

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

EN ---> CZ

Příspěvek od foreveryone » čtv čer 11, 2009 18:32

když už se o tom bavíte, tohle taky řešim, v každym připadě když už koupim cz verzi a byly by s tim jakekoliv potiže tak neni problem flashnout na tu originalni rom od htc ne?? Nebo se D2 zatim nedaji flashovat?
Ještě bych se chtěl zeptat kde jste svuj D2 kupovali nebo na tom nezaleži alza, sunnysoft, cybex atd. Zatim sem kupoval přes net nejvic za 4tis ted je to přece jenom skoro 12tis. diky

jlp
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: úte čer 24, 2008 9:49
Zařízení: iPhone 3Gs 16GB 3.1.2 JB

EN ---> CZ

Příspěvek od jlp » pát čer 12, 2009 11:50

ja som kupoval z eXpansys-u.. :) hned ako vysiel...z prvej varky.. :) som max. spokojny.. :)

jezevec.eu
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pát bře 27, 2009 16:01
Zařízení: TYTN Kaiser, Diamond 2, HTC Touch HD

EN ---> CZ

Příspěvek od jezevec.eu » pát čer 12, 2009 13:21

Už roky takřka vše nakupuji přes internet, nejvíce přes Alzu, zaplatím kartou a druhý den to mám. Diamond 2 jsem koupil po internetu přes patro.cz. Zatím vždy vše ok...

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

EN ---> CZ

Příspěvek od foreveryone » pát čer 12, 2009 15:16

jezevec.eu: to mi teda řekni proč jsi D2 kupoval přes patro, když nejvice nakupuješ na alze a navic ho tam maji ještě o 500 levnějc. A řešils už nějaky reklamace nebo jenom nákup ok?.

jezevec.eu
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: pát bře 27, 2009 16:01
Zařízení: TYTN Kaiser, Diamond 2, HTC Touch HD

EN ---> CZ

Příspěvek od jezevec.eu » pát čer 12, 2009 19:55

Nu ano, alza je alza, ale patro má něco společného s Hulínem, na kteréžto město mám osobní vzpomínky. Někdy dokonce i nákupy nejsou příliš racionální.
V Alze jsem např. koupil HTC TYTN II Kaiser-jednou jsem to reklamoval /přestal fungovat usb miniport/, šlo to kamsi už nevím kam a vrátilo se to ve stejném stavu, pak se servis přesunul do Tábora či k Táboru- tam mi vyměnili pochopitelně zadarmo základní desku a Kaiser dodnes jede jak má. Takže jak s Alzou, která mne navigovala, tak se servisem mám nakonec dobrou zkušenost.

silvie_s
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: ned lis 25, 2007 23:50
Zařízení: Samsung Galaxy S
Bydliště: Brno

EN ---> CZ

Příspěvek od silvie_s » sob čer 13, 2009 19:15

lama3000 píše:Tak už sem ho dostal. Chovalo se to lépe, než jsem čekal. Po základním nastavení se mě to zeptalo jakej jazyk chci, dal sem englis a nic už se dál neinstalovalo. Vyřešeno...
to znamená, že když při instalaci zvolíš EN, tak bude systém stejnej, jako kdyby sis koupil EN verzi a ne CZ???
- protože jestli už Sunnysoft nechce prodávat EN verzi, byla by tohle cesta? (jestli to teda dobře chápu)

Uživatelský avatar
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 315
Registrován: úte čer 09, 2009 16:34
Zařízení: HTC Desire

EN ---> CZ

Příspěvek od foreveryone » sob čer 13, 2009 19:32

mě se to nějak nezdá přece když už sunnysoft uděla nějakej zasah do systemu ( logicky - nainstaluje nějaky obslužny program nebo něco) tak je pak už vice meně jedno jesli je, nebo neni ta čeština zapla ne?

G.A.P.A.
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv kvě 21, 2009 8:24
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

EN ---> CZ

Příspěvek od G.A.P.A. » ned čer 14, 2009 9:32

Těžko říct, třeba se ten prográmek na češtinu nespouští, když si zvolíš angličtinu. Ale určitě doporučuji napsat do sunnysoftu a zjistit podrobnosti.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 hostů