GPS

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Odpovědět
rothmans
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned úno 22, 2009 10:47
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

GPS

Příspěvek od rothmans » sob čer 06, 2009 6:49

Zdravim.Sem zas zjistil, že i po stažení rychlého gps se mi nechce připojit navigace k satalitům.vůbc žádné nevidí....co s tím

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

GPS

Příspěvek od HTCKlorec » sob čer 06, 2009 12:08

Kde si to skusal? v aute? doma? na ulici? Mne sa tiez stalo ze po letiskovej kontrole cez presvietenie bol trochu oblbnuty na par dni. Par Softresetov, cviceni na satelit (pripoj, odpoj, pripoj, odpoj...) som ho rozchodil uplne v pohode.

rothmans
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned úno 22, 2009 10:47
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

GPS

Příspěvek od rothmans » sob čer 06, 2009 12:10

už sem ho rozchodil.funguje,ale neukazuje sílu signálu.stále má na grafu 0 družic...asi spatnej instalator

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

GPS

Příspěvek od HTCKlorec » sob čer 06, 2009 15:00

V akom programe?

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

GPS

Příspěvek od barberry.pha » sob čer 06, 2009 22:20

s tou navigaci mi to taky neslo kdyz jsem byl v byte nebo jakekoliv budove,kdyz jsem vysel ven bylo to bez problemu behem par sekund mi to nacetlo pozici,mam igo8

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

GPS

Příspěvek od HTCKlorec » ned čer 07, 2009 9:49

To je jasne, napriklad znamy ma autonavigaciu Mio myslim, a nechyta mu cez plechovu strechu auta :-D cez strechu budovy nechytis nic s akymkolvek GPS dostupnym civilistom.

jlp
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: úte čer 24, 2008 9:49
Zařízení: iPhone 3Gs 16GB 3.1.2 JB

GPS

Příspěvek od jlp » ned čer 07, 2009 15:27

To nie je az tak pravda...mne sa TD2 pripoji na satelity, aj ked ho mam polozeny doma na policke, takmer uprostred izby...ano byvam sice uplne na vrchnom poschodi, ale to len dokazuje, ze sa chyti aj cez strechu budovy...mozno mam len dobry kus...neviem. :D

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

GPS

Příspěvek od HTCKlorec » ned čer 07, 2009 16:45

Ono zavisi to aj od hrubky a materialu strechy, ale zjavne mas stastie na telefon :-D

jlp
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: úte čer 24, 2008 9:49
Zařízení: iPhone 3Gs 16GB 3.1.2 JB

GPS

Příspěvek od jlp » ned čer 07, 2009 19:39

mno...strecha ako na vacsine panelakov, plocha, a na to este polozena hydro a termo izolacia. :)

Uživatelský avatar
HTCKlorec
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 370
Registrován: ned kvě 03, 2009 17:18
Zařízení: Sony

GPS

Příspěvek od HTCKlorec » pon čer 08, 2009 17:14

Ja som to myslel tak ze v dome kde tvoja strecha je vlastne susedova terasa, a je tvorena z hrubej vrstva betonu, izolacie atd. (moj pripad) toho moc nechytim :-D

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů