Stránka 1 z 1

Synchronizace

Napsal: stř čer 03, 2009 16:45
od rothmans
Zdravím...Nekomunikuje mi Diamond II s PC. Active synch 4.5 sem nainstaloval,po propojeni zvolil na pda synchronizaci přes AS...chvíli to vyhledává a pak napíše chyba spojeni.když otestuji chyby-vše je ok.restartoval sem obě zařízení...stále nic

Synchronizace

Napsal: stř čer 03, 2009 17:50
od HTCKlorec
aky mas operacny system na pC?? XP ci Vistu? Odkial si nainstaloval ActiveSync? Z pribal. CD alebo z netu? toto musim vediet, potom ti mozno budem vediet poradit.

Synchronizace

Napsal: stř čer 03, 2009 17:53
od rothmans
Mam XP s SP3 instaloval jsem je napřed z CD tam byla eng. vers. A když to nejelo, tak sem to ztahnul od microsoftu

Synchronizace

Napsal: stř čer 03, 2009 17:56
od HTCKlorec
spajas cez USB predpokladam. Potom sa ta telefon opyta ze ako chces spojit. Ty kliknes cez AS a potom ti PC ci telefon napise chybu spojenia?

Synchronizace

Napsal: stř čer 03, 2009 17:59
od rothmans
spojim pres usb.zvolim synch. pres AC. AC v notebooku spojuje a pak pise nelze navazat spojeni

Synchronizace

Napsal: stř čer 03, 2009 18:01
od kupco
Mam presne taky isty problem. Na XP SP3 sa mi spojenie cez ActiveSync nedari. Podarilo sa mi len na Win7... Mam Diamond2 od O2...

Synchronizace

Napsal: stř čer 03, 2009 18:03
od HTCKlorec
Ale napise to na PC ci na mobile?

Synchronizace

Napsal: stř čer 03, 2009 18:06
od rothmans
PC pise.: program AS nemohl navazat spojeni s mobilnim zarizenim

Synchronizace

Napsal: stř čer 03, 2009 18:07
od matelkoxxl
chod v diamonde na start - settings - connections - usbtopc a tam odskrtni Enable faster data synchronization...

Synchronizace

Napsal: stř čer 03, 2009 18:10
od rothmans
Dikes,už to vali.si borec

Synchronizace

Napsal: stř čer 03, 2009 18:14
od matelkoxxl
hnes som si myslel,ze tam bude chyba,mne sa to raz tiez stalo,takze som vedel o co ide :wink:

Synchronizace

Napsal: čtv čer 04, 2009 0:15
od jezevec.eu
Zdravím, nastavil jsem synchronizaci ve Vistě s Diamond 2 tím, že jsem zrušil v Device mobile center synchronizaci s Tytn Kaiser. Je možné mít v jednom počítači / v jednom device center/ souběžně obě synchronizace-Diamond 2 i Kaiser?

Synchronizace

Napsal: čtv čer 04, 2009 15:39
od HTCKlorec
Jasne, znova ho pripoj, a nastav.