Stránka 1 z 1

Už hodinu se spouští TouchFlo 3D

Napsal: čtv čer 04, 2009 1:35
od jezevec.eu
Zdravím, nainstaloval jsem SPB Mobile Shell 3, vše ok. Pokud ale v nastavení, osobní, dnes, položky - zaškrtnu TouchFlo 3D a v Mobile Shell dám zobrazit dnes -tak už mi to přes hodinu spouští TouchFlo, doslova to píše: spouští se TouchFlo. Zkoušel jsem zapnout, vypnout, softreset, stále stejné. V podstatě nevím, jak se vypíná Mobile Shell, aniž bych musel do položky odebrat programy. A jakkoli Mobile Shell funguje na sto procent, neobjevil se v nastavení, osobní, dnes, položky.

Už hodinu se spouští TouchFlo 3D

Napsal: čtv čer 04, 2009 8:06
od omebe
No a proč chceš mít spuštěno oboje? Já mám Spb Mobile Shell 3.0 a v tom nastavení jak ty popisuješ mám TF3D nezaškrtlý, bo je mi už v telefonu na nic...

Už hodinu se spouští TouchFlo 3D

Napsal: čtv čer 04, 2009 12:37
od jezevec.eu
Nu, ještě jsem si nevybral...Rád bych měl zatím oboje. Takže k podstatě mé otázky. Je možné přepínání nebo ne? Stačí jednoznačné ano či ne.
P.S. Já se kloním k tomu, že ne. Ale raději si to nechám potvrdit.

Už hodinu se spouští TouchFlo 3D

Napsal: čtv čer 04, 2009 13:16
od jjiirrii
Ne. Buď máš TouchFLO nebo Shell.

Už hodinu se spouští TouchFlo 3D

Napsal: úte čer 09, 2009 15:01
od Pirmin
Mne to ide. Musis najprv ukoncit shell spusti sa TF 3D a potom spust shell.Potom sa uz da medzi nimi prepinat :)